Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Irodaszékekkel kapcsolatos hasznos információk, bejegyzések és gondolatok

Az első forgószék, ami megfelel az Ergonomics 2.0 követelményeknek

Tóth Gábor
Tóth Gábor
2019.11.19 08:06
Az első forgószék, ami megfelel az Ergonomics 2.0 követelményeknek

Egy igazi forgószék különlegességet szeretnénk bemutatni most Önnek. Ez a különleges szék pedig nem más, mint a POFIT forgószék, ami az első szék a világon, ami megfelel az Ergonomics 2.0 követelményeknek. De hogy ez pontosan mit is jelent, és mi mindent tud ez a különleges irodaszék? Ezt szeretném most Önnek részletesen is bemutatni.

Pofit intelligens forgószék - világelső az ergonómiában!Végre már Magyarországon is elérhető egy olyan különleges forgószék, mely a világon először kapta meg az Ergonomics 2.0 tanúsítványt. Annyi különlegességet, specialitást rejt ez a szék, hogy inkább készült ebből egy részletes bemutató, ami kitér a  szék bemutatása mellet a helyes beállításra is. Ezt egy különleges, mobiltelefonra telepített appal teheti tökéletessé. Töltse le részletes PowerPoint bemutatónkat, és Ön is megismerheti ennek a különleegs forgószéknek az egyedülálló tulajdonságait.

POFIT ergonómikus forgószék PowerPoint bemutató letöltése >>

 

Felkeltettük érdeklődését? Kiváncsi rá, hogyan tudná ezt a széket kipróbálni, megrendelni? Ehhez kérjük látogasson el Irodaszék Bemutatótermünkbe, ahol élőben is kipróbálhatja a POFIT irodaszéket. Vagy nézze meg irodaszék webáruházunkban, ahol a méretek, részletes leírások mellett természetesen az aktuális árakat is megtalálja.

POFIT forgószék részletes adtalap >>