Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Ülésmélység állító szerkezet

Ülésmélység-állító szerkezet

Ülésmélység állító szerkezet irodaszékekhezAz ülésmélység-állító a forgószék két lényeges fő szerkezeti eleme, a mechanika és az ülőlap között elhelyezhető mechanikus szerkezet, amely a hosszabb lábú nők és férfiak komfortját szolgálja. Segítségével a combok nagyobb felületen kapnak alátámasztást, így csökkentve a azok egységnyi felületére eső terhelést, és növelve a vérellátást a láb szöveteiben. Az ülésmélység-állító külön opcióként szerelhető a közép- és felső kategóriás székekhez.

 

Az ülésmélység állító működése

Típusonként eltérő, leggyakrabban az ülés alatt elől, vagy bal oldalon lévő karral működtethető. Segítségével akár öt centiméterrel is növelhető a szék beülési mélysége és avval a támaszkodó felület. Öt fokozatban állítható, egy fokozat egy centiméterrel növeli az ülésmélységet.

Az ülésmélység állító ergonómiai előnye

A fizika törvényszerűségeinek nézőpontjából nézve a nyomás a nyomóerő és a felület hányadosa. Ez esetben a felhasználó testsúlya jelenti a nyomóerőt, a fenék és a combok pedig a nyomási felülelet. Az ülésmélység-állítóval beállítható az optimális terhelési felület, így az üléskor keletkező nyomás egyenletesebben oszlik el szét a far- és a combizmokon. Ezzel csökken a felsőtestre ható statikus terhelés is, és egyúttal mérséklődik a főbb szervekre (tüdő, szív) ülés közben ható nyomás is, aminek következtében a vérkeringés, valamint a szív terhelése egyenletesebb marad. Ezért amikor forgószékünkben beállítjuk a megfelelő ülésmélységet, az a jó érzés is eltölthet, hogy tettünk valamit a szívünk egészségért.

 

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>

 

 

Hívja irodaszékes, forgószékes ÜgyfélszolgálatunkatSzékáruház Ügyfélszolgálat

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek