Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Hasznos információk

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


"Jól tudom, annak érdekében, hogy megfelelően tudjon dönteni irodaszék beszerzésében, sok információra van szüksége. Ezért most összegyűjtöttem Önnek a legfontosabbakat"

Tóth Gábor
SzékÁruház ügyvezető
irodaszék szakértő
25 év tapasztalattal

Ha körülnéz az interneten, biztosan nagyon sok inormációt talál irodaszékekkel, forgószékekkel kapcsolatban. Jelenleg Magyarországon csak pár cég gyárt irodaszékeket, importtal azonban rengetegen foglalkoznak. Így forgószékekből, főnöki bőrfotelekből vagy tárgyalószékekből rendkívül nagy a kínálat. Ennek az áttekintéséhez, értékeléséhez szeretnék Önnek segítséget és szempontokat adni.

 

Mi mit jelent? Székalkatrész kisokos

Az egyes irodaszékek elég sok elemből épülnek fel. Ezeknek az alkatrészeknek a megnevezése, a funkciójuk beazonosítása is sokszor nehézkes. Ezért összeállítottam az Ön számára egy kisokost, hogy el tudjon igazodni a szinkronmechanika, asszinkron mechanika vagy éppen a permanent contact megnevezésű székalkatrészek világában.

Megnézem az irodaszék kisokost >>

SzékSzerviz garancia

A forgalmazott irodaszékeket, tárgyalóaszéket minden esetben garanciával szállítjuk. A garancia mértéke 1-5 év a székek tipusától függően. De a SzékSzerviz garanciánk keretében vállaljuk a főbb székalkatrészek garanciális időn túli biztosítását is. Ezért, ha tőlünk rendel, biztos lehet benne, hogy sokáig tudja irodaszékét zavartalanul használni.

SzékSzerviz garancia részletesen >>

Irodaszék szállítási információk

A webáruházunkban kínálatában található forgószékek, ipari székek, egészségügyi székek több beszállítónktól származnak. Így a beszerzési, gyártási idő elég széles skálán mozog, általában 1-4 hét. Illetve nálunk raktárkészleten is sok szék található, így vanak olyan székek, amit akár 1-2 nap alatt tudunk futárral küldeni.

 

A webáruházban a termékeknél minden esetben megtalálja a várható szállítási időt. De természetesen árajánlat küldés esetén abban külön is kemelésre kerül. 

Szállítási információk részletesen >>

Akciós irodaszék kiadványok és katalógusok

A székválasztékunk minél egyszerűbb áttekinthetősége érdekében, folyamatosan talál kínálatunkban letölthető katalógusokat, árlistákat, akciós kiadványokat.

 

Ezeekt igyekszünk rendszeresen frissíteni, de az aktuális árakról érdeklődhet Ügyfélszolgálatunkon is.

Irodaszékes kiadványok letöltése >>

Videós forgószék bemutatók

Nincs ideje minden irodaszék ismertetőt végigolvasni? Vagy szeretné megnézni használat közben, hogy milyen tudása van egy-egy irodaszéknek? Akkor nézze meg a leggyakrabban rendelt irodaszékekről készült videós bemutatóinkat.

Megnézem az irodaszék bemutató videókat >>

Irodaszék ajánlatkérés személyre szabottan

Nagyobb darabszámban vásárolna irodaszéket? Készre szerelt kivitelben kérné a székek kiszállítását? Mi ebben is segítünk Önnek. Sőt! Kérje személyre szabott, egyedi árajánlatunkat.

Egyedi árajánlatot kérek irodaszékek szállítására >>

 

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes ÜgyfélszolgálatunkatSzékáruház Ügyfélszolgálat

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek