A SzékÁruház elérhetőségei

Szeretné kipróbálni a webáruházunkbanban bemutatott irodaszékeket, forgószéket? Mi természetesen erre is lehetőséget knálunk Önnek. A több mint 20 éves működésünk során sikeresen kialakítottunk egy közel 200 n"-es bemutatótermet, ahol a legsikeresebb, leginkább kedvelt irodaszékeket, vezetői bőrfoteleket személyesen is ki tudja próbálni. Mert egy fotó, jó marketingszöveg nem minden esetben fedi a valóságot. Így - mint a puding próbájában az evés, a forgószékeknél ez az üléspróba.

 

Azaz ha teheti, látogasson el irodaszék bemutatótermünkbe, és próbálja ki a kiválasztott irodaszéket. Bár az irodaszékes bemutatótermünk nagyméretű, és közel 100 féle irodaszék, vezetői fotel és tárgyalószékből választhat, javasoljuk előbb egyeztessen kollágáinkkal, hogy a kiválasztott szék van-e éppen a bemutatótermünkben.

 

A bemutatótermünk Kecskeméten, a Déli Ipari Parkban található, így az M5 autópályán is könnyen megközelíthető az ország bármely részéből. 

 

A hozzánk való könnyű eljutáshoz használja az alábbi térképet a legoptimálisabb útvonal kiválasztásához.

 

Amennyiben a kiválasztott irodaszéket szeretné kipróbálni, vagy a gyártási, szállítási határidőkről egyeztetne, kérem keresse Székáruház Ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 399 42 82 telefonszámon.

 

Bemutatótermünkben több mint 20 év tapasztalattal, közel 100 kipróbálható forgószékkel, irodaszékkel, ipari székkel várjuk megkeresésését.

 

Szeretné kipróbálni a  kiválasztott irodaszéket megrendelés előtt? Mi erre is kínálunk Önnek lehetőséget. Kecskeméti bemutatótermünkben már közel 100 féle irodaszéket is ki tud próbálni. A bemutatott forgószékek, tárgyalószékek és főnöki fotelek választéka folyamatosan bővül, így ha egy konkrét széktipust szeretne kipróbálni, kérjük előzetesen egyeztessen erről ügyfélszolgálatunkkal.

 

TÉ 96 Irodaszék és Irodabútor Bemutatóterem:  6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.

Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 8.00 - 15.00 között
Telefon: +36 76 529 586
Mobil: +36 30 399 42 82

 

Székáruház: irodaszékek, forgószékek, vezetői fotelek, ipariszékak nagy választékban webáruházunkban

 

Tóth Gábor cégvezető
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Email cím, ahova a választ küldhetjük:*
Hogyan hívhatjuk?*
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:
Irodaszék kiválasztásával kapcsolatban
Adott széket keresek, de nem találom
Szövetválasztással kapcsolatban
Szállítási idővel és lehetőségekkel kapcsolatban
Mennyiségi kedvezményekkel kapcsolatos kérdés
Számlázással, fizetéssel kapcsolatos kérdés
Használattal, garanciával kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése:
Képet szeretne küldeni? Töltse fel most:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes Ügyfélszolgálatunkat

 

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 399 4282 telefonszámon. Vagy használhatja munkanapokon 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

 

 

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek

argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac olcsobbat.hu shopmania.hu net-plaza.hu