Szűrés

Ár
32 766 Ft - 53 721 Ft

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Ipariszékek, műhelyszékek 3-5 napos szállítással

Az ipari forgószékek speciálisan kialakított székek. Az egyes speciáli munkahelyeken, ipari környezetbe sokféle elvárásnak, sok esetben pedig fokozott igénybevételnek is meg kell felelnie a forgószékeknek, fix székeknek. Ezért az ipariszék kínálatunk széles, hogy a felmerülő igényeknek meg tudjon felelni valamelyik modell. Ezek az ipari, üzemi székek épesek ellenállni a poros, olajos, szennyezett környezetnek is. Ezen felül könnyen tisztíthatóak, így különösen jó szolgálatot tesznek, laborokban, egészségügyi környezetben vagy akár üzlethelyiségekben is. A kínálatunkban talál PUR ülőlapos, fa ülőlapos, de kárpitozott, vagy műbőrös ipari székeket is.

Ugyanakkor gondolva a többcélú felhasználásra, az ipari székeket kínáljuk magasított kivitelekben is. Így gyártósorok, összeszerelő üzemek is talának megoldást ipariszék igényükre.

Tovább

Egyedi árajánlat irodaszékekre, forgószékekre, vezetői fotelekre vagy tárgyalószékekre

A Szekaruhaz.hu napi tippje

Több darab széket vásárolna? Vagy különleges elvárása van szállítással kapcsolatban? Esetleg összeszerelve, használatra készen szeretné megkapni a kiválasztott széket? Akkor kérjen a kiválasztott irodai székre személyre szabott, kedvezményes árajánlatot. 

Kollégáink gyorsan, max. 1 munkanapon belül megküldik Önnek a részletes árajánlatunkat.

Érdekel, egyedi árajánlatot kérek >>

Tovább