TOP termékek

24 órás erősített székek

A 24 órás székek elsősorban vezérlők, diszpécserszolgálatok székigényéhez fejlesztett rendkívül strapabíró székek. Megerősített szerkezetük és egyedi kialakításuk miatt alkalmasak a folyamatos, 24 órás munkavégzésre. Mindezt kényelmesen, hiszen a székek kifejezetten ergonómikus kialakítással készülnek. Ebben nyújtanak segítséget a sokféle beállítási lehetőség, így a használó  egész nap komfortos üléshelyzetet tud kialakítani. Ráadásul több szék esetén akár 3-5 év garanciát is biztosítunk a székek mellé.

Ezért mi is kiemelt fontosságúnak tartjuk a nagy teherbírású irodaszékeket, munkaszékeket Kínálatunban sokféle erősített forgószéket, irodaszéket talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át az erősített irodai szék kínálatunkat, és válassza ki a lenti forgószék típusok közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott erősített irodaszék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti a kiválasztott ülőbútort.

 

Kérdése van erősített forgószékekkel, irodaszékekkel kapcsolatban?

A szövetválasztékról szeretne bővebb információt kérni? Vagy a várhat szállítási időről érdeklődne? Keressen bennünket elérhetőségeinken, munkanapokon 8.00 - 15.00 között a +3630 399 4282  telefonszámon, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre.

Tovább