Szűrés

Ár
40 970 Ft - 412 750 Ft
Jótállási idő
Teherbírás

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Ergonómikus forgószékek

Szeretne végre egy igazán kényelmes irodaszéket, hogy többé ne fájduljon meg a dereka munkavégzés közben?

Az ergonómikus irodaszékek védik a gerincoszlopot az előnytelen terhelés ellenÖn is sok időt tölt a számítógép előtt? Gyakran érzi úgy hogy fáj a nyaka és el van zsibbadva a keze? Akkor valószínűleg Ön is küzd azzal, hogy nem ül kényelmes, megfelelő széken. Pedig a nem megfelelően kialakított irodaszék akár tartós gerinckárosodást is okozhat. Éppen ezért, a megfelelő irodaszék használata nagyon is fontos! A megfelelő, ergonómikus irodaszék használatával sokat tehetünk  egészségünk megőrzéséért! Mert a testalkatunknak és a munkavégzési szokásainknak megfelelő, kényelmes irodai szék megtalálása elsődleges feladat. Gondolom, már Ön is régóta keres egy kényelmes irodaszéket. Olyant, amelyikben kibírja a napi 8 10 órányi, folyamatos ülőmunkát. Így igazán szüksége van olyan irodaszékre, amiből nem úgy kel ki a nap végén, hogy mindene sajog. És természetesen persze mindezt olyan áron, hogy ne okozzon gondot a megvásárlása. Ebben a kategóriában pontosan az ilyen termékeket gyűjtöttük össze.

Bevállt megoldás: UFO Irodaszék Család

Szerencsére erre a feladatra egy egész székcsaládot ajánlhatunk Önnek. Kis mérettől a nagyig, bármilyen testalkatú használó számára tudunk megfelelő széket ajánlani. Szeretnénk is mindjárt bemutatni őket.

UFO ergonómikus irodaszék - a leginkább kedvelt irodaszékünk UFO Lady ergonómikus forgószék - kisebb testalkat esetén a legkeresettebb irodaszékünk UFO X-TRA ergonómikus forgószék - a hosszabb távon is kényelmes irodaszék

UFO forgószék

A leginkább kedvelt széktipus széles felhasználói körnek. Sokféle felszereltség, többféle kárpit segít Önnek megtalálni a legjobb irodaszéket.

UFO ergonómikus forgószék részletesen >>

UFO Lady forgószék

Kényelmes, de viszonylag kis méretekkel készülő irodaszék. Így elsősorban kis testalkatú, és alacsonyabb használóknak kényelmes széktipus.

UFO LADY ergonómikus forgószék részletesen >>

UFO X-TRA forgószék

Egy igazi Extra forgószék megövelt magasságú háttámlával és extra kialakítású ülőlappal és növellt oldaltartású háttámlával a kényelmesebb ülésért.

UFO X-TRA ergonómikus irodaszék részletesen >>

Extra szolgáltatások ergonómikus irodaszékeink mellé

Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek kiválasztani, illetve megrendelni a kiválasztott irodaszéket, sokféle exra szolgáltatásunk közül választhat.

Próbalehetőség

Szeretné megrendelés előtt kipróbálni kényelmes, ergonómikus irodaszékeinket? Természetesen erre lehetőséget nyújtunk Önnek. Ezt megteheti Bemutatótermünkben, ahol kipróbálhatja, milyen kényelmes ülést biztosítanak Önnek ezek a székek. És itt kollégáink természetesen segítenek Önnek megismerni a székek használatát, és részletesen bemutatják a beállítási lehetőségeket is.

Bemutatótermünk elérhetősége >>

 

SzékSzerviz

A SzékSzerviz garancián keretén belül minden nálunk vásárolt ergonómikus forgószékre ingyenesen vállaljuk, hogy a 12 hónap garanciális idő lejárta után is biztosítjuk Önnek a főbb alkatrészeket az irodaszékekhez (görgő, lábcsillag, gázlift). Ráadásul ezeket raktárkészletről biztosítjuk, így a szükséges székalkatrészeket 1-2 munkanapon belül meg is kaphatja. Ezt a szolgáltatást a SzékSzerviz üzletágunk biztosítja.

SzékSzerviz bemutatása részletesen >>

 

Letölthető szerelési útmutató

Bizonyára felmerült Önben a kérdés: mi lesz akkor, ha valamelyik UFO forgószéket dobozban, alkatrészenként kapom meg? Össze fogom tudni szerelni? Van megfelelő szerszámom az összeszereléshez? Tudjuk, hogy ezek gyakran felmerülő kérdések. Azonban a szék összeszerelése lényegesen egyszerűbb, mint gondolná. És még csak szerszám sem kell hozzá!

Az összeszerelési útmutató megnézése >>

Küldés futárszolgálattal

Ezeket az ergonómikus irodaszékeket raktárkészletünkről megrendelheti, így nagyon rövid, akár 2-3 napos átfutási idővel is tudjuk szállítani Önnek. Készítettünk Önnek egy részletes útmutatót arról, hogyan kapja meg a széket, ha most megrendeli/ajánlatot kér rá.

Szállítási mód megismerése >>

 

Tovább
-26%
Synergos LX ergonómikus irodaszék BR HANS karfával
55 626 Ft (43 800 Ft + ÁFA)
40 970 Ft (32 260 Ft + ÁFA)
-18%
Pantergos LX kárpitozott forgószék állítható karfával
69 469 Ft (54 700 Ft + ÁFA)
56 642 Ft (44 600 Ft + ÁFA)
-4%
Marcell ECO hálós forgószék mélységben állítható deréktámasszal
79 045 Ft (62 240 Ft + ÁFA)
76 111 Ft (59 930 Ft + ÁFA)
-8%
1850 Omnia Smart operatív forgószék hálós háttámlával
98 298 Ft (77 400 Ft + ÁFA)
90 881 Ft (71 560 Ft + ÁFA)
-4%
Marcell Black hálós forgószék mélységben állítható deréktámasszal, 130 kg-os teherbírással
105 791 Ft (83 300 Ft + ÁFA)
101 587 Ft (79 990 Ft + ÁFA)
-4%
Marcell Alu hálós forgószék fejtámlával és mélységben állítható deréktámasszal, fekete alapszínben, 130 kg-os teherbírással
115 392 Ft (90 860 Ft + ÁFA)
111 112 Ft (87 490 Ft + ÁFA)
Play gamer forgószék textilbőrrel
45 263 Ft (35 640 Ft + ÁFA)
Minister Net Syncro forgószék hálós háttámlával
128 124 Ft (100 885 Ft + ÁFA)