Szűrés

TOP termékek

Irodaszékek tisztítása

Tóth Gábor Székáruház ügyvezető

Foltos vagy poros lett az irodaszéke? A tisztításukhoz pár tippet szeretnék átadni Önnek, a több mint 20 éves tapasztalatommal

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

Irodaszékek tisztítása és karbantartása

 

Irodaszékek, forgószékek tisztítása, karbantartásaAz irodaszékek tisztításánál van jónéhány szabály, amit érdemes betartani. Ezeket szeretnék most bemutatni Önnek, hogy minél tovább tudja gond nélkül használni irodaszékét.

 

Tisztításhoz kizárólag semleges kémhatású mosószert szabad használni, a kereskedelemben kapható tisztítószerek használati utasításainak betartásával. A bútorhuzatot célszerű rendszeresen puha szőrű kefével átkefélni vagy porszívózással tisztítani. A fém, fa és műanyag részek száraz, vagy enyhén nedves törlőruhával tisztíthatók. A bőr és blonded-bőr kárpitok ápolására bőrápolószer használata ajánlott, éves gyakorisággal.

 

A csavarok és a rögzítő gombok tartását, feszességét a használat intenzitásától függően legalább negyedévente ellenőrizni kell. Az ilyen rendes időszakos karbantartásokkor kell a csavarokat utána húzni, a görgőket kitisztítani, valamint évente egyszer a mozgó alkatrészeket kenőanyaggal lekezelni.

 

Ismerje meg, milyen elemekből és anyagokból is áll egy forgószék, irodaszék, hogy könnyebben el tudja végezni a székalkatrészek tisztítását vagy karbantartását: irodaszékek, forgószékek felépítése >>

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes Ügyfélszolgálatunkat

 

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja munkanapokon 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

 

 

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek