TOP termékek

Ergonómikus forgószékek

Szeretne végre egy igazán kényelmes irodaszéket, hogy többé ne fájduljon meg a dereka munkavégzés közben?

Az ergonómikus irodaszékek védik a gerincoszlopot az előnytelen terhelés ellenÖn is sok időt tölt a számítógép előtt? Gyakran érzi úgy hogy fáj a nyaka és el van zsibbadva a keze? Akkor valószínűleg Ön is küzd azzal, hogy nem ül kényelmes, megfelelő széken. Pedig a nem megfelelően kialakított irodaszék akár tartós gerinckárosodást is okozhat. Éppen ezért, a megfelelő irodaszék használata nagyon is fontos! A megfelelő, ergonómikus irodaszék használatával sokat tehetünk  egészségünk megőrzéséért! Mert a testalkatunknak és a munkavégzési szokásainknak megfelelő, kényelmes irodai szék megtalálása elsődleges feladat. Gondolom, már Ön is régóta keres egy kényelmes irodaszéket. Olyant, amelyikben kibírja a napi 8 10 órányi, folyamatos ülőmunkát. Így igazán szüksége van olyan irodaszékre, amiből nem úgy kel ki a nap végén, hogy mindene sajog. És természetesen persze mindezt olyan áron, hogy ne okozzon gondot a megvásárlása. Ebben a kategóriában pontosan az ilyen termékeket gyűjtöttük össze.

Bevállt megoldás: UFO Irodaszék Család

Szerencsére erre a feladatra egy egész székcsaládot ajánlhatunk Önnek. Kis mérettől a nagyig, bármilyen testalkatú használó számára tudunk megfelelő széket ajánlani. Szeretnénk is mindjárt bemutatni őket.

UFO ergonómikus irodaszék - a leginkább kedvelt irodaszékünk UFO Lady ergonómikus forgószék - kisebb testalkat esetén a legkeresettebb irodaszékünk UFO X-TRA ergonómikus forgószék - a hosszabb távon is kényelmes irodaszék

UFO forgószék

A leginkább kedvelt széktipus széles felhasználói körnek. Sokféle felszereltség, többféle kárpit segít Önnek megtalálni a legjobb irodaszéket.

UFO ergonómikus forgószék részletesen >>

UFO Lady forgószék

Kényelmes, de viszonylag kis méretekkel készülő irodaszék. Így elsősorban kis testalkatú, és alacsonyabb használóknak kényelmes széktipus.

UFO LADY ergonómikus forgószék részletesen >>

UFO X-TRA forgószék

Egy igazi Extra forgószék megövelt magasságú háttámlával és extra kialakítású ülőlappal és növellt oldaltartású háttámlával a kényelmesebb ülésért.

UFO X-TRA ergonómikus irodaszék részletesen >>

Extra szolgáltatások ergonómikus irodaszékeink mellé

Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek kiválasztani, illetve megrendelni a kiválasztott irodaszéket, sokféle exra szolgáltatásunk közül választhat.

Próbalehetőség

Szeretné megrendelés előtt kipróbálni kényelmes, ergonómikus irodaszékeinket? Természetesen erre lehetőséget nyújtunk Önnek. Ezt megteheti Bemutatótermünkben, ahol kipróbálhatja, milyen kényelmes ülést biztosítanak Önnek ezek a székek. És itt kollégáink természetesen segítenek Önnek megismerni a székek használatát, és részletesen bemutatják a beállítási lehetőségeket is.

Bemutatótermünk elérhetősége >>

 

SzékSzerviz

A SzékSzerviz garancián keretén belül minden nálunk vásárolt ergonómikus forgószékre ingyenesen vállaljuk, hogy a 12 hónap garanciális idő lejárta után is biztosítjuk Önnek a főbb alkatrészeket az irodaszékekhez (görgő, lábcsillag, gázlift). Ráadásul ezeket raktárkészletről biztosítjuk, így a szükséges székalkatrészeket 1-2 munkanapon belül meg is kaphatja. Ezt a szolgáltatást a SzékSzerviz üzletágunk biztosítja.

SzékSzerviz bemutatása részletesen >>

 

Letölthető szerelési útmutató

Bizonyára felmerült Önben a kérdés: mi lesz akkor, ha valamelyik UFO forgószéket dobozban, alkatrészenként kapom meg? Össze fogom tudni szerelni? Van megfelelő szerszámom az összeszereléshez? Tudjuk, hogy ezek gyakran felmerülő kérdések. Azonban a szék összeszerelése lényegesen egyszerűbb, mint gondolná. És még csak szerszám sem kell hozzá!

