Székszerviz - hogy a garanciális idő letelte után se legyen gondja

Tóth Gábor Székáruház ügyvezető

Megbízható, kényelmes irodai székeket kínálunk Önnek több mint 20 éves tapasztalattal és SzékSzerviz garanciával

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

Igen, jól látta. Mi nem csak akkor figyelünk Önre, amikor irodaszéket, forgószéket vásárol. A garanciális idő lejárta után is biztosan számíthat ránk, ha székkel kapcsolatos kérdése merül fel.

SzékSzerviz - a gondtalan székvásárláshoz

Több mint 20 év tapasztalatával, beszállítónk kínálatából gondosan kiválogattuk azokat az irodaszékeket, amiknél már meggyőződtünk arról, hogy nem csak jól néznek ki, hanem kényelemben, ergonómiában megfelelnek az irodai munkakörnyezet elvárásainak. De a sokéves tapasztalatunkkal "belülről" is megvizsgáltuk az irodai székeket, és csak azokat vettük át kínálatunkban, melyek megbízhatóak és tartósak, és magas műszaki színvonalat képviselnek. 

 

Így ha tőlünk rendel irodaszéket, tárgyalószéket vagy ipari széket, biztos lehet benne, hogy megfelelő minőségű széket vásárol, és hosszú távon is probléma mentesen használhatja.

SzékSzervizünk bemutatkozik >>

SzékSzerviz - a hosszútávú partner

Bár irodaszékeinket alaposan átnézzük, előfordul, hogy a garanciális idő után meghibásodik. Azonban mi ilyenkor is segítünk Önnek. Ugyanis a legfőbb székalkatrészekből jelentős készletet tartunk, így gyorsan, 1-2 nap alatt tudjuk szállítani a szükséges székalkatrészt. Ismerje meg a főbb székalkatrész kínálatunkat:

székgörgő - lábcsillag - gázlift -ülésvasalat

 

Ráadásul az alkatrészeket nem csak szállítjuk, hanem a beszerelésükben és részletes segítséget nyújtunk Önnek. A főbb székalkatrészekhez sok fotóval ellátott javítási laírást is adunk Önnek. Kiváncsi rá? Nézze meg a székjavítási leírásainkat:

Részletes székjavítási bemutatók >>

 

Székáruház Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszékkel, a szállítással vagy a fizetési móddal kapcsolatban? Vagy a garancia idő utáni székszervizeléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.

argep.hu arradar.hu olcsobbat.hu shopmania.hu net-plaza.hu