Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Tárgyalószékek és vendégszékek

Tárgyalószék, ügyfélszék, vendégszék - egy kategória sokféle széktipusaVendégszék, ügyfélszék tárgyalószék – egy kategória különböző elnevezései. A kategória meglehetősen nagy. Ugyanis a tárgyalószékeket sokféleképpen kategorizálhatjuk. Vannak fémvázas, vagy fa ügyfélszékek, lehetnek kárpitozottak vagy fa-, műanyag ülő- és hátlaposak. De megkülönböztethetünk karfás vagy karfa nélküli, vagy rakásolható vagy nem rakásolható székeket is. Mint látja, a tárgyalószékek, ügyfélszékek között igen bőséges a kínálat. Ezért - a könnyebb áttekinthetőség kedvéért többféle kategóiát is kialakítottunk. Nézze át őket, annak függvényében milyen székre lenne szüksége. Ha már tudja a szék nevét, amit szeretne, használhatja a jobb felső sarokban található beépített keresőnket is. Ezeket a székeket az alkalmi, napi 1-3 óra használat jellemzi. Ennek megfelelően a kialakításuk, működtetésük is egyszerűbb, mint a forgószékeknek. De kiviteltől függően minden székhez garanciát adunk, amely modelltől, tipustól függően 1-3 év.

Kínálatunkban többféle, favázas és fémvázas tárgyalószéket, ügyfélszéket is talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át vendégszék kínálatunkat, és válassza ki a lenti munkahelyi székek közül az Ön igényeinek megfelelőt.