Az összeszerelési útmutató megnézése >>

Küldés futárszolgálattal

Ezeket az ergonómikus irodaszékeket raktárkészletünkről megrendelheti, így nagyon rövid, akár 2-3 napos átfutási idővel is tudjuk szállítani Önnek. Készítettünk Önnek egy részletes útmutatót arról, hogyan kapja meg a széket, ha most megrendeli/ajánlatot kér rá.

Szállítási mód megismerése >>

 

Tovább
-15%

Ergonomikus kialakítású, hagyományos formavilágú irodaszék. Az aszinkron mechanikának köszönhetően a szék sokoldalúan állítható. Így a szék jól idomul a használója testalkatához, és munkavégzési szokásaihoz. A teljes kényelmet a magasságban állítható karfa koronázza meg. Ha kényelmes, de megfizethető árú irodai széket keres, a Synergos LX forgószék az optimális megoldás.

Tovább
45 466 Ft (35 800 Ft + ÁFA)
38 500 Ft (30 315 Ft + ÁFA)
Kezdete: 2021.05.01 A készlet erejéig!
-19%

A Miro Extra forgószék egy modern megjelenésű forgószék hálós háttámlával és állítható mélységű deréktámasszal. Az irodaszék kényelmes használatát segíti az állítható ülésmélység, az állítható deréktámasz, a 3D karfa, valamint az állítható fejtámla is. A szék strapabírását bizonyítja a 3 év garancia, valamint a megnövelt, 130 kg-os terhelhetőség is.

Tovább
139 700 Ft (110 000 Ft + ÁFA)
112 900 Ft (88 898 Ft + ÁFA)
Kezdete: 2021.05.01 A készlet erejéig!
ÚJ

Az Avalon egy modern megjelenésű, hálós háttámlájú forgószék választható ülőlap kárpitozással. A fehér műanyag elemek miatt jól illeszthető egészségügyi környezetbe is. A szék különlegessége a háttámla részét képező fejtámla. Sokoldalúan állítható forgószék, így használója a testalkatának és munkavégzési szokásainak megfelelően tudja beállítani a széket. Az ergonómikus használatot tovább növeli az állítható deréktámasz, az állítható szinkronmechanika, valamint a magasságban állítható karfák is.

Ergonómikus kialakítású forgószék Gázliftes magasságállítás az irodaszéken

Asszinkron mechanika

 

Állítható magasságú háttámla

 

Kényelmes hálós háttámla Állítható magassságú karfa
Az irodaszék teherbírása 110 kg 2 év garanciával
Tovább
74 930 Ft (59 000 Ft + ÁFA)

Play gamer székek az alakjuk és kialakításuk miatt kényelmes üléshelyzetet biztosít még a huzamosabb idejű számítógép használat mellett is. Ugyanakkor a kialakítása segíti a helyes testtartást ülés közben is. Ezt a kényelmes Play gamer széket azonban nem csak játékhoz ajánljuk, hanem irodai környezetbe is, különösen tervezők, grafikusok, képszerkesztők munkájához is.

A gamer szék sokféle képpen beállítható. Segítség ehhez a gázliftes magasságállítás, a szinkronmechanika is.

Tovább
39 268 Ft (30 920 Ft + ÁFA)

Dragon  gamer székek az alakjuk és kialakításuk miatt kényelmes üléshelyzetet biztosít még a huzamosabb idejű számítógép használat mellett is. Ugyanakkor a kialakítása segíti a helyes testtartást ülés közben is. Ezt a kényelmes Play gamer széket azonban nem csak játékhoz ajánljuk, hanem irodai környezetbe is, különösen tervezők, grafikusok, képszerkesztők munkájához is.

A gamer szék sokféle képpen beállítható. Segítség ehhez a gázliftes magasságállítás, a szinkronmechanika is.

Tovább
42 348 Ft (33 345 Ft + ÁFA)

Mindennapos munkavégzéshez ajánljuk ezt az egyszerűbb kivitelű irodaszéket. A fix karfa, valamint a testsúlyhoz állítható szinkronmechanika biztosítja a kényelmes használatot. A GEO-O forgószék szövetes vagy textibőrös kivitelben is rendelhető.

