Szűrés

Ár
31 203 Ft - 70 295 Ft
Jótállási idő
Rakásolhatóság

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Írólapos tárgyalószékek, ügyfélszékek

Napjainkban egyre gyakrabban fordul elő, hogy előadásokon, rendezvényeken a hallgatóknak jegyzetelni, írni kell. Ilyenkor tesznek jó szolgálatot az írólapos székek. Az írólap lehajtható, így ha nincs szükség rá, a vendégszéket még kényelmesebben lehet használni. A lehajtható írólap miatt az ilyen tipusú székek nem rakásolhatóak. Kínálatunkban többféle írólapos széket is ajánlunk, így az egyszeűbbtől kezdve a drágább, exkluzív konferenciaszékeket is. 

Kínálatunkban többféle kárpitozott, írólapos tárgyalószéket, ügyfélszéket is talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át írólapos vendégszék kínálatunkat, és válassza ki a lenti munkahelyi székek közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott szék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti az írólapos széket.

Tovább
Steve B krómozott fémvázas tárgyalószék lehajtható írólappal
62 217 Ft (48 990 Ft + ÁFA)

A Szekaruhaz.hu napi tippje

Több darab négylábú vendészéket, ügyfélszéket vásárolna? Vagy különleges elvárása van szállítással kapcsolatban? Akkor kérjen a kiválasztott tárgyalószékre, ügyfélszékre személyre szabott, kedvezményes árajánlatot. 

Kollégáink gyorsan, max. 1 munkanapon belül megküldik a részletes árajánlatunkat.

Érdekel, egyedi árajánlatot kérek >>

Tovább