Szűrés

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Irodaszékekkel kapcsolatos hasznos információk, bejegyzések és gondolatok

Fontos részletek a konferenciaszékről

Tóth Gábor
Tóth Gábor
2019.04.03 09:00
Fontos részletek a konferenciaszékről

Konferenciaszékek beszerzését sajnos sok esetben másodlagos fontosságú kérdésként kezelik. Az ülőalkalmatosságok kapcsán inkább az irodai székekre fektetnek nagyobb hangsúlyt, ami bár valóban kiemelten fontos egy cég arculatára nézve, azonban korántsem az egyetlen, ami számít. 

A konferenciaszékek kiválasztása éppen azért olyan meghatározó, mert a legtöbben részletkérdésként kezelik, így ha egy cég ezek beszerzésére is kellő hangsúlyt fektet, ezzel kiváló alkalma adódik reprezentálni, hogy ügyfelei minden szinten számíthatnak rá.

 

Küllem és kényelem, azaz mi mennyire fontos a konferenciaszékek esetében

Konferenciaszékek beszerzésekor figyelembe kell venni, hogy az előadások hallgatósága akár több órát is ezekben a székekben tölthet majd, s egy tömött előadóteremben gyakran még fészkelődni sincs nagyon hely. Éppen ezért olyan fontos szem előtt tartani a hallgatóság kényelmét. Nagy választékban találhatók komfortos, puha, akár szánkótalpas, karfás modellek is, melyekben egy-két óra múlva sem fog lankadni a közönség figyelme.

A konferenciaszékek és előadótermi székek beszerzéskor legalább ilyen fontos tekintettel lenni az esztétikai kritériumokra is. Mivel konferenciaszékből tipikusan sok kell, s ezek ráadásul egymáshoz közel sorakoznak majd fel, a külcsín sem elhanyagolható szempont. Pontosan fel kell mérni az igényeket, hiszen érdemes annyi modell-azonos konferenciaszéket vásárolnunk, hogy később se kelljen stílusidegen székekkel variálni.

Azt se felejtsük el, hogy előadásokon nem ritka, hogy a hallgatóság egy része kedvet kap a jegyzeteléshez. Ez megoldható ugyan egy kemény fedeles könyv, vagy más praktikák által, de ennél van kifinomultabb módszer is, mellyel újfent jelezhetjük figyelmességünket az ügyfelek irányába.

 

Konferenciaszék kínálatunk >>