Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Erősített tárgyalószékek

Az erősített tárgyalószékek, vendégszékek között találunk irodai és ipari felhasználásra tervezett székeket is. Közös bennük a megerősített acél fémváz, így akár 150 kg-os teherbírással is tudunk tárgyalószéket, vendégszéket ajánlani Önnek.

Kínálatunkban többféle, erősített fémvázas tárgyalószéket, ügyfélszéket is talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át vendégszék kínálatunkat, és válassza ki a lenti munkahelyi székek közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott tárgyalószék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti a kiválasztott erősített széket.


5termék15

1121 LN H XXL erősített kivitelű lemezelt tárgyalószék

Teherbírás:
130 kg
Szállítási idő:
20 nap
33 871 Ft (26 670 Ft + ÁFA)

Country Alto 4L magastámlás krómozott fémvázas tárgyalószék

Teherbírás:
120 kg
Szállítási idő:
15 nap
75 051 Ft (59 095 Ft + ÁFA)
5termék15

A Szekaruhaz.hu napi tippje

Több darab erősített, nagy teherbírású vendészéket, ügyfélszéket vásárolna? Vagy különleges elvárása van szállítással kapcsolatban? Akkor kérjen a kiválasztott tárgyalószékre, ügyfélszékre személyre szabott, kedvezményes árajánlatot. 

Kollégáink gyorsan, max. 1 munkanapon belül megküldik a részletes árajánlatunkat.

Érdekel, egyedi árajánlatot kérek >>

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
33 870 Ft - 118 415 Ft
Jótállási idő
Teherbírás
Rakásolhatóság
Szállítási idő