Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Irodaszékek felépítése, kialakítása

Tóth Gábor Székáruház ügyvezető

Hogyan, milyen elemekből épül fel egy megbízható, kényelmes forgószék? Ezt szeretném most bemutatni Önnek. 

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

Hogy miért is szeretném Önnek részletesen bemutatni az irodai forgószékeket? Mert több mint 25 éve foglalkozom irodaszékek forgalmazásával, importálásával, székjavítással, és régebben a székgyártással is. Így elég sok tapasztalatom gyűlt össze irodaszékekkel, forgószékekkel kapcsolatban. Ezt a tudást szeretném megosztani Önnel is, hogy tudjon választani a nagyon sokféle irodaszék között.

És azért szeretném megosztani a székekkel kapcsolatos információkat, hoyg ne csak saját magának, hanem kollégáinak is olyan irodaszéket tudjon választani, ami biztosan sokáig kényelmes munkaeszköze lesz.

Irodaszékek felépítése

Először is, nézzük át az alábbi kép segítségével, mik a forgószékek leggyakoribb elemei. A képen egy magas felszereltségű irodaszéken keresztül mutatjuk be a székalkatrészeket, amikből egy irodaszék felépül.

A forgószék, irodaszék felépítése

Ezután nézzük végig az egyes elemeket, székalkatrészeket. Szeretném az átlagosnál egy kicsit alaposabban, szakszerűbben bemutatni a székalkatrészeket.

Székgörgők és tappancsok bemutatása

Lábcsillagok, csillaglábak bemutatása

Gázliftek, gázteleszkópok bemutatása

Székmechanikák, ülésvasalatok

 

CP azaz permanento contacto könyökszerkezet

 

Szinkronmechanika bemutatása

 

Asszinkron mechanika bemutatása

 

ECO vagy standard hintafunkció

 

Multiblock mechanika bemutatása

Karfák, kartámaszok bemutatása

 

Fix és állítható fejtámlák

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>

 

 

Hívja irodaszékes, forgószékes ÜgyfélszolgálatunkatSzékáruház Ügyfélszolgálat

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek