Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Elérhetőségeink és kapcsolat

Székáruház raktár elérhetőségeiIrodaszékeink jelenleg csak a webáruházunkon keresztül érhetőek el. A több mint 25 éves működésünk során rengeteg információt gyűjtöttünk a kifejezetten irodák számára kifejlesztett strapabíró, megbízhattó székekről, így webáruházunk kínálatába csakis ilyen megbzható székek kerülnek be. De a székek közötti tájékozódást rengeteg képpel, méretekkel és részletes leírásokkal is segítjük. Legújabb fejlesztésünk, hogy az egyes székeknél bemutatjuk milyen napi igénybevételre ajánljuk.

A székek egy részéből rendelkezünk raktárkészlette, másik része kb. 1 héten belül elérhető beszállítóink készletéről. A székek legnagyobb része azonban megrendelésre készül, hiszen így maximálisan igazodni lehet a vevői elvárásokhoz. Ezeknek a székeknek a várható szállítási ideje kb. 3 hét. Természetesen a várható szállítási időt minden esetben feltüntettük a szék adatlapokon is.

Minden esetben kínálunk megoldást arra, hogy a kiválasztott székek az Ön irodájába, telephelyére kiszállításra kerüljenek, hogy ezzel Önnek ne legyen gondja. Sőt, hogy tovább segítsünk Önnek, a kínálatunkban szereplő irodaszékek nagy részénél megoldható az is, hogy a székeket összeszerelve, használatra készen szállítsuk ki Önnek!

Amennyiben arra tart igényt, hogy az elkészült székek kecskeméti raktárunkban vegye át, és a szállítást saját maga intézze, erre is kínálunk megoldást. Az elkészült székek értesítés után átvehetőek a kecskeméti raktárunkban. Az irodai szék raktárunk Kecskeméten, a Déli Ipari Parkban található, így az M5 autópályán is könnyen megközelíthető az ország bármely részéből. 

 

A székes raktárunkba való könnyű eljutáshoz használhatja az alábbi térképet is a legoptimálisabb útvonal kiválasztásához.

 

 

TÉ 96 Irodaszék Raktár: 

6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.

Nyitva tartás: hétfőtől - csütörtökig 8.00 - 12.00 között
Telefon: +36 76 529 586
Mobil: +36 30 943 6519

 

Székáruház: irodaszékek, forgószékek, vezetői fotelek, ipariszékak nagy választékban webáruházunkban

Tóth Gábor cégvezető
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő 25 év tapasztalattal