Szűrés

TOP termékek

Várható szállítási idő

Tóth Gábor Székáruház ügyvezető

Megbízható, kényelmes irodai székeket kínálunk Önnek több mint 20 éves tapasztalattal és SzékSzerviz garanciával

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

Bizonyára kíváncsi rá, hogy a megrendelni kívánt irodaszéket milyen szállítási idővel tudjuk szállítani. Mielőtt erre válaszolnék, ehhez kapcsolódóan szeretném bemutatni Önnek, hogy a webáruházunkban szereplő irodaszék, forgószék vagy vezetői szék sok irodaszék gyártótól érkezik be hozzánk. Ezeknél az üzemeknél más és más a szállítási határidő. Ugyanakkor a leggyakoribb iroaszékekből, mint az UFO ergonómikus szék, vagy vezetői fotelekből, mint a Gamma-P jelentős raktárkészlettel rendelkezünk.

Szállítási idő

A webáruházban található székekre egységes és fix szállítási időt sajnos nem tudunk megadni Önnek. Mert vannak irodaszékek, amiket akár 2 - 3 munkanap alatt is szállítani tudunk, de vannak olyanok is, amiknek akár 3-4 hét is lehet az átfutási, gyártási ideje. Ezért a webáruházban minden széknél külön-külön is feltüntettük a várható szállítási időpontot, így kiindulásnál kérjük ezt vegye figyelembe. ha gyorsabb szállítási időre lenne szüksége, kérjük egyeztessen erről ügyfélszolgálatunkkal.

Szállítási idő visszaigazolása

A kiválasztott irodaszékekkel kapcsolatban minden esetben, telefonon vagy emailben is visszajelzünk Önnek a várható szállítási határidővel kapcsolatban. Amikor az elkészült irodaszékek beérkeztek központi raktárunkba, újab időpont egyeztetéssel jelentkezünk, hogy a megrendelt irodaszékeket az Önnek alkalmas időpontban szállítsuk ki, vagy adjuk át a kiszállítást végző Partnerünknek.

Irodaszék szállítási módok

A megrendelt forgószékek, irodai székek tipusától, mennyiségétől függően többféle szállítási lehetősége közül is tud választani. Ráadásul egyes szállítási módok esetén igénybe tudja venni a szék összeszerelő szolgáltatásunkat is, azaz az irodaszéket összeszerelten, használatra kész állapotban is átveheti. Az egyes szállítási lehetőségekről pedig bővebben is tájékozódhat

Irodaszék szállítási lehetőségek >>

 

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes Ügyfélszolgálatunkat

 

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja munkanapokon 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

 

 

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek