UFO X-TRA ergonómikus forgószék videós bemutatása

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Szeretné részletesen is megismerni a közkedvelt UFO X-TRA ergonómikus irodaszékünket? Akkor nézze meg videós irodaszék bemutatóinkat.

Tóth Gábor
SzékÁruház ügyvezető
irodaszék szakértő
25 év tapasztalattal

 

Jól tudom, hogy, ha széket keres, bizonyára jópár székes weboldalt, webáruházat megnézett. Itt bizonyára talált egy kevés információt pár székről, egy másik weboldalon esetleg a szállítási időről, a harmadikon meg esetleg az irodaszékek szövetválasztékról. Én azonban szeretném Önnek teljes részletességgel bemutatni egy-egy irodaszéket. Megmutatni mit tud, mire alkalmas, és hogyan lehet használni, és hogy miért lesz jó megoldás Önnek.

Ez azonban egy webáruház esetében kicsit nehézkes. Ezért egyfelől javaslom Önnek, hogy ha tud, látogasson el az Irodaszék Bemutatótermünkbe, ahol közel 100 féle széket személyesen is kipróbálhat. De mi van akkor, ha Ön nem tud eljönni a székes üzletünkbe? Nos, mi erre is kitaláltunk egy jó megoldást. Szeretném bemutatni Önnek ezt a kedvelt ergonómikus irodaszéket.

 

UFO X-TRA ergonómikus irodaszék videó

A 7202 UFO X-TRA forgószék bemutatása

 

Székáruház Ügyfélszolgálat

Kérdése van az UFO X-TRA ergonómikus irodaszékkel kapcsolatban? Vagy a forgószékről szeretne még további információt kérni? Kérem keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.

argep.hu arradar.hu olcsobbat.hu shopmania.hu