Tovább
44 729 Ft (35 220 Ft + ÁFA)

A Bug Mek egy szürke, műanyag burkolatokkal készült forgószék választható kárpitozással. A szürke szín jól illeszkedik a modern irodai és egészségühyi környezetbe is. A szék magassága, valamint a háttámla dőlésszüge és magassága állítható, így kényelmes ülést biztosít.

A kényelmes használatot segíti a karfa, ami a széknek nem alapfelszereltsége, opcionálisan rendelhető hozzá.

Tovább
48 637 Ft (38 297 Ft + ÁFA)

A Texas egy modern megjelenésű forgószék deréktámasszal, vékonyított háttámlával. A szék kényelmét fix magasságú karfa, és hintamechanika biztosítja. A szék fekete, szürke és kék színekben rendelhető.

Tovább
50 673 Ft (39 900 Ft + ÁFA)

A Cinque Asyn GLX SZIN  modern megjelenésű, nagytudású forgószék állítható magasságú karfával. A formaöntött szivacs biztosítja, hogy hosszú használat után is kényelmes legyen. A szék többféle kárpittal is rendelhető, így könnyen hozzá tudja igazítani irodája színvilágához. Az irodaszéket napi 7 - 10 órás munkavégzésre ajánljuk. 

Ha nagyobb  székbeszerzésen gondolkodik, akkor letöltheti a széket rar formátumban, így Autocad tervekhez is használhatja. Ha a székből nagyobb darabszámban szeretne vásárolni, akkor pedig kérheti személyre szabott egyedi árajánlatunkat is. 

Ergonómikus kialakítású forgószék Gázliftes magasságállítás az irodaszéken

Asszinkron mechanika

 

Állítható magasságú háttámla Állítható magassságú karfa

Az irodaszék teherbírása 110 kg

 

A forgószéket napi 5-8 órai használatra ajánljuk

A széket alkatrészként csomagolva szállítjuk, így egyszerű összeszerelést igényel

 

A Cinque Asyn forgószéket 1 év garanciával szállítjuk
A Cinque Asyn forgószék többféle kárpittal is készülhet
Tovább
57 950 Ft (45 630 Ft + ÁFA)

Az UFO ergonómikus forgószék aszinkron mechanikával, és állítható magasságú karfával készül. A sokoldalúan állítható szék mára már slágertermékké vált, köszönhetően kényelmes, ergonómikus kialakításának, és kedvező árának. Ebből a kedvelt irodaszékből mindig tartunk készleten, így akár 1-2 nap alatt is Önnél lehet.

 

Ergonómikus kialakítású forgószék Gázliftes magasságállítás az irodaszéken

Asszinkron mechanika

 

Állítható magasságú háttámla

 

Állítható magassságú karfa Az irodaszék teherbírása 110 kg
Tovább
58 179 Ft (45 810 Ft + ÁFA)

UFO ergonómikus forgószék aszinkron mechanikával, és állítható magasságú karfával. A sokoldalúan állítható irodai szék mára már slágertermékké vált, köszönhetően kényelmes, ergonómikus kialakításának, és kedvező árának köszönhetően.

 

Ergonómikus kialakítású forgószék Gázliftes magasságállítás az irodaszéken

Asszinkron mechanika

 

Állítható magasságú háttámla Állítható magassságú karfa

 

Az irodaszék teherbírása 110 kg
Tovább
59 601 Ft (46 930 Ft + ÁFA)

A Texas Multiblock egy modern megjelenésű forgószék deréktámasszal, vékonyított háttámlával. A szék kényelmét fix magasságú karfa, és hintamechanika biztosítja. A szék kék színben rendelhető.

Tovább
63 373 Ft (49 900 Ft + ÁFA)

Az Ypsilon egy modern megjelenésű forgószék hálós háttámlával és állítható deréktámasszal. Az irodaszék kényelmes használatát segíti az állítható karfa, valamint a testsúlyhoz állítható hintamechanika is és a nagy ülőlap is. A szék többféle színes hálós háttámlával is rendelhető.

A szék strapabírását bizonyítja a 3 év garancia, valamint a 110 kg-os terhelhetőség is.

Tovább

Modern megjelenésű forgószék hálós háttámlával és állítható mélységű deréktámasszal. Az irodaszék kényelmes használatát segíti az állítható karfa, valamint a testsúlyhoz állítható hintamechanika is. A szék strapabírását bizonyítja a 3 év garancia, valamint a 110 kg-os terhelhetőség is.

