TOP termékek

Erősített tárgyalószékek

Az erősített tárgyalószékek, vendégszékek között találunk irodai és ipari felhasználásra tervezett székeket is. Közös bennük a megerősített acél fémváz, így akár 150 kg-os teherbírással is tudunk tárgyalószéket, vendégszéket ajánlani Önnek.

Kínálatunkban többféle, erősített fémvázas tárgyalószéket, ügyfélszéket is talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át vendégszék kínálatunkat, és válassza ki a lenti munkahelyi székek közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott tárgyalószék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti a kiválasztott erősített széket.

Tovább

A 1121 LN H XXL lemezelt tárgyalószék erősített fémvázzal készül, így egy átlagos széknél tartósabb kivitelű. Az ülő -és a hátlap hajlított rétegelt lemezzel készült, lakkozott felülettel. Az erősített vázszerkezet miatt erős igénybevétel esetén ajánljuk: kollégiumokban, iskolákban, ipari létesítményekben, üzemekben, laborokban, de használható üzemi étkezőkben is.

Az erősített ipari szék ezzel a lemezelt, lakkozott felülettel könnyen tisztítható, így a poros, szennyezett munkakörnyezetben is megállja a helyét.

Tovább
26 289 Ft (20 700 Ft + ÁFA)

A 1121 TN H XXL tárgyalószék erősített fekete fémvázzal, valamint választható szövetkárpitozással készül. Az erősített vázszerkezet miatt erős igénybevétel esetén is bátran ajánljuk, elsősorban ipari létesítményekben, üzemekben, laborokban, de használható üzemi étkezőkben is.

A 1121 TN H XXL a szövetes kivitel mellett rendelhető textilbőrös kivitelben is, így a poros, szennyezett munkakörnyezetben is megállja a helyét.

Tovább
30 353 Ft (23 900 Ft + ÁFA)

A Country Alto 4L  hajlított, krómozott acél csőváz nem csak elegáns megjelenést, de nagy teherbírást is biztosít a széknek. Az acélváz nem csak az ülőlapot, hanem a háttámlát is masszívan tartja. A székhez nagy kárpitválaszték tartozik, így bármely környezetbe könnyen illeszthető.

Tovább
54 178 Ft (42 660 Ft + ÁFA)

A Boston 4L hajlított, krómozott acél csőváz nem csak elegáns megjelenést, de nagy teherbírást is biztosít a tárgyalószéknek. Az acélváz nem csak az ülőlapot, hanem a háttámlát is masszívan tartja. A székhez nagy kárpitválaszték tartozik, így bármely környezetbe könnyen illeszthető.

Tovább
81 915 Ft (64 500 Ft + ÁFA)

A Boston/S  hajlított, krómozott acél csőváz nem csak elegáns megjelenést, de nagy teherbírást is biztosít a tárgyalószéknek. Az acélváz nem csak az ülőlapot, hanem a háttámlát is masszívan tartja. A székhez nagy kárpitválaszték tartozik, így bármely környezetbe könnyen illeszthető.

Tovább
81 915 Ft (64 500 Ft + ÁFA)