Választható szövetek bemutatása

Tóth Gábor Székáruház ügyvezető

Megbízható, kényelmes irodai székeket kínálunk Önnek több mint 20 éves tapasztalattal és SzékSzerviz garanciával

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

 

A webáruházunkban található forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és vezetői fotelek sok országból, sok gyártótól érkeznek be hozzánk. Ezeknek a gyártók egyes székeket csak meghatározott színekben készítenek. De van sok olyan modell is, ahol a szövet rendeléskor választható. De a szövetek mellett esetleg még kérheti textilbőrre (műbőrrel) vagy valódi bőrrel is, annak függvényében, hol és hogyan szeretné használni a széket.

Az egyes székek, irodai székek bemutatásánál mindig jelezzük, ha van hozzá szövetválasztási lehetőség. Sőt, a kiválasztott széknél még a szövetcsoportot is ki tudja választani. A termékfülön pedig "SZÖVETVÁLASZTÉK" felirattal az egyes szövetekcsoportok teljes színválasztékát, és a szövetek összetételét is meg tudja tekinteni.

 

Irodaszék szövetválaszték

A részletes szövetválasztékunkban a 3 legnagyobb beszállító partnerünk szövetválasztékát talája meg. Az egyes linkeken megismerheti a teljes szövetválasztékukat. Így ha egy adott színárnyalatot keres, akkor meg tudja találni a gyártó, beszállító partnereinknél elérhető szövetválasztékot, amiből rendelhet széket a megfelelő színnel is. Ez mellett szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a monitoron megjelenő színek a valóságban árnyalatukban eltérőek lehetnek. A pontos színhűséget egyrészt torzítja a fotózás, másrészt a monitor kalibrálsa, színhőmérséklete is.

Így abban az esetben, ha pontosan szeretné kiválasztani a megfelelő színű kárpitot, kérje "élő" színmintánkat. Ebben ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek.

LIN szövetek választéka >> ANT szövetek választéka >> GAM szövetek választéka >>

 

Székáruház Ügyfélszolgálat

Kérdése van a szövetválasztási lehetőségekkel, vagy a szövetválasztékkal kapcsolatban? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, hívja vagy munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.

 

szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka szekaruhaz.hu - irodaszékek, forgószékek szövetválasztéka
argep.hu arradar.hu olcsobbat.hu shopmania.hu net-plaza.hu