Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Tartós, 24 órás használatra készült erősített forgószékek

A 24 órás használatra készült erősített székek elsősorban vezérlők, diszpécserszolgálatok székigényéhez fejlesztett rendkívül strapabíró székek. Megerősített szerkezetük és egyedi kialakításuk miatt alkalmasak a folyamatos, 24 órás munkavégzésre. Mindezt kényelmesen, hiszen a székek kifejezetten ergonómikus kialakítással készülnek. Ebben nyújtanak segítséget a sokféle beállítási lehetőség, így a használó  egész nap komfortos üléshelyzetet tud kialakítani. Ráadásul több szék esetén akár 3-5 év garanciát is biztosítunk a székek mellé.

Ezért mi is kiemelt fontosságúnak tartjuk a nagy teherbírású irodaszékeket, munkaszékeket Kínálatunban sokféle erősített forgószéket, irodaszéket talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át az erősített irodai szék kínálatunkat, és válassza ki a lenti forgószék típusok közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott erősített irodaszék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti a kiválasztott ülőbútort.


5termék15
5termék15

Egyedi árajánlat forgószék, irodaszék szállítására

Ezek a 24 órás, tartós használatra tervezett erősített forgószékek az évek során már bizonyították tartósságukat, strapabíró képességeiket. Ezért is vállajuk, hogy a nagy teherbírás mellé akár extrém hosszú, 5 év garanciát is vállalunk. Ráadásul, ha több darab vásárlásán gondolkodik, akkor ezekre a székekre kérhet személyre szabott, egyedi árajánlatot is. Erről a lehetőségről részletesebben itt olvashat:

Egyedi árajánlat irodaszékek szállítására >>

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
188 023 Ft - 274 598 Ft
Jótállási idő
Teherbírás
Ülésmélység állítási lehetőség
Fejtámla
Szállítási idő