Szűrés

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Vezetői forgószékek letölthető 3D fájlok

Ingyenesen ltölthető 3D fájlok irodaszékekhez, tárgyalószékekhez
Összeállításunkban a legkedveltebb vezetői forgószékek közül azokat mutatjuk be, amikhez már ingyenesen letölthető 3D fájlokat is tudunk adni. Ezek segítségével nemcsak látványos, de egyszerűen beszerezhető vezetői forgószékeket is tudunk ajánlani Önnek.  A kínálatunkban szereplő 3D vezetői forgószékek száma folyamatosan növekszik, így érdemes a későbbiekben is látogatni oldalunkra. 

 

Letölthető 3D fájlok (.rar) vezetői forgószékekről irodai székekről

Aria Boss vezetői forgószék letölthető 3D fájl

Aria Boss fejtámlás forgószék

Magastámlás irodai forgószék fehér vázzal. Így a modern irodák mellett jól alkalmazható egészségügyi székként is.

3D fájl igyenes letöltése >>

De oldalunkon az Aria Boss vezetői forgószékről részletes információkat is talál. Méretekkekel, szövetválasztékkal, és természetesen aktuális árakkal együtt.

Aria Boss forgószék részletes terméklap >>

Marcell Alu vezetői forgószék letölthető 3D fájl

Marcell Alu fejtámlás forgószék

Magastámlás irodai forgószék fejtámlával és hálós háttámlával. A szék állítható mélységő deréktámasszal, és minden irányban állítható karfákkal szerelt. 

3D fájl igyenes letöltése >>

Ráadásul a Marcell Alu vezetői forgószékről részletes információkat is talál webáruházunkban. Méretekkekel, szövetválasztékkal, és természetesen aktuális árakkal együtt.

Marcell Alu forgószék részletes terméklap >>

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>