Tovább
70 295 Ft (55 350 Ft + ÁFA)

Gamma  modern megjelenésű kárpitozott forgószék feszített hálós kialakítással és fejtámlával. Sokoldalúan állítható, ergonómikus irodaszék. Kényelmes használatát az állítható deréktámasz, állítható magasságú karfa, valamint az alaptartozék állítható fejtámla is segíti.

Masszív kialakításából adódóan napi 5 -8 órás munkavégzéshez ajánljuk 3 év garanciával

Tovább
77 330 Ft (60 890 Ft + ÁFA)

Modern megjelenésű, hálós háttámlájú forgószék. A szék különlegessége a vállfa is. Sokoldalúan állítható forgószék, így használója a testalkatának és munkavégzési szokásainak megfelelően tudja beállítani a széket. Az ergonómikus használatot tovább növeli az állítható deréktámasz, az állítható szinkronmechanika, valamint a karfák is. Az Omnia Smart szék sokféle kárpittal választható, így jól illeszthető minden iroda színvilágához.

Ajánlott napi használati idő: 7-10 óra

Tovább

Modern megjelenésű forgószék hálós háttámlával és állítható mélységű deréktámasszal. Az irodaszék kényelmes használatát segíti az állítható karfa, valamint a testsúlyhoz állítható hintamechanika is. A szék strapabírását bizonyítja a 3 év garancia, valamint a 110 kg-os terhelhetőség is.

A szék fekete kárpitozott ülőlappal készül, de igény esetén felár ellenében egyéb kárpitok is rendelhetőek hozzá. Azonban a hálós háttámla átkárpitozás után is fekete marad.

Tovább
79 045 Ft (62 240 Ft + ÁFA)

Az Oklahoma Smart egy modern megjelenésű kárpitozott forgószék feszített hálós kialakítással. Sokoldalúan állítható, ergonómikus irodaszék. Kényelmes használatát az állítható deréktámasz, állítható magasságú, puha felületű karfa, valamint az állítható fejtámla is segíti.

Masszív kialakításából adódóan napi 7 - 10 órás munkavégzéshez ajánljuk 2 év garanciával

Tovább
79 756 Ft (62 800 Ft + ÁFA)

A HUFO ergonómikus forgószék aszinkron mechanikával, és állítható magasságú karfával készül. A sokoldalúan állítható szék mára már slágertermékké vált, köszönhetően kényelmes, ergonómikus kialakításának, és kedvező árának. A háttámla a szokásosnál magasabb, így Ebből a kedvelt irodaszékből fekete színben mindig tartunk készleten, így akár 2-3 nap alatt is Önnél lehet.

Ergonómikus kialakítású forgószék Gázliftes magasságállítás az irodaszéken

Asszinkron mechanika

 

Állítható magasságú háttámla

 

Állítható magassságú karfa Az irodaszék teherbírása 110 kg
Mesh hálós kárpitozással A széket alkatrészenként csomagolva szállítjuk, így egyszerű összeszerelést igényel A HUFO kárpitozott forgószéket 2 év garanciával szállítjuk
Tovább

Az ergonómikus UFO X-TRA irodaszék családunk legnagyobb méretű tagja. Megnövelt háttámla, még ergonómikusabb ülőlap és háttámla teszi igazán vonzóvá ezt az irodaszéket. A kárpitozott fekete mesh és fekete textilbőr kombinácója pedig elegáns megjelenést biztosít a széknek. Jó választás, ha hosszabb ideig tartó munkavégzéshez keres irodaszéket.

 

Ergonómikus kialakítású forgószék Gázliftes magasságállítás az irodaszéken

Asszinkron mechanika

 

Állítható magasságú háttámla Állítható magassságú karfa Az irodaszék teherbírása 110 kg
Tovább
85 090 Ft (67 000 Ft + ÁFA)

A Leo-O forgószék egy kényelmes, magas háttámlás forgószék a mindennapos munkához. A vízszintes díszvarrás elegáns jeleget ad a széknek. A kétkaros hintamechanika, valamint az állítható magasságú karfák biztosítja a kényelmet az egész napos munkavégzéshez. Az irodaszék rendelhető szövetes vagy textilbőrös kivitelben is.

Tovább
88 138 Ft (69 400 Ft + ÁFA)

Modern megjelenésű forgószék hálós háttámlával, állítható mélységű deréktámasszal és fejtámlával. Az irodaszék kényelmes használatát segíti az állítható karfa, valamint a testsúlyhoz állítható hintamechanika is. A szék strapabírását bizonyítja a 2 év garancia, valamint a 110 kg-os terhelhetőség is.

Tovább
88 900 Ft (70 000 Ft + ÁFA)

Az Ergosit forgószék fehér székvázzal az ergonómikus kialakításon túl, egy modern, letisztul formavilágú irodaszék. A kényelmes ülést a feszített sztreccs szövet a teljes ülő és hátfelületen teszi kényelmessé. A kényelmes használat érdekében az egyedi integrált hintamechanika lehetővé teszi a test ülés közbeni dinamikus mozgását, tehermentesítve a gerincet, kényelmessé téve a munkát és a tárgyalást. Az Ergosit forgószék kényelmes gázliftes magasság állítását az ülőlapba süllyesztett működtető kar teszi lehetővé. A szék teherbírása 130 kg

Tovább
89 154 Ft (70 200 Ft + ÁFA)

Az Ergosit forgószék az ergonómikus kialakításon túl, egy modern, letisztul formavilágú irodaszék. A kényelmes ülést a feszített sztreccs szövet a teljes ülő és hátfelületen teszi kényelmessé. A kényelmes használat érdekében az egyedi integrált hintamechanika lehetővé teszi a test ülés közbeni dinamikus mozgását, tehermentesítve a gerincet, kényelmessé téve a munkát és a tárgyalást. Az Ergosit forgószék kényelmes gázliftes magasság állítását az ülőlapba süllyesztett működtető kar teszi lehetővé. A szék teherbírása 130 kg

Tovább
89 154 Ft (70 200 Ft + ÁFA)

A Boston Standard modern irodákba szánt elegáns megjelenésű, strapabíró irodaszék állítható magasságú karfával. Az elegáns megjelenését fokozza a telekárpitozott háttámla, így nem látni rajta műanyag burkolatot. A Boston forgószék minden alkatrésze összhangban van egymással, így a lábcsillag is szögletes megjelenésű. A magasságban állítható karfa, a könnyű és egyszerű Up & Down rendszerű háttámla állítás, és az antishock rendszerű szinkronmechanika sokoldalú beállítási lehetőséget biztosít a forgószék használója számára.

Tovább
101 435 Ft (79 870 Ft + ÁFA)

Az Aria Mid  középtámlás irodai forgószék, formaöntött szivacsozás, szinkronmechanika ülésmélység állítással, polírozott alumínium lábcsillaggal és zörejmentes parketta görgőkkel, 4D karfa PU rátéttel. Rendelhető szürke, vagy zöld szövettel

Tovább
103 556 Ft (81 540 Ft + ÁFA)

A Miro forgószék egy modern megjelenésű forgószék hálós háttámlával és állítható mélységű deréktámasszal. Az irodaszék kényelmes használatát segíti az állítható ülésmélység, az állítható deréktámasz, a 3D karfa, valamint az állítható fejtámla is. A szék strapabírását bizonyítja a 3 év garancia, valamint a megnövelt, 130 kg-os terhelhetőség is.

Az optimális üléspozíciót ülésmélység állítási lehetőség, valamint pontszinkron mechanika segíti. A szék alapesetben fekete kárpitozott ülőlappal készül, de igény esetén az ülőlap a standard színválasztéknak megfelelően átkárpitozható, vagy műbőrrel, illetve valódi fekete bőrrel is rendelhető. Aátkárpitozás esetén a hálós háttámla minden esetben fekete marad.

Tovább
104 140 Ft (82 000 Ft + ÁFA)

1870 Motion egy modern, szögletes formavilágú operatív forgószék. Sokoldalúan állítható forgószék, így használója a testalkatának és munkavégzési szokásainak megfelelően tudja beállítani a széket. A szokásos állítási lehetőségeken felül a 1870 Motion szék állítható ülésmélységgel készül. Az ergonómikus használatot tovább növeli a testsúlyhoz állítható szinkronmechanika, valamint a karfák is.

Ajánlott napi használati idő: 7-10 óra

Tovább

Az Aria Boss  magastámlás irodai forgószék fehré vázzal. Így jól alkalmazható egészségügyi székként is. Az Aria szék további jellemző a fix fejtámla, formaöntött szivacsozás, szinkronmechanika ülésmélység állítással, polírozott alumínium lábcsillaggal és zörejmentes parketta görgőkkel, 4D karfa PU rátéttel.

Rendelhető szürke, vagy zöld szövettel

Tovább
109 906 Ft (86 540 Ft + ÁFA)