Szűrés

Ár
88 582 Ft - 383 858 Ft
Jótállási idő
Teherbírás

TOP termékek

Fejtámlás forgószékek

Aki sokat dolgozik ülve, bizonyára értékelni tudja, ha egy forgószék fejtámlával is rendelkezik. De miért is jó, ha az irodaszék ilyen elemmel készül? A fejtámasz a nyaki izom tehermentesítésére és a fej alátámasztására szolgáló szék elem. A kiegészítőként választható fejtámla főleg a középmagas háttámlájú székekhez javallott, míg a magas támlás székekhez csak speciális esetben, pl. az átlagosnál nagyobb testmagasságú felhasználó számára hasznos felszerelni. Mindenesetre, a napi 4 óránál hosszabb ideig székben ülőknek fejtámasszal ellátott széket érdemes választaniuk. A fej megtámasztása a gerincoszlop nyaki részének tehermentesítését is szolgálja. A fejtámla akkor szolgálja igazán az ülés ergonómiát, ha magassága és dőlésszöge is egyénre szabottan beállítható. A túlságosan mélyen elhelyezkedő, fix fejtámlákat csak a relaxáció idején használjuk ki. Egy fejtámla viszont akkor igazán hasznos, ha az ülés teljes időtartama alatt támaszkodhatunk rá.

A fejtámasz típusai: Megkülönböztetünk fix és állítható fejtámaszokat, utóbbiaknak a magassága, mélysége, és akár a dőlésszöge is személyre szabható.

Tipp: Néhány esetben kabáttartó vállfa kapcsolódhat a fejtámaszhoz, úgy kézzel fogható közelségben tarthatjuk a ráakasztott zakót, blézert vagy akár táskát is.

Tovább
-4%
Marcell Black hálós forgószék mélységben állítható deréktámasszal, 130 kg-os teherbírással
105 791 Ft (83 300 Ft + ÁFA)
101 587 Ft (79 990 Ft + ÁFA)
-4%
Marcell Alu hálós forgószék fejtámlával és mélységben állítható deréktámasszal, fekete alapszínben, 130 kg-os teherbírással
115 392 Ft (90 860 Ft + ÁFA)
111 112 Ft (87 490 Ft + ÁFA)