Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Irodaszékek tisztítása

Ha sokáig szeretné irodaszékét, forgószékét probléma mentesen használni, akkor szükséges a megvásárolt szék rendszeres karbantartása. Ez nem egy nehéz feladat, általában pár paerc alatt magvalósítható. De milyen feladatokat is jelent a karbantartás? Vegyük sorjában őket

Csavarok és marokcsavarok rendszeres meghúzása

A forgószék, vezetői fotel vagy az egyszerű tárgyalószék is több csavart tartalmaz. Ezek a csavarok leggyakrabban az ülőlapot és a karfát tartják. Ezek a szék gyártásakor megfelelő nyomatékkal meg vannak húzva, azonban a tapasztalat szerint a használat során hajlamosak a meglazulásra. Amennyiben a csavar megmozdul, akkor a rögzítő funkcióját kevésbé tudja ellátni, nem tart megfelelően. Ez pedig előidézheti a karfa letörését, vagy a rögzítés kiszakadását. Ezért célszerű ezeket a csavarokat kb. félévente utána húzni.

De ugyanez igaz a hagyományos székeknél az ülőlapot és a háttámlát összekötő könyökszerkezetet rögzítő marokcsavarokra is. Tipp: ha Ön ilyen széket használ, húzza meg most! Szerintem csodálkozni fog rajta, hogy mennyire ki voltak lazulva.

 

Mozgó székalkatrészek kenése

A mozgás, illetve az ott fellépő súrlódás fokozottan igénybe veszi a székalkatrészeket. Ezért célszerű azokat is rendszeresen kenőanyaggal kezelni. Ez elsősorban a gázlift, gázteleszkóp mozgó munkahengere, illetve a hintafunkció (billegtető szerkezet) tengelyeire vonatkozik.

Ha ezeket az egyszerű irodaszék karbantartási feladatokat elvégzi, jelentősen megnövelheti a szék élettartalmát. De hogy a gyakorlatban is bemutathassuk, milyen egyszerű a forgószék karbantartása, kérjük nézze meg az erről készült videónkat.

 

Irodaszékek tisztítása és karbantartása

 

Irodaszékek, forgószékek tisztítása, karbantartása

 

Az irodaszékek tisztításánál van jónéhány szabály, amit érdemes betartani. Ezeket szeretnék most bemutatni Önnek, hogy minél tovább tudja gond nélkül használni irodaszékét.

Tisztításhoz kizárólag semleges kémhatású mosószert szabad használni, a kereskedelemben kapható tisztítószerek használati utasításainak betartásával. A bútorhuzatot célszerű rendszeresen puha szőrű kefével átkefélni vagy porszívózással tisztítani. A fém, fa és műanyag részek száraz, vagy enyhén nedves törlőruhával tisztíthatók. A bőr és blonded-bőr kárpitok ápolására bőrápolószer használata ajánlott, éves gyakorisággal.

Ismerje meg, milyen elemekből és anyagokból is áll egy forgószék, irodaszék, hogy könnyebben el tudja végezni a székalkatrészek tisztítását vagy karbantartását: irodaszékek, forgószékek felépítése >>

 

 

Kérdése van? Keresse a Székáruház Ügyfélszolgálatát!

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes ÜgyfélszolgálatunkatSzékáruház Ügyfélszolgálat

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek