Szűrés

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Forgószékek karbantartása

Ha sokáig szeretné irodaszékét, forgószékét probléma mentesen használni, akkor szükséges a megvásárolt szék rendszeres karbantartása. Ez nem egy nehéz feladat, általában pár paerc alatt magvalósítható. De milyen feladatokat is jelent a karbantartás? Vegyük sorjában őket

Csavarok és marokcsavarok rendszeres meghúzása

A forgószék, vezetői fotel vagy az egyszerű tárgyalószék is több csavart tartalmaz. Ezek a csavarok leggyakrabban az ülőlapot és a karfát tartják. Ezek a szék gyártásakor megfelelő nyomatékkal meg vannak húzva, azonban a tapasztalat szerint a használat során hajlamosak a meglazulásra. Amennyiben a csavar megmozdul, akkor a rögzítő funkcióját kevésbé tudja ellátni, nem tart megfelelően. Ez pedig előidézheti a karfa letörését, vagy a rögzítés kiszakadását. Ezért célszerű ezeket a csavarokat kb. félévente utána húzni.

De ugyanez igaz a hagyományos székeknél az ülőlapot és a háttámlát összekötő könyökszerkezetet rögzítő marokcsavarokra is. Tipp: ha Ön ilyen széket használ, húzza meg most! Szerintem csodálkozni fog rajta, hogy mennyire ki voltak lazulva.

 

Mozgó székalkatrészek kenése

A mozgás, illetve az ott fellépő súrlódás fokozottan igénybe veszi a székalkatrészeket. Ezért célszerű azokat is rendszeresen kenőanyaggal kezelni. Ez elsősorban a gázlift, gázteleszkóp mozgó munkahengere, illetve a hintafunkció (billegtető szerkezet) tengelyeire vonatkozik.

Ha ezeket az egyszerű irodaszék karbantartási feladatokat elvégzi, jelentősen megnövelheti a szék élettartalmát. De hogy a gyakorlatban is bemutathassuk, milyen egyszerű a forgószék karbantartása, kérjük nézze meg az erről készült videónkat.

 

Irodaszékek tisztítása és karbantartása

 

Irodaszékek, forgószékek tisztítása, karbantartása

 

Az irodaszékek tisztításánál van jónéhány szabály, amit érdemes betartani. Ezeket szeretnék most bemutatni Önnek, hogy minél tovább tudja gond nélkül használni irodaszékét.

Tisztításhoz kizárólag semleges kémhatású mosószert szabad használni, a kereskedelemben kapható tisztítószerek használati utasításainak betartásával. A bútorhuzatot célszerű rendszeresen puha szőrű kefével átkefélni vagy porszívózással tisztítani. A fém, fa és műanyag részek száraz, vagy enyhén nedves törlőruhával tisztíthatók. A bőr és blonded-bőr kárpitok ápolására bőrápolószer használata ajánlott, éves gyakorisággal.

Ismerje meg, milyen elemekből és anyagokból is áll egy forgószék, irodaszék, hogy könnyebben el tudja végezni a székalkatrészek tisztítását vagy karbantartását: irodaszékek, forgószékek felépítése >>

 

 

Kérdése van? Keresse a Székáruház Ügyfélszolgálatát!

Kedves Látogatónk! Kérdése van a székek kiválasztásával kapcsolatban? Vagy már tudja milyen irodai székre lenne szüksége, de nem találja a nagy kínálatunkban? Vagy a webáruházunkban található irodaszékek, tárgyalószékek szállításával, fizetési módjával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne informálódni?

Bármi is legyen a kérdése, üzenetküldő űrlapunk segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszeren.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja hétfőtől - csütörtökig 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámot.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>