Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Irodai forgószékek letölthető 3D fájlok

Ingyenesen ltölthető 3D fájlok irodaszékekhez, tárgyalószékekhez
Összeállításunkban a legkedveltebb irodaszékek, forgószékek közül azokat mutatjuk be, amikhez már ingyenesen letölthető 3D fájlokat is tudunk adni. Ezek segítségével nemcsak látványos, de egyszerűen beszerezhető forgószékeket is tudunk ajánlani Önnek.  Akár olyan extra irodai székeket, amik fehér vázzal készülnek, így a modern irodák mellett az egészségügyben is megállják a helyüket. A kínálatunkban szereplő 3D forgószékek száma folyamatosan növekszik, így érdemes a későbbiekben is látogatni oldalunkra. 

 

Letölthető 3D fájlok (.rar) forgószékekről, irodai székekről

Cinque Asyn GLX SZIN forgószék 3D anyagának letöltése

Cinque Asyn GLX SZIN forgószék

Választható kárpitozású forgószék állítható karfákkal, és strapabíró formaöntött szivacsozással

3D fájl ingyenes letöltése >>

 

Erről a kedvelt székről további részletes információkat, méreteket és mindig aktuális árat talál webáruházunkban.

Cinque Asyn GLX SZIN forgószék részletes terméklap >>

Aria Mid forgószék 3D fájlok

Aria Mid forgószék

Középmagas támlás irodai forgószék fehér vázzal. Így a modern irodák mellett jól alkalmazható egészségügyi székként is.

3D fájl ingyenes letöltése >>

De oldalunkon az Aria Mid forgószékről részletes információkat is talál. Méretekkekel, szövetválasztékkal, és természetesen aktuális árakkal együtt.

Aria Mid forgószék részletes terméklap >>

Aria Roll alacsony háttámlás forgószék 3D letölthető fájl

Aria Roll forgószék

Alacsony háttámlás irodai forgószék egybeöntött karfával és fehér székvázzal. A kényelmet a hintafunkció, az elegáns megjelenést a konstrukció és az alumínium székláb biztosítja. 

3D fájl igyenes letöltése >>

Ráadásul az Aria Roll alacsony háttámlás forgószékről részletes információkat is talál webáruházunkban. Méretekkekel, szövetválasztékkal, és természetesen aktuális árakkal együtt.

Aria Roll forgószék részletes terméklap >>

Marcell Black hálós forgószék 3D letölthető fájlok

Marcell Black forgószék

Modern megjelenésű forgószék hálós háttámlával és állítható mélységű deréktámasszal. A szék sokoldalúan állítható, így akár az ülésmélysége is.

3D fájl igyenes letöltése >>

Ráadásul a Marcell black forgószékről részletes információkat is talál webáruházunkban. Méretekkekel, szövetválasztékkal, és természetesen aktuális árakkal együtt.

Marcell Black forgószék részletes terméklap >>

Marcell Eco hálós forgószék 3D fájl letöltése

Marcell Eco forgószék

Modern megjelenésű forgószék hálós háttámlával és állítható mélységű deréktámasszal, középmagas háttámlával. A jó minőségű székek között az egyik legjobb ár-éték aránnyal.

3D fájl igyenes letöltése >>

Ráadásul a Marcell Eco forgószékről részletes információkat is talál webáruházunkban. Méretekkekel, szövetválasztékkal, és természetesen aktuális árakkal együtt.

Marcell Eco forgószék részletes terméklap >>

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>