Szűrés

Ár
32 258 Ft - 145 034 Ft
Jótállási idő
Teherbírás

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Erősített tárgyalószékek

Az erősített tárgyalószékek, vendégszékek között találunk irodai és ipari felhasználásra tervezett székeket is. Közös bennük a megerősített acél fémváz, így akár 150 kg-os teherbírással is tudunk tárgyalószéket, vendégszéket ajánlani Önnek.

Kínálatunkban többféle, erősített fémvázas tárgyalószéket, ügyfélszéket is talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át vendégszék kínálatunkat, és válassza ki a lenti munkahelyi székek közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott tárgyalószék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti a kiválasztott erősített széket.

Tovább

A Szekaruhaz.hu napi tippje

Több darab erősített, nagy teherbírású vendészéket, ügyfélszéket vásárolna? Vagy különleges elvárása van szállítással kapcsolatban? Akkor kérjen a kiválasztott tárgyalószékre, ügyfélszékre személyre szabott, kedvezményes árajánlatot. 

Kollégáink gyorsan, max. 1 munkanapon belül megküldik a részletes árajánlatunkat.

Érdekel, egyedi árajánlatot kérek >>

Tovább