TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Ipari és üzemi szék választékunk

Az ipari forgószékek speciálisan kialakított székek. Az egyes speciáli munkahelyeken, ipari környezetbe sokféle elvárásnak, sok esetben pedig fokozott igénybevételnek is meg kell felelnie a forgószékeknek, fix székeknek. Ezért az ipariszék kínálatunk széles, hogy a felmerülő igényeknek meg tudjon felelni valamelyik modell. Ezek az ipari, üzemi székek épesek ellenállni a poros, olajos, szennyezett környezetnek is. Ezen felül könnyen tisztíthatóak, így különösen jó szolgálatot tesznek, laborokban, egészségügyi környezetben vagy akár üzlethelyiségekben is. A kínálatunkban talál PUR ülőlapos, fa ülőlapos, de kárpitozott, vagy műbőrös ipari székeket is.

Ugyanakkor gondolva a többcélú felhasználásra, az ipari székeket kínáljuk magasított kivitelekben is. Így gyártósorok, összeszerelő üzemek is talának megoldást ipariszék igényükre.

Tovább

A Szekaruhaz.hu napi tippje

Több darab ipari széket, munkaszéket vásárolna? Vagy különleges elvárása van szállítással kapcsolatban? Akkor kérjen a kiválasztott tárgyalószékre, ügyfélszékre személyre szabott, kedvezményes árajánlatot. 

Kollégáink gyorsan, max. 1 munkanapon belül megküldik a részletes árajánlatunkat.

Érdekel, egyedi árajánlatot kérek >>

Tovább