Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Ipariszékek, műhelyszékek raktárról

Az ipari forgószékek speciálisan kialakított székek. Az egyes speciáli munkahelyeken, ipari környezetbe sokféle elvárásnak, sok esetben pedig fokozott igénybevételnek is meg kell felelnie a forgószékeknek, fix székeknek. Ezért az ipariszék kínálatunk széles, hogy a felmerülő igényeknek meg tudjon felelni valamelyik modell. Ezek az ipari, üzemi székek épesek ellenállni a poros, olajos, szennyezett környezetnek is. Ezen felül könnyen tisztíthatóak, így különösen jó szolgálatot tesznek, laborokban, egészségügyi környezetben vagy akár üzlethelyiségekben is. A kínálatunkban talál PUR ülőlapos, fa ülőlapos, de kárpitozott, vagy műbőrös ipari székeket is.

Ugyanakkor gondolva a többcélú felhasználásra, az ipari székeket kínáljuk magasított kivitelekben is. Így gyártósorok, összeszerelő üzemek is talának megoldást ipariszék igényükre.


5termék15

RP-100 BASIC ipariszék PU ülő- és hátlappal, műanyag lábcsillaggal

Használati idő:
5 - 7 óra
Teherbírás:
110 kg
Szállítási idő:
10 nap
50 546 Ft (39 800 Ft + ÁFA)
5termék15

Egyedi árajánlat irodaszékekre, forgószékekre, vezetői fotelekre vagy tárgyalószékekre

A Szekaruhaz.hu napi tippje

Több darab széket vásárolna? Vagy különleges elvárása van szállítással kapcsolatban? Esetleg összeszerelve, használatra készen szeretné megkapni a kiválasztott széket? Akkor kérjen a kiválasztott irodai székre személyre szabott, kedvezményes árajánlatot. 

Kollégáink gyorsan, max. 1 munkanapon belül megküldik Önnek a részletes árajánlatunkat.

Érdekel, egyedi árajánlatot kérek >>

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
20 307 Ft - 58 801 Ft
Jótállási idő
Teherbírás
Szállítási idő