Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Részletes ipariszék és munkaszék katalógus 2020

Töltse le, és nézze át a részletes adatokkal ellátott képes ipariszék és munkaszék katalógusunkat

Ipariszék, munkaszék katalógus

 

Régóta felmerülő igény volt, hogy egy helyre összegyüjtve, áttekinthetően tudjuk bemutatni Önnek a forgalmazott ipariszékeket, munkaszékeket. Ezért ezt most be is mutatjuk Önnek. Így könnyen áttekinthetően, mértekkel, adatokkal együtt áttekintheti a 2020 évre vonatkozó ipariszék és munkaszék katalógusunkat.

Ipariszék és munkaszék katalógus letöltése >>

 

 

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>