Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Állítható ülésmélységű forgószékek

Ülésmélység állító szerkezet forgószékeknélAz állítható ülésmélységű forgószékeket a felhasználói igény hozta létre. De mi is volt ez az igény? A forgószékek, irodaszékek egyfajta mérettel kerülnek legyártásra. Azonban a felhasználók testmérete, magassága változó, így nem mindenkinek lehet kényelmes egy adott forgószék. De mit lehet annak érdekében tenni, hogy minél több használó tudja kényelmesen használni a forgószéket?

Az első lépés a gázliftes magasságállítás. Ez elsőre tökéletes megoldásnak tűnik. Azonban van egy kis probléma. Ha egy magasabb testalkatú használó felemeli az ülőlap magasságát, akkor megfelelő pozícióba kerülhet. Ám ettől az ülőlap éle, és a háttámla távolsága (a beülési mélység) nem változik a széknél. Így az ülőlap lehet hogy csak combközépig támasztja alá a lábat. Ez huzamosabb használat esetén a láb zsibbadásához vezet.

Így joggal merül fel az igény arra, hogy az ülőlap és a háttámla távolságát is állítani lehessen. Mert aki pl. magasabb, annak nem csak az alsó lábszára, hanem a felső is nagyobb az átlagosnál. Ezért is fontos a beülési mélység megnövelése. Pontosan ezért alakultak ki az állítható ülésmélységű irodaszékek, ahol már lehetőség nyílik a beülési mélység állítására egy mozgó csúszka segítségével.

 


12termék112

1850 Omnia White operatív szék fejtámlával és vállfával

Teherbírás:
110 kg
Szállítási idő:
20 nap
176 155 Ft (138 705 Ft + ÁFA)

BOSTON H Extra magas háttámlás forgószék állítható karfával

Használati idő:
napi 7 - 10 óra
Teherbírás:
110 kg
Szállítási idő:
15 nap
208 693 Ft (164 325 Ft + ÁFA)
12termék112
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
99 000 Ft - 400 037 Ft
Jótállási idő
Teherbírás
Deréktámasz
Ülésmélység állítási lehetőség
Fejtámla
Szállítási idő