Szűrés

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Irodaszékekkel kapcsolatos hasznos információk, bejegyzések és gondolatok

Orvosi műbőrrel készült forgószékek, tárgyalószékek
27
Dec

Egészségügyi környezetben a forgószékek, tárgyalószékek, ügyfélszékek a szokásosnál nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. Ráadásul a megfelelő tisztítás, fertőtlenítés még jobban igénybe veszi a székek kárpitozását. ügyfélvárók hangulatát is.

Bőr vagy textilbőr? melyiket válaszam?
27
Júl

A webáruházunkban több olyan vezetői fotelt, forgószéket vagy tárgyalószéket talál, ami rendelhető textilbőr kárpitozással, vagy valódi bőrrel is. De hogyan lehet kiválasztani, hogy melyik a megfelelő kivitel? Erről szól ez a blogbejegyzésünk, ami megmutatja a valódi bőr és a textilbőr közötti különbségeket.

Formaöntött szivacs - ez miért is jó nekem?
16
Okt

Napjainkban egyre többször találkozunk az irodaszékeknél, forgószékeknél az öntött, formantött szivacs kifjezéssel. Ez leginkább mint a szék egyik előnye jelenik meg. Ebben a blogbejegyzésben bemutatom Önnek, hogy milyen lényeges különbség van az egyszerűbb székekben található hagyományos szivacsozás, és a hosszabb ülőmunkára ajánlott forgószékek formaöntött szivacsozása között.

Álláskönnyitő székek bemutatása. Mire is jó? hogyan használjuk?
04
Márc

Ha valaki rendszeresen és hosszasan végez állómunkát, bizonyára előfordult vele, hogy munkaközben, vagy a nap végére megfájdul a dereka, vagy a válla. Vagy csak nagyon megfájdul a nyaka. Ezek a tünetek azért jelentkeznek, mert a testet jelentős igénybevételek érik. Ezen csak úgy lehet változtatni, ha a tehermentesíteni lehet a testet.

Erre az egyik bevált megoldás az álláskönnyítő székek használata. De mi is az az álláskönnyitő szék? Hogyan kellene használni? Ezt szeretném Önnek bemutatni.

HVG "Ajánlott cég" tanúsítvány
02
Dec

A HVG és a Céginformáció.hu a több mint egy évtizede tartó sikeres TOP 500 -as céglista közös projekt után kétrehozta az "Ajánlott cég" tanúsítványt, aminek követelményrendszere alapján a Szekaruhaz.hu webáruházat is üzemeltető, közel 30 éves cégünk, a TÉ' 96 Bt. eleget tesz a bronz kategória kritériumainak. 

Ezt a minősítést több szempont alapján kaptuk meg, elismerve cégünk pénzügyi stabilitását. Ez egyúttal garancia arra is, ha bankkártyával vagy előreutalással fizet, a megrendelését garantáltan megkapja. Hiszen cégünk, a TÉ '96 Bt. az elmúlt 3 évben nem jelent meg valamilyen negatív adattal a cégközlönyben vagy NAV oldalán.

Az első forgószék, ami megfelel az Ergonomics 2.0 követelményeknek
19
Nov

Egy igazi forgószék különlegességet szeretnénk bemutatni most Önnek. Ez a különleges szék pedig nem más, mint a POFIT forgószék, ami az első szék a világon, ami megfelel az Ergonomics 2.0 követelményeknek. De hogy ez pontosan mit is jelent, és mi mindent tud ez a különleges irodaszék? Ezt szeretném most Önnek részletesen is bemutatni.

Fehérvázas székek. De miért is érdekes ez?
05
Nov

A fehér műanyag elemekből építkező székek napjainkban még elég ritkák. Azonban az figyelhető meg, hogy mind a modern irodák világában, mind az egészségügy területén egyre inkább keresett szék megoldások. Azonban a legtöbb gyártónál nincs ilyen kivitelű szék, így a választék meglehetősen gyérnek mondható.

Karfa vagy kartámasz. Szükséges a forgószékhez rendelni?
02
Ápr

A kartámasz vagy karfa a kéz alátámasztására szolgál ülés közben. Sajnos nem minden karfa alkalmas arra, hogy felkeléskor, illetve leüléskor rátámaszkodjunk, illetve nagyobb súlyt helyezzünk rá, mert úgy az olcsóbb székek karfái kitörhetnek. Ezért érdemes strapabíróbb karfát választani az ülőgépünkhöz.

Lábtartó, lábtámasz. Érdemes használni?
02
Ápr

A lábtartó a lábak megfelelő alátámasztását, és az által az ülés közben a testre ható nyomás csökkentését szolgálja. Különösen akkor lehet fontos elem a lábtámasz, ha a munkaasztal magasságszabályozása nem lehetséges. A legtöbb irodában fix magasságú asztalok vannak használatban, és az állítható asztalok elterjedésére még éveket kell várni. Így a személyre szabott magasság beállításhoz, a gázlift mellett a lábtartók/lábtámaszok hatalmas segítséget jelentenek. A lábtámasz másik fő feladata a lábszár és a lábfej közötti ideális szög biztosítása, ezzel segítve a megfelelő véráramlást egészen a lábujjakig.

