Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Székszerviz - hogy a garanciális idő letelte után se legyen gondja

Tóth Gábor Székáruház ügyvezető

Igen, jól látta. Mi nem csak akkor figyelünk Önre, amikor irodaszéket, forgószéket vásárol. A garanciális idő lejárta után is biztosan számíthat ránk, ha székkel kapcsolatos kérdése merül fel. Egyedülálló székalkatrész ellátást biztosítunk a fődarabakból, a garanciális idő lejárata után is. Így mi mindig megbízható, kényelmes irodai székeket kínálunk Önnek több mint 20 éves tapasztalattal és SzékSzerviz garanciával

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

 

SzékSzerviz - a gondtalan székvásárláshoz

Több mint 20 év tapasztalatával, beszállítónk kínálatából gondosan kiválogattuk azokat az irodaszékeket, amiknél már meggyőződtünk arról, hogy nem csak jól néznek ki, hanem kényelemben, ergonómiában megfelelnek az irodai munkakörnyezet elvárásainak. De a sokéves tapasztalatunkkal "belülről" is megvizsgáltuk az irodai székeket, és csak azokat vettük át kínálatunkban, melyek megbízhatóak és tartósak, és magas műszaki színvonalat képviselnek. 

 

Így ha tőlünk rendel irodaszéket, tárgyalószéket vagy ipari széket, biztos lehet benne, hogy megfelelő minőségű széket vásárol, és hosszú távon is probléma mentesen használhatja.

SzékSzervizünk bemutatkozik >>

SzékSzerviz - a hosszútávú partner

Bár irodaszékeinket alaposan átnézzük, előfordul, hogy a garanciális idő után meghibásodik. Azonban mi ilyenkor is segítünk Önnek. Ugyanis a legfőbb székalkatrészekből jelentős készletet tartunk, így gyorsan, 1-2 nap alatt tudjuk szállítani a szükséges székalkatrészt. Ismerje meg a főbb székalkatrész kínálatunkat:

székgörgő - lábcsillag - gázlift -ülésvasalat

 

Ráadásul az alkatrészeket nem csak szállítjuk, hanem a beszerelésükben és részletes segítséget nyújtunk Önnek. A főbb székalkatrészekhez sok fotóval ellátott javítási laírást is adunk Önnek. Kiváncsi rá? Nézze meg a székjavítási leírásainkat:

Részletes székjavítási bemutatók >>

 

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes ÜgyfélszolgálatunkatSzékáruház Ügyfélszolgálat

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek