TOP termékek

Letölthető 3D fájlok irodaszékeinkről

Ingyenesen ltölthető 3D fájlok irodaszékekhez, tárgyalószékekhezHa ön szeret igényes, 3D terveket készíeni, akkor bizonyára hasznát fogja venni gyűjteményünknek. Ebban az összeállításban olyan forgószékeket, 24 órás munkaszékeket vagy tárgyalószékeket talál, amik elérhetőek, megvásárolhatóak, így az elkészült látványterv és a valóság megegyezik egymással.

A könnyebb áttekinthetőség kedvéért az ingyenesen letölthető 3D fájlokat kategóriákba rendezve mutatjuk be Önnek. Töltse le azokat a fájlokat, amit használni szeretne, és használja szabadon. De ha ezekből a székekből nem csak tervezne, hanem költségvetést állítana össze, mi abban is segítünk Önnek. Hiszen ezeket az ajánlott székeket webáruházunkban részletesen is megtalálja, műszaki paraméterekkel, leírásokkal és szövetválasztékkal, valamint természetesen a hozzájuk tartozó aktuális árakkal is.

 

Letölthető 3D fájlok (.rar) irodaszékekhez, tárgyalószékekhez

Vezetői forgószékek letölthető 3D dwg fájlok Irodai forgószékek letölthető 3D dwg fájlok 24 órás munkaszékek letölthető 3D fájl
Vezetői forgószékek >> Irodai forgószékek >> 24 órás munkaszékek >>
Tárgyalószékek, látogatószékek letölthető 3D fájlok
Tárgyalószékek, ügyfélszékek >>

 

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>