Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Erősített forgószékek 130 - 160 kg teherbírással

"Korunk egyik meghatározó jelensége a mozgásszegény életforma , és a táplálék túlzott, gyakran minőségében is kontrollálatlan bevitele. E folyamatok együttese vezetett el ahhoz, hogy az átlagos testsúly megnőtt az ún. nyugati társadalmakban. amelyhez mi is sodródunk. E jelenség hatással van a székgyártásra is. Egyértelműen megfogalmazott igény jelent meg nem csak az átlagosnál, hanem a vonatkozó szabványnál (110 kg) nagyobb teherbírású székekre..."

Ezért mi is kiemelt fontosságúnak tartjuk az erősített, nagy teherbírású irodaszékeket, vezetői székeket és vendégszékeket. Kínálatunban sokféle erősített forgószéket, irodaszéket talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át irodai szék kínálatunkat, és válassza ki a lenti forgószék típusok közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott erősített irodaszék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti a kiválasztott ülőbútort.