Ajánlatot kérek

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista

Szeretne ajánlatot kérni a kiválasztott irodaszékek szállítására? Most ezt minden kötelezettség nélkül megteheti. Várom megkeresését, hogy rövid időn belül elküldhessem Önnek a személyre szabott árajánlatunkat a székek szállítására.

Tóth Gábor
SzékÁruház ügyvezető
irodaszék szakértő
25 év tapasztalattal

Kiválasztott szék ellenőrzése

Sikerült kiválasztania a megfelelő irodaszéket? Akkor már csak az ajánlatkérés véglegesítése van hátra.  Kérem nézze meg, hogy biztosan a megfelelő felszereltségű széket tette a kosarába. Ha mindent rendben talált, és a megfelelő székre kérne ajánlatot, csak nyomja meg az AJÁNLATOT KÉREK feliratú gombot.

Mi fog történni ezután?

Miután megnyomta az Árajánlatot kérek gombot, egy új oldal fog megnyílni a gépén. Itt Ön eldöntheti hogy regisztrál, és megdja minden adatát, vagy regisztráció nélkül szeretne árajánlatot kérni. Javasoljuk, hogy az egyszerűség kedvéért válassza a REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL VÁSÁROLOK feliratú gombot.


Nincs termék a kosárban!

SzékÁruház Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszékkel kapcsolatban? Vagy az ajánlatkérés előtt szeretne még információkat kérni? Kérem keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy hívjon minket munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámon.

argep.hu arradar.hu olcsobbat.hu shopmania.hu net-plaza.hu