TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Forgószékek, irodaszékek választéka

Székeket rengeteg feladatra használunk. Ezek a irodai székek, forgószékek fokozatosan specializálódnak különböző feladat maximális ellátására. Az egyiknek napi 8 árán keresztül és kényelmesnek kell, lennie, a másiknak reprezentálnia kell a sikeres céget, míg egy másiknak akár az lehet a célja, hogy a vendégek, ügyfelek használják rövid időre, akár hetente csak pár órára.

Mi szinte minden feladatra kínálunk megfelelő irodaszéket. Mindezt természetesen garanciával, vagy székpróba lehetőséggel. Akár itt a webáruházban, vagy bemutatótermünkben. Higgye el, a több mint 20 éves tapasztalatunkkal bizonyára tudunk segíteni a felmerülő székes igényében.

Kínálatunkat sokféle forgószéket, irodaszéket talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át irodai szék kínálatunkat, és válassza ki a lenti forgószék típusok közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott irodaszék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti a kiválasztott ülőbútort.

 

Kérdése van a forgószékekkel, irodaszékekkel kapcsolatban?

A szövetválasztékról szeretne bővebb információt kérni? Vagy a várhat szállítási időről érdeklődne? Keressen bennünket elérhetőségeinken, munkanapokon 8.00 - 15.00 között a +3630 399 4282  telefonszámon, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre.

Tovább

Forgószék szállítási információk


Irodaszékek, forgószékek kiszállítása dobozban futárszolgálattalAz irodaszéket általában dobozban, alkatrészenként csomagolva tudjuk küldeni valamelyik futárcég közreműködésével. Ez azt jelenti, hogy egyszerű összeszerelésre még szükség lesz. A dobozban mindig talál összeszerelési útmutatót is.

De hogy Ön el tudja képzelni, hogy egy irodaszéket mennyire egyszerű vagy bonyolult összeszerelni, készítettünk Önnek egy oldalt, ahol a leggyakoribb székek összeszerelési útmutatóját meg tudja nézni, vagy akár ki is tudja nyomtatni. Ha szeretné megnézni itt találja meg:

Forgószék összeszerelési útmutató >>

Tovább