TOP termékek

Választható szövetek bemutatása

Tóth Gábor Székáruház ügyvezető

Megbízható, kényelmes irodai székeket kínálunk Önnek több mint 20 éves tapasztalattal és SzékSzerviz garanciával

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

 

A webáruházunkban található forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és vezetői fotelek sok országból, sok gyártótól érkeznek be hozzánk. Ezeknek a gyártók egyes székeket csak meghatározott színekben készítenek. De van sok olyan modell is, ahol a szövet rendeléskor választható. De a szövetek mellett esetleg még kérheti textilbőrre (műbőrrel) vagy valódi bőrrel is, annak függvényében, hol és hogyan szeretné használni a széket.

Az egyes székek, irodai székek bemutatásánál mindig jelezzük, ha van hozzá szövetválasztási lehetőség. Sőt, a kiválasztott széknél még a szövetcsoportot is ki tudja választani. A termékfülön pedig "SZÖVETVÁLASZTÉK" felirattal az egyes szövetekcsoportok teljes színválasztékát, és a szövetek összetételét is meg tudja tekinteni.

 

Irodaszék szövetválaszték

A részletes szövetválasztékunkban a 3 legnagyobb beszállító partnerünk szövetválasztékát talája meg. Az egyes linkeken megismerheti a teljes szövetválasztékukat. Így ha egy adott színárnyalatot keres, akkor meg tudja találni a gyártó, beszállító partnereinknél elérhető szövetválasztékot, amiből rendelhet széket a megfelelő színnel is. Ez mellett szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a monitoron megjelenő színek a valóságban árnyalatukban eltérőek lehetnek. A pontos színhűséget egyrészt torzítja a fotózás, másrészt a monitor kalibrálsa, színhőmérséklete is.

Így abban az esetben, ha pontosan szeretné kiválasztani a megfelelő színű kárpitot, kérje "élő" színmintánkat. Ebben ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek.

LIN szövetek választéka >> ANT szövetek választéka >> GAM szövetek választéka >>

 

szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes Ügyfélszolgálatunkat

 

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 399 4282 telefonszámon. Vagy használhatja munkanapokon 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

 

 

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek