Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Tárgyalószékek, ügyfélszékek letölthető 3D fájlok

Letölthető 3D fájlok irodaszékekhez, tárgyalószékekhez


Tárgyalók, közösségi és ügyfélterek kihagyhatatlan elemei a tárgyalószékek, vendégszékek. Így egy igényes látványterv elkészítéséből ezek sem hiányozhatnak. A most bemutatott választékban egyszerűbb, vagy elegánsabb tárgyalószékeket is talál. A közös bennük, hogy mindegyikhez  ingyenesen letölthető 3D fájlokat is adunk Önnek. Ezek segítségével nemcsak látványos, egyedi látványterveket készíthet, de ezeknek az ügyfél székeknek a beszerzésében is tudunk segíteni Önnek.  A kínálatunkban szereplő 3D diszpécserszékek száma folyamatosan növekszik, így érdemes a későbbiekben is látogatni oldalunkra. 

 

Letölthető 3D fájlok (.rar) tárgyalószékekről, ügyfélszékekről

Aria Visitor ügyfélszék - letölthető 3D fájlhoz

Aria Visitor látogatószék

Különleges, fehér vázas tárgyalószék. Elegáns megjelenésű, kárpitozott szék, formaöntött szivacsozás, szánkótalpas krómozott acélvázzal.

3D fájl igyenes letöltése >>

De oldalunkon az Aria Visitor fémvázas tárgyalószékről részletes információkat is talál. Méretekkekel, szövetválasztékkal, és természetesen aktuális árakkal együtt.

Aria Visitor fehérvázas tárgyalószék részletes terméklap >>

Lucca fémvázas tárgyalószék letölthető 3D fájllal

Lucca fémvázas látogatószék

Négylábú tárgyalószék műanyag ülő- és hátlappal. Modern formavilág, könnyed megjelenés jellemzi ezt a kedvelt tárgyalószéket. 

3D fájl igyenes letöltése >>

Szeretne bővebb információkat kapni a Lucca négylábú tárgyalószékről? Webáruházunkban most részletes információkat is talál méretekkekel, szövetválasztékkal, és természetesen aktuális árakkal együtt.

Lucca fémvázas tárgyalószék részletes terméklap >>

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>