Választható szövetek bemutatása

Tóth Gábor Székáruház ügyvezető

Megbízható, kényelmes irodai székeket kínálunk Önnek több mint 20 éves tapasztalattal és SzékSzerviz garanciával

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

 

A webáruházunkban található forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és vezetői fotelek sok országból, sok gyártótól érkeznek be hozzánk. Ezeknek a gyártók egyes székeket csak meghatározott színekben készítenek. De van sok olyan modell is, ahol a szövet rendeléskor választható. De a szövetek mellett esetleg még kérheti textilbőrre (műbőrrel) vagy valódi bőrrel is, annak függvényében, hol és hogyan szeretné használni a széket.

Az egyes székek, irodai székek bemutatásánál mindig jelezzük, ha van hozzá szövetválasztási lehetőség. Sőt, a kiválasztott széknél még a szövetcsoportot is ki tudja választani. A termékfülön pedig "SZÖVETVÁLASZTÉK" felirattal az egyes szövetekcsoportok teljes színválasztékát, és a szövetek összetételét is meg tudja tekinteni.

 

Irodaszék szövetválaszték

A részletes szövetválasztékunkban a 3 legnagyobb beszállító partnerünk szövetválasztékát talája meg. Az egyes linkeken megismerheti a teljes szövetválasztékukat. Így ha egy adott színárnyalatot keres, akkor meg tudja találni a gyártó, beszállító partnereinknél elérhető szövetválasztékot, amiből rendelhet széket a megfelelő színnel is. Ez mellett szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a monitoron megjelenő színek a valóságban árnyalatukban eltérőek lehetnek. A pontos színhűséget egyrészt torzítja a fotózás, másrészt a monitor kalibrálsa, színhőmérséklete is.

Így abban az esetben, ha pontosan szeretné kiválasztani a megfelelő színű kárpitot, kérje "élő" színmintánkat. Ebben ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek.

LIN szövetek választéka >> ANT szövetek választéka >> GAM szövetek választéka >>

 

szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Email cím, ahova a választ küldhetjük:*
Hogyan hívhatjuk?*
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:
Irodaszék kiválasztásával kapcsolatban
Adott széket keresek, de nem találom
Szövetválasztással kapcsolatban
Szállítási idővel és lehetőségekkel kapcsolatban
Mennyiségi kedvezményekkel kapcsolatos kérdés
Számlázással, fizetéssel kapcsolatos kérdés
Használattal, garanciával kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése:
Képet szeretne küldeni? Töltse fel most:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes Ügyfélszolgálatunkat

 

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 399 4282 telefonszámon. Vagy használhatja munkanapokon 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

 

 

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek

argep.hu arradar.hu olcsobbat.hu shopmania.hu net-plaza.hu