Szűrés

Ár
88 582 Ft - 383 858 Ft
Jótállási idő
Teherbírás

TOP termékek

Állítható ülésmélységű forgószékek

Ülésmélység állító szerkezet forgószékeknélAz állítható ülésmélységű forgószékeket a felhasználói igény hozta létre. De mi is volt ez az igény? A forgószékek, irodaszékek egyfajta mérettel kerülnek legyártásra. Azonban a felhasználók testmérete, magassága változó, így nem mindenkinek lehet kényelmes egy adott forgószék. De mit lehet annak érdekében tenni, hogy minél több használó tudja kényelmesen használni a forgószéket?

Az első lépés a gázliftes magasságállítás. Ez elsőre tökéletes megoldásnak tűnik. Azonban van egy kis probléma. Ha egy magasabb testalkatú használó felemeli az ülőlap magasságát, akkor megfelelő pozícióba kerülhet. Ám ettől az ülőlap éle, és a háttámla távolsága (a beülési mélység) nem változik a széknél. Így az ülőlap lehet hogy csak combközépig támasztja alá a lábat. Ez huzamosabb használat esetén a láb zsibbadásához vezet.

Így joggal merül fel az igény arra, hogy az ülőlap és a háttámla távolságát is állítani lehessen. Mert aki pl. magasabb, annak nem csak az alsó lábszára, hanem a felső is nagyobb az átlagosnál. Ezért is fontos a beülési mélység megnövelése. Pontosan ezért alakultak ki az állítható ülésmélységű irodaszékek, ahol már lehetőség nyílik a beülési mélység állítására egy mozgó csúszka segítségével.

 

Tovább
-4%
Marcell Black hálós forgószék mélységben állítható deréktámasszal, 130 kg-os teherbírással
105 791 Ft (83 300 Ft + ÁFA)
101 587 Ft (79 990 Ft + ÁFA)