Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Irodaszékek kiszállítása saját autóinkkal

Irodaszékek szállítása saját teherautónkkalA kiválasztott, megrendelt irodaszékek esetén lehetőség van arra, hogy a székeket saját teharautónkkal szállítsuk ki. Ennek akkor lehet jelentősége, ha nagytudású, sokoldalúan állítható székeket rendelt. Ebben az esetben kollégáink a kiszállításkor bemutatják a szék beállítási lehetőségeit, és tanácsot adnak a probléma mentes használattal kapcsolatban.

De érdemes ezt a szállítási módot választani akkor is, ha pl. a forgószéket, vezetői fotelt összeszerelve, használatra készen szeretné átvenni. Az összeszerelt irodai székek ilyenkor már nagyméretűk, és sérülékenyek. Így ebben az esetben a futárszolgálatos kiszállítás szóba sem jöhet.

Ha ezt a megoldást szeretné választani, akkor erre minden esetben egyedi árajánlatot adunk. Így az ajánlatkéréskor megjelenő szállítási költség csak iránymutatóként vegye figyelembe.

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes ÜgyfélszolgálatunkatSzékáruház Ügyfélszolgálat

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek