Szűrés

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Irodaszékekkel kapcsolatos hasznos információk, bejegyzések és gondolatok

Orvosi műbőrrel készült forgószékek, tárgyalószékek

Tóth Gábor
Tóth Gábor
2021.12.27 11:38
Orvosi műbőrrel készült forgószékek, tárgyalószékek

Egészségügyi környezetben a forgószékek, tárgyalószékek, ügyfélszékek a szokásosnál nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. Ráadásul a megfelelő tisztítás, fertőtlenítés még jobban igénybe veszi a székek kárpitozását. ügyfélvárók hangulatát is.

Orvosi textilbő, orvosi műbőr bemutatása

Így erre csak speciális kárpit anyagok felelnek meg. Ilyen az orvosi műbőr, vagy orvosi textilbőr is. Anyagából adódóan ellenálló az egészségügyben használatos tisztítószereknek és fertőtlenítő szereknek is. Ráadásul ez az orvosi textilbőr többféle színben is elérhető. Így egy kicsit vidámabbá lehet tennei a rendelők, ügyfélvárók hangulatát is.

Az orvosi műbörök sajnos nem mindegyik székhez rendelhetőek. Azoknál a forgószékeknél, tárgyalószékeknél, ahol ez megoldható, ott a szövetválasztékból NP (Non Plus) néven találja meg.

 

 

 

 

 

Az orvosi műbőr, orvosi textilbőr színválasztékunk

OP.001 krémfehér orvosi műbőr NP.015 bézs orvosi műbőr NP-610 szürke orvosi textilbőr

 

De hogy milyen székekhez is választhatja az orvosi műbőrt? Ezekből tudunk ajánlani Önnek pár gyakoribb típust. A képre, vagy a szék megnevezésére kattintva pedig máris meg tudja nézni az ajánlott széket részletesen bemutató termékoldalt.