Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Magasított ipari szék választékunk

Munkapulthoz, megemelt munkafelülethez keres magasított ipari forgószéket? Ebben a csoportban kifejezetten a magas, 100-120 cm-es munkafelületekhez ajánlunk magasított ipari székeket. Anyagukban ezek lehetnek fa , vagy sav- és lúgálló PUR felületűek is. A közös bennük, hogy lábtartó gyűrű segíti a székre veló felszállást, vagy leszállást. Illetve ezen a lábrató gyűrűn munkaközben a láb is tud pihenni.

Ezekhez a magasított ipariszékekhez a standard, vagy a kemény felületre alkalmas parkettagörgők helyett fix tappancsokat ajánlunk. Ezzel elkerülhető, hogy a székre veló felüléskor a szék kiguruljon a használó alól, ezzel balesetet okozva.

A Szekaruhaz.hu napi tippje

Több darab magasított ipariszéket vásárolna? Vagy különleges elvárása van szállítással kapcsolatban? Akkor kérjen a kiválasztott tárgyalószékre, ügyfélszékre személyre szabott, kedvezményes árajánlatot. 

Kollégáink gyorsan, max. 1 munkanapon belül megküldik a részletes árajánlatunkat.

Érdekel, egyedi árajánlatot kérek >>