Szűrés

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

24 órás megerősített munkaszékek - letölthető 3D fájlok

Ingyenesen ltölthető 3D fájlok irodaszékekhez, tárgyalószékekhez
Összeállításunkból nem maradhatnak ki a megerősített 24 órás munkaszékek, diszpécser székek sem. Ezek közül is tudunk olyan székeket ajánlani, amikhez már tudunk adni ingyenesen letölthető 3D fájlokat is. Ezek segítségével nemcsak látványos, látványterveket készíthet, de ezeknek a székeknek a beszerzésében is tudunk segíteni Önnek.  A kínálatunkban szereplő 3D diszpécserszékek száma folyamatosan növekszik, így érdemes a későbbiekben is látogatni oldalunkra. 

 

Letölthető 3D fájlok (.rar) 24 órás munkaszékekről

Orlando 24 órás munkaszék 3D fájl letöltése

Orlando 24 diszpécserszék

Strapabíró munkaszék 24 órás használatra, 140 kg-os terbírással. A fejtámla, valamint a sok állítási lehetőség hosszabb idő alatt is kényelmes üléspozíciót biztosít.

3D fájl igyenes letöltése >>

De oldalunkon az Orlando 24 megerősített forgószékről részletes információkat is talál. Méretekkekel, szövetválasztékkal, és természetesen aktuális árakkal együtt.

Orlando 24 megerősített forgószék részletes terméklap >>

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>