Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Székek kiszállítása külsős szállítóval

Forgószék, vezetői fotel kiszállítása külsős szállítóvalAzokban az esetekben, amikor nagyobb mennyiségű megrendelésről van szó, vagy a megrendelt irodai székek kifejezetten nagy méretűek (vezetői fotelek, kanapék) általában külsős szállítókat veszünk igénybe a megrendelés teljesítéséhez.

Ezek a szállítók általában túra-kör szerűen szállítanak Magyarország teljes területére, így bárhova el tudnak jutni. Ráadásul mivel több címre is mennek, így egy-egy kiszállítás költsége lényegesen alacsonyabb, mintha csak célirányosan e megrendelő címére szállítanánk (Kecskemét - Megrendelő címe - Kecskemét). Sőt, ezzel a megoldással a szék, kanapé elkészülte után még gyorsabban kiszállításra is kerülnek.

Ennél a megoldásnál még azt is meg tudjuk oldani, hogy a székeket összeszerelve, használatra készen küldjük. Ez forgószékek esetében forgószékeknél kb. 1.500 Ft + ÁFA/db, karfás forgószékeknél 2.000 Ft + ÁFA/db, vezetői foteleknél 2.300 Ft + ÁFA/db (2022.08.01-i adat) A tárgyalószékek, ügyfélszékek jellemzően készre szerelve kerülnek kiszállításra, így azoknál összeszerelésre már nem kell számítani. Amennyiben élni szeretne ezzel a lehetőséggel, kérjen egyedi árajánlatot az info@te96bt.hu email címen.

 

A megrendelt irodai székek átadása

Ennél a szállítási megoldásnál kérjük vegye figyelembe, hogy a szállító valóban csak szállít. Így a megrendelt termékeket a szállító járműnél adja át. Így azok a felhasználás vagy raktározás helyére történő behordása, emeletre vagy pincébe hordása a megrendelő feladata.

Kedves Látogatónk! Kérdése van a székek kiválasztásával kapcsolatban? Vagy már tudja milyen irodai székre lenne szüksége, de nem találja a nagy kínálatunkban? Vagy a webáruházunkban található irodaszékek, tárgyalószékek szállításával, fizetési módjával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne informálódni?

Bármi is legyen a kérdése, üzenetküldő űrlapunk segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszeren.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja hétfőtől - csütörtökig 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámot.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>