Szűrés

TOP termékek

Elérhetőségeink és kapcsolat

Szeretné kipróbálni a webáruházunkbanban bemutatott irodaszékeket, forgószéket? Mi természetesen erre is lehetőséget knálunk Önnek. A több mint 20 éves működésünk során sikeresen kialakítottunk egy közel 200 n"-es bemutatótermet, ahol a legsikeresebb, leginkább kedvelt irodaszékeket, vezetői bőrfoteleket személyesen is ki tudja próbálni. Mert egy fotó, jó marketingszöveg nem minden esetben fedi a valóságot. Így - mint a puding próbájában az evés, a forgószékeknél ez az üléspróba.

 

Azaz ha teheti, látogasson el irodaszék bemutatótermünkbe, és próbálja ki a kiválasztott irodaszéket. Bár az irodaszékes bemutatótermünk nagyméretű, és közel 100 féle irodaszék, vezetői fotel és tárgyalószékből választhat, javasoljuk előbb egyeztessen kollágáinkkal, hogy a kiválasztott szék van-e éppen a bemutatótermünkben.

 

Irodaszék bemutatótermünk Kecskeméten, a Déli Ipari Parkban található, így az M5 autópályán is könnyen megközelíthető az ország bármely részéből. 

 

A hozzánk való könnyű eljutáshoz használja az alábbi térképet a legoptimálisabb útvonal kiválasztásához.

 

Amennyiben a kiválasztott irodaszéket szeretné kipróbálni, vagy a gyártási, szállítási határidőkről egyeztetne, kérem keresse Székáruház Ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 943 6519 telefonszámon.

 

Bemutatótermünkben több mint 20 év tapasztalattal, közel 100 kipróbálható forgószékkel, irodaszékkel, ipari székkel várjuk megkeresésését.

 

Szeretné kipróbálni a  kiválasztott irodaszéket megrendelés előtt? Mi erre is kínálunk Önnek lehetőséget. Kecskeméti bemutatótermünkben már közel 100 féle irodaszéket is ki tud próbálni. A bemutatott forgószékek, tárgyalószékek és főnöki fotelek választéka folyamatosan bővül, így ha egy konkrét széktipust szeretne kipróbálni, kérjük előzetesen egyeztessen erről ügyfélszolgálatunkkal.

 

TÉ 96 Irodaszék és Irodabútor Bemutatóterem:  6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.

Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 8.00 - 15.00 között
Telefon: +36 76 529 586
Mobil: +36 30 943 6519

 

Székáruház: irodaszékek, forgószékek, vezetői fotelek, ipariszékak nagy választékban webáruházunkban

 

Tóth Gábor cégvezető
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes Ügyfélszolgálatunkat

 

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja munkanapokon 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

 

 

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek