Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Irodaszékek kiválasztása

Forgószék, irodaszék kiválasztási tanácsok, tippek

Amikor új forgószék, irodaszék vásárlására kerül sor, nem is olyan egyszerű eldönteni, melyik szék a jó választás. Hiszen napjainkban irodaszéket, forgószéket vásárolni már szinte mindenhol lehet. Számtalan bútoros nagyáruház, és már "élelmiszer" áruházak is kínálnak forgószékeket. De számtalan weboldalon, webáruházban is óriási székválaszték taláható. A kínálat valóban bőséges.

Ebben a bőséges kínálatban megtalálni a megfelelőt elsőre nem is olyan egyszerű. Azonban ha alaposan átgondolja, milyen széket is keres, akkor lényegesen le lehet egyszerűsíteni a kört. A keresendő szék kiválasztásához szeretnénk pár gyakorlati tanácsot megosztani Önnel.

 

 

Irodaszékek a használati idő szerint

Ez első, hogy milyen célra keres irodaszéket. Napi 1-2 órát használná, vagy számítógépes játékhoz kellene? vagy irodájában napi 8-10 órát dolgozna rajta? Vagy ügyfélszolgálaton, portán akár napi 12-24 órás használatban van? A napi pár órás használathoz megfelelő lehet a legtöbb nagyáruházas, vagy akciós irodaszék. Ezek a rövid használat miatt akár sokáig is bírhatják. Ha sok időt tölt a széken munkavégzés közben, akkor érdemesebb erősebb, komolyabb tudású széket választani. A kifejezetten irodai használatra tervezett székek sokkal maszívabbak, tartósabbak. És vannak a székek listájának a tetején található 24 órás, tartós használatra tervezettek is. Ezek a székek külsőre nem nagyon térnek el egymástól, mert a lényeg a belsejükben található: ez pedig a felhasznált alapanyagok minősége.

Néhány gyakorlati székes példa

Gamer székek számítógépes játékokhoz >> Irodai munkavégzésre alkalmas forgószékek >> Tartós, akár 24 órás használatra tervezett irodaszékek >>

 

A következő eldöntendő kérdés, hogy a szék használójának milyen a testalkata. Magas vagy alacsony? Milyen súlyú a használója? Az egyszerűbb székek teherbírása általában 80-90 kg. A standard irodai munkavégzésre tervezett székek teherbírása 110 kg. Illetve léteznek azok az erősített forgószékek, vagy fotelek, amiknek a teherbírása ennél nagyobb, akár a 150 kg-ot is elérheti. Ha jól választja ki a várható terhelés szerint a széket, akkor az sokáig hiba nélkül fog működni.

Ha ezek alapján már szűkül a kör, jöhetnek a székkel kapcsolatos további szűkítések. Kárpitozott, vagy hálós irodi széket keres? A kárpitozott székek a megfelelő kárpittal jól beilleszthetőek minden enteriőrbe. Kis kérdés: van-e a székhez kárpitválasztási lehetőség? A hálós háttámla segít abban, hogy huzamosabb használat közben sem izzadjunk bele a székbe, köszönhetően a szelőzésének. A hálós háttámla ugyanakkor hozzáidomodik a hesználó hátához, így kényelmesebb ülés biztosít.

A következő fontos kérdés, hogy karfás, vagy karfa nélküli legyen a forgószék? A karfa nélküli kivitelű székekkel szűkebb helyen is kényelmesebben lehet használni. Ha a munkához klaviatúra tartót is használ, akkor abba a karfa beleakadhat, illetve a karfától nem lehet betolni a széket az asztal alá. A karfás székeknél azt is el kell dönteni, hogy elég-e a fix helyzetű karfa, vagy a minél kényelmesebb használat érdekében célszerűbb ha ez állítható. Egyes karfatipusok nemcsak magasságban hanem oldalirányban, illetve előre-hátra is mozgathatóak.

 

Cinque Asyn jó minőségű irodai forgószék

 

És akkor az egyébb kényelmi funkciót növelő megoldásról még nem is beszéltünk. Azaz azokról, amik miatt ergonómikus lesz az irodaszék. Ilyen az ülésmélység állítási lehetőség, amivel a magasságához még kényelmesebben be tudja állítani a széket. Vagy a még kényelmesebb üléshelyzetet biztosító deréktámaszokról nem is beszélve. Ezek azok a kérdések, amik a szék kényelmes használatához tartoznak.

Néhány irodaszék példa a fentiek alapján

Ergonómikus irodaszékek >> Fejtámlás forgószékek >> Hálós forgószékek >>

 

A kényelmes használat mellett fontos szempont lehet az irodaszék megjelenése is. Főleg akkor, ha fontos szempont, hogy a székek segítségével valamilyen képet szeretnénk sugallani a vendégek, ügyfelek felé. Vannak széktipusok, amik jól illeszthetőek a trendi, design környezetbe is. Mások a mély, öblös kialakításuk miatt tekintélyt sugároznak. Míg más székek a dinamikus megjelenésre helyezik a hangsúlyt. Így a székek, vezetői fotelek jeleznek is a látogatók felé. Mutatkák, hogy egy cég merre tart, mit gondol a világról...

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes ÜgyfélszolgálatunkatSzékáruház Ügyfélszolgálat

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek