Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Térdeplőszékek és aktív székek

Favázas térdeplőszék és fémvázas térdrplőszék választékunkEgyre szélesebb körben kezdenek ismertté válni az ülőmunka veszélyei. Számos tanulmány jelent már meg a témáról, sokan tudják, hogy hosszú ideig ülni jelentős egészségügyi kockázattal jár; az évek, évtizedek alatt súlyos, akár maradandó mozgásszervi betegségeket okozója lehet az ülőmunka. Ezért a térdeplőszékek egyre inkább ígéretesnek tűnő alternatívái a hagyományos forgószékeknek.

A kényelmes ülőmunkához hasznos eszközök a térdeplőszék, ami kiméli a derekat és a csípőt, valamint használata "rákényszerít" a helyes testtartásra is. Így hátfájással küzdők számára is jó megoldás lehet abban az esetben, ha sokat ül egy helyen. Kínálatunkat többféle, favázas és fémvázas térdeplőszéket is talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Az egészséges ülés megteremtéséhez pedig speciális, a dinamikus ülést lehetővé tévő aktív székeket is kínálunk Önnek.