Szűrés

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Multiblock hintamechanika. Ez mit jelent?

Multiblock mechanika vezetői fotelekhez

 

 

A strapabíró multiblock mechanika lényegében a hintamechanika továbbfejlesztett változata. Amint az elnevezése sugallja, elsősorban azzal különbözik az egyszerű hintamechanikától, hogy nem csak egyetlen, hanem több ponton ’blokkolható’, 3 vagy 5 különböző dőlésszögben rögzíthető. Emellett a 2 mechanika között még a hintázási ív rajzolata is eltér, mivel a hintatengely az ülés más-más szakaszán helyezkedik el.. Akik mindkettőt próbálták, a multiblock mechanikát találták komfortosabbnak, bár ez személyfüggő.

 

 

 

 

Multiblock mechanika működése 

Multiblock mechanika működése és használata

A multiblock mechanika lényegében a hintamechanika továbbfejlesztett változata. Azzal ellentétben nemcsak egy, hanem típustól függően 3 vagy több ponton rögzíthető. Emellett a hinta- és a multiblock mechanika között a hintázás szöge is eltér. A multiblock mechanikák egy úgy nevezett ’antishock’ funkcióval is fel vannak szerelve, melynek lényege, hogy a mechanika csak akkor oldható ki a rögzítésből, ha a felhasználó háttal érinti a támlát, ezzel elkerülhetővé téve, hogy a mechanika akaratlan kioldása miatt a háttámla hátba vágja a felhasználót.

Hasznos információ

E magasabb kategóriájú szerkezet, a multiblockos hintamechanika tulajdonsága az ún. ’antishock’ védelmi funkció, amelynek köszönhetően, ha valamely pozícióban rögzítve van a mechanika, az csak akkor oldható ki a rögzítésből, ha a székben ülő ember hátradőlve érinti a szék támláját. Így nem fordulhat elő véletlenül sem, hogy pl. a székében gondolataiba merülten a funkciókarokon babráló felhasználót a szerkezet akaratlan kioldása révén hátba vágja.

Multiblock mechanikák ergonómiai előnyei

A normál és a multiblockos hintamechanika főleg a szabad mozgást, és a kreativitást segítik elő. Telefonáláshoz, és gondolkozáshoz kényelmesebb testhelyzet a hátradőlés. Ilyenkor az agyba több vér áramlik, az fokozza a szellemi teljesítőképességet, és így javítja az ember hatékonyságát. Továbbá a hintafunkció csökkenti a stresszt és a feszültséget. A hintázás, mint a gyermeklét ikonikus tevékenysége az ifjúkori önfeledtség, szabadság emlékét idézi fel, így segít lenyugtatni az irodai stressz által kélt belső viharokat is.

 

Multiblock mechanika bemutatása

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>

 

 

Hívja irodaszékes, forgószékes ÜgyfélszolgálatunkatSzékáruház Ügyfélszolgálat

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek