Szűrés

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Irodaszék katalógusok és akciós kiadványok

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Szeretné irodaszék, forgószék kínálatunkat egyszerűen és gyorsan áttekinteni? Vagy kedvező árú, akciós irodaszékeket keres?

Tóth Gábor
SzékÁruház ügyvezető
irodaszék szakértő, 25 év tapasztalattal

Letölthető irodaszék katalógusok

Jól tudom, hogy a mai rohanó világban Önnek sincs sok ideje átbogarászni egyesével irodaszék, forgószék kínálatunkat. Ezért könnyen áttekinthető és letölthető pdf katalógusokban is bemutatjuk Önnek kínálatunk nagy részét. Ez a kínálat folyamatosan változik, így nem biztos, hogy minden széket megtalál a webáruházunkban is.

 

Amennyiben ilyen székkel találkozik, és érdekes lehet Önnek, kérem keresse Ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáim szívesn tájékoztatják Ön az érdekes szék szállításával, szövetválasztékával és árával kapcsolatban is.

Akciós forgószék kínálat

Kedvező árú forgószéket, vezetői bőrfotelt vagy tárgyalószéket keres? Mi ebben is segítünk Önnek. Összegyűjtöttük egy könnyen áttekinthető és letölthető katalógusba a székválasztékunkat.

Önnek nincs más dolga, mint letölteni, és kényelmesen átböngészni. És ha egy szék megtetszik, ügyfélszolgálatunkon további információval is tudunk segíteni Önnek.

 

Így ha kedvező árú akciós irodaszéket keres, csak egy kattintás, és máris Önnél van a megoldás.

 

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>