Fejtámasz, fejtámla - miért jó, ha van?
02
Ápr

A fejtámasz vagy fejtámla a nyaki izom tehermentesítésére és a fej alátámasztására szolgáló szék elem. A kiegészítőként választható fejtámla főleg a középmagas háttámlájú székekhez javallott, míg a magas támlás székekhez csak speciális esetben, pl. az átlagosnál nagyobb testmagasságú felhasználó számára hasznos felszerelni. Mindenesetre, a napi 4 óránál hosszabb ideig székben ülőknek fejtámasszal ellátott széket érdemes választaniuk. A fej megtámasztása a gerincoszlop nyaki részének tehermentesítését is szolgálja.

Tanácsok ülőmunkát végzőknek
10
Ápr

Ha ülőmunkát végzünk, testünket több órán át olyan pozícióba kényszerítjük, mely izomfájdalmakat és mozgásszervi panaszokat okozhat. Néhány tanács megfogadásával azonban enyhíteni tudjuk az ülőmunkával járó fájdalmas tüneteket.

Fontos részletek a konferenciaszékről
03
Ápr

Konferenciaszékek beszerzését sajnos sok esetben másodlagos fontosságú kérdésként kezelik. Az ülőalkalmatosságok kapcsán inkább az irodai székekre fektetnek nagyobb hangsúlyt, ami bár valóban kiemelten fontos egy cég arculatára nézve, azonban korántsem az egyetlen, ami számít. 

Minden, amit tudni akartál a forgószékedről…
30
Márc

A modern világ megköveteli az embertől, hogy szelektálja az információt, mindig a lényegre figyeljen. Az apróbb részletek felett pedig sokszor elsiklik; nem, vagy csak felületesen memorizálja azokat. Ez nagy részben az emberi agy működésének, valamint a társadalom gyors életvitelének köszönhető.

Stílus – avagy a forgószéked által mutasd meg ki vagy!
27
Márc

A modern irodák kialakítását ma már profi szakemberek, lakberendezők és designcégek végzik. Az arculattervezésnek ezernyi módja kínálkozik, közös vonásuk azonban a geometrikus formák és egyszerűsített alapelemek használata, mégpedig a funkcióknak megfelelően. Manapság az irodákat kiszolgálók piaca telített, így a verseny kiélezettebb, mint valaha.

Forgószék: nem bútor, hanem termelőeszköz
23
Márc

Az ülőmunkát végző ember egészsége és kényelme szempontjából nézve a széke a legfontosabb munkaeszköze. Az irodai munkakörökben már 1999 óta létezik szabályozás a számítógépes munkahelyek kialakítására – 50/1999. (XI.3) EüM rendelet –, mert az illetékes állami vezetés már akkor felismerte, hogy fontos az ülőmunkát végző emberek egészségének megőrzése.

Ép székben ép lélek
20
Márc

Egyre többen ismerjük fel annak a jelentőségét, hogy egészségünk megőrzése érdekében fontos a testünk karbantartása. Igyekszünk egészségesen táplálkozni, kerülni a cukros ételeket, és a rákkeltő anyagokat. E mellett a testünk karbantartásáért néhányan edzőterembe is járunk, sportolunkaa1 és diétázunk.

Képernyős munkahely kialakításának minimális követelményei
13
Márc

Az 50/1999. EüM rendelet, amely a képernyős munkahely kialakításának minimális követelményeit foglalja össze. E rendelet legfőbb erénye maga a léte, hogy legalább van valami támpont, ami még ha igen alacsonyan is, de meghúzza a munkára már elfogadható és elfogadhatatlan műszaki színvonalú irodaszékek között a határvonalat. A rendelet hátránya, hogy már kiadásakor sem számított előremutatónak, igaz, az internetes boom, és avval a számítógépek tömeges elterjedése és az átlagos ülésidő jelentős növekedése az ezt követő években történt.

Milyen a jó forgószék?
06
Márc

Előfordult már veled, hogy nagyon olcsón sikerült valamilyen iparcikkhez hozzájutnod, azonban az hamar tönkre is ment? Mi azt a terméket tartjuk jó vételnek, amelyik az elvárt használati szolgáltatásokat és minőséget a teljes várható élettartamra vetítve teljesíti jól. Plusz figyelembe vesszünk a termék jótállási idejét is, az esetleges meghibásodás miatt.

Szünetmentes tápegység az irodában
27
Febr

Irodánk berendezésekor számos ötlet felmerülhet. Hova kerüljön az íróasztal, milyen széket válasszunk, hányan fognak majd dolgozni a helyiségben, milyen legyen a világítás, hány számítógépre lesz szükség, stb. Ezek valóban nagyon fontos dolgok, és mindegyik lényeges ahhoz, hogy megfelelő körülményekkel, jó közérzetet nyújtó irodával, hatékony munkavégzést biztosítsunk.

Bőrfotelek átkárpitozása
20
Febr

Sokszor felmerül, hogy a használat közben kiszakadt, tönkrement bőr, vagy műbőr kárpitozást ki kellene cserélni. Ez természetesen megoldható, azonban tapasztalataink szerint ez olyan magas költséget jelent, hogy célszerű meggondolni egy új fotel vásárlását