Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Választható szövetek, kárpitok bemutatása

Tóth Gábor Székáruház ügyvezető

Megbízható, kényelmes irodai székeket kínálunk Önnek több mint 20 éves tapasztalattal és SzékSzerviz garanciával

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

 

A webáruházunkban található forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és vezetői fotelek sok országból, sok gyártótól érkeznek be hozzánk. Ezeknek a gyártók egyes székeket csak meghatározott színekben készítenek. De van sok olyan modell is, ahol a szövet rendeléskor választható. De a szövetek mellett esetleg még kérheti textilbőrre (műbőrrel) vagy valódi bőrrel is, annak függvényében, hol és hogyan szeretné használni a széket.

Az egyes székek, irodai székek bemutatásánál mindig jelezzük, ha van hozzá szövetválasztási lehetőség. Sőt, a kiválasztott széknél még a szövetcsoportot is ki tudja választani. A termékfülön pedig "SZÖVETVÁLASZTÉK" felirattal az egyes szövetekcsoportok teljes színválasztékát, és a szövetek összetételét is meg tudja tekinteni.

 

Irodaszék szövetválaszték

A részletes szövetválasztékunkban a 3 legnagyobb beszállító partnerünk szövetválasztékát talája meg. Az egyes linkeken megismerheti a teljes szövetválasztékukat. Így ha egy adott színárnyalatot keres, akkor meg tudja találni a gyártó, beszállító partnereinknél elérhető szövetválasztékot, amiből rendelhet széket a megfelelő színnel is. Ez mellett szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a monitoron megjelenő színek a valóságban árnyalatukban eltérőek lehetnek. A pontos színhűséget egyrészt torzítja a fotózás, másrészt a monitor kalibrálsa, színhőmérséklete is.

Így abban az esetben, ha pontosan szeretné kiválasztani a megfelelő színű kárpitot, kérje "élő" színmintánkat. Ebben ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek az info@te96bt.hu email elérhetőségünkön.

 

LIN tipusúszékek szövetválasztéka

LIN szövetek választéka >>

ANT tipusú székek szövetválasztéka

ANT szövetek választéka >>

 

A kárpitgyártók nem garantálják a kárpitok egyes szállítmányok közötti, árnyalatokban való teljes színazonosságot, ezért erre vonatkozó garanciát mi sem tudunk vállalni. Fenntartjuk a jogot, hogy egyes kárpittípusokat vagy színeket előzetes értesítés nélkül kivonjunk a kínálatból.

 

szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes ÜgyfélszolgálatunkatSzékáruház Ügyfélszolgálat

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek