TOP termékek

Írólapos székek

Napjainkban egyre gyakrabban fordul elő, hogy előadásokon, rendezvényeken a hallgatóknak jegyzetelni, írni kell. Ilyenkor tesznek jó szolgálatot az írólapos székek. Az írólap lehajtható, így ha nincs szükség rá, a vendégszéket még kényelmesebben lehet használni. A lehajtható írólap miatt az ilyen tipusú székek nem rakásolhatóak. Kínálatunkban többféle írólapos széket is ajánlunk, így az egyszeűbbtől kezdve a drágább, exkluzív konferenciaszékeket is. 

Kínálatunkban többféle kárpitozott, írólapos tárgyalószéket, ügyfélszéket is talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át írólapos vendégszék kínálatunkat, és válassza ki a lenti munkahelyi székek közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott szék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti az írólapos széket.

 

Kérdése van írólapos tárgyalószékekkel, konfereciaszékekkel kapcsolatban?

A szövetválasztékról szeretne bővebb információt kérni? Vagy a várhat szállítási időről érdeklődne? Keressen bennünket elérhetőségeinken, munkanapokon 8.00 - 15.00 között a +3630 399 4282  telefonszámon, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre.

Tovább