Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Milyen görgővel rendeljem meg az irodaszéket?

Tóth Gábor Székáruház ügyvezető

A székgörgő kiválasztással kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

Ahhoz, hogy erre a kérdésre egyszerűen válaszolni tudjon, először is el kell döntenie, hogy a szék hol lesz használva: szőnyegen, parkettán, vagy kemény felületen (gress, gránit, padlólap). Ugyanis ennek függvényében tudja eldönteni, melyik görgő lenne az ideális.

 

Szőnyegre, szőnyegpadlóra alkalmas székgörgő

Az irodaszékek általában standard görgőkkel kerülnek forgalomba. Hagyományosan teljesen fekete felületű görgő. A görgő használata szőnyege, padlószőnyegen ajánlott. Ez a tipusú székgörgő használat közben statikusan feltöltődik. Ezért magához vonzza a poszemcséket. Ezek hozzátapadnak a görgő futófelületéhez, és így összekarcolhatják az érzékeny felületeket, pl. a parkettát. Ezért ha parkettán használja a székét, ezeket célszerű kicserélni. A forgószékek, vezetői fotelek legnagyobb része ezzel a görgőtipussal kerül forgalomba.

 

Kemény padozatú helyiségbe és parkettára alkalmas székgörgő

Ha ilyen burkolatú helyiségbe, irodába szeretne irodaszéket, fotel vásárolni, javasoljuk hogy válasszon gumírozott parkettagörgőt a székhez. Így elkerülheti a padlófelület sérülését, karcolódását. Ugyanakkor használat közben csökken a görgők súrlódó zaja is. Ezek a székgörgők balesetvédelmi szempontok miatt általában fékezettek, ami azt jelenti, hogy használaton kívül a görgők nem gurulnak. De ha a használó ráül, a testsúlyától kiold a fékszerkezet, és már ugyanúgy használható, mint egy standard székgörgő. Ezeket a székgörgőket általában onnét lehet felismerni, hogy a kerekek peremén szürke csík fut körbe.

 

Mit tegyen, ha nem tud görgőt cseréltetni megrendeléskor?

Azokban az esetekben, ha a a székhez nem lehetett parkettgörgőt választani, még mindig lehetőség van a meglévő székgörgő cseréjére. Parketta görgő ugyanis önállóan, székalkatrészként is vásárolható. Ez ugyan többletköltséggel jár, de megóvhatja padlóját a csúnya sérülésektől. A parkettagörgő vásárlásához ajánljuk a SzékSzerviz webáruházt

Parkettagörgő választék >>

 

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes ÜgyfélszolgálatunkatSzékáruház Ügyfélszolgálat

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek