Szűrés

TOP termékek

Irodaszékekkel kapcsolatos hasznos információk, bejegyzések és gondolatok

Az első forgószék, ami megfelel az Ergonomics 2.0 követelményeknek

Tóth Gábor
Tóth Gábor
2019.11.19 08:06
Az első forgószék, ami megfelel az Ergonomics 2.0 követelményeknek

 

Egy igazi forgószékkülönlegességet szeretnénk bemutatni most Önnek. Ez a szék pedig nem más, mint a POFIT forgószék, ami az első szék a világon, ami megfelel az Ergonomics 2.0 követelményeknek. De hogy ez pontosan mit is jelent, és mi mindent tud ez a különleges irodaszék? Ezt szeretném most Önnek részletesen is bemutatni.

Végre már Magyarországon is elérhető egy olyan különleges forgószék, mely a világon először kapta meg az Ergonomics 2.0 tanúsítványt. Annyi különlegességet, specialitást rejt ez a szék, hogy inkább készült ebből egy részletes bemutató, ami kitér a  szék bemutatása mellet a helyes beállításra is. Ezt egy különleges, mobiltelefonra telepített appal teheti tökéletessé. Töltse le részletes PowerPoint bemutatónkat, és Ön is megismerheti ennek a különleegs forgószéknek az egyedülálló tulajdonságait.

POFIT ergonómikus forgószék PowerPoint bemutató letöltése >>

 

Felkeltettük érdeklődését? Kiváncsi rá, hogyan tudná ezt a széket kipróbálni, megrendelni? Ehhez kérjük látogasson el Irodaszék Bemutatótermünkbe, ahol élőben is kipróbálhatja a POFIT irodaszéket. Vagy nézze meg irodaszék webáruházunkban, ahol a méretek, részletes leírások mellett természetesen az aktuális árakat is megtalálja.

POFIT forgószék részletes adtalap >>