TOP termékek

Szövetes ügyfélszékek

Az irodákban, közösségi terekben a leggyakoribb széktipusok a tárgyalószékek, vagy ügyfélszékek. Általában fémvázzal készülnek, ami lehet festett fekete, vagy krómozott acélváz. Alapesetben sokféle választható szövetekkel készülnek, így könnyen hozzá lehet igazítani az irodai terek dizájnjához.

Kínálatunkban többféle kárpitozott, favázas és fémvázas tárgyalószéket, ügyfélszéket is talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át szövetes vendégszék kínálatunkat, és válassza ki a lenti munkahelyi székek közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott szék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti a kárpitozott széket.

 

Kérdése van szövetes tárgyalószékekkel, ügyfélszékekkel kapcsolatban?

A szövetválasztékról szeretne bővebb információt kérni? Vagy a várhat szállítási időről érdeklődne? Keressen bennünket elérhetőségeinken, munkanapokon 8.00 - 15.00 között a +3630 399 4282  telefonszámon, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre.

Tovább

A Iso Full Maxi Néro fekete fémvázas tárgyalószék a fémvázból kialakított karfával készül. A vendégszék használhatóságát növeli a választható kárpitozással és rakásolható kivitel.

Tovább
18 694 Ft (14 720 Ft + ÁFA)

A Taurus TN Maxi tárgyalószék egy hagyományos megjelenésű vendégsszék, vendégszék karfás kialakítással. A fekete fémváz egyúttal a karfa is, így a szék sokoldalúan és jól használható.

A Taurus TN Maxi karfás tárgyalószék készülhet sokféle kárpittal, valamint akár textilbőrös kivitelben is.

Tovább
18 923 Ft (14 900 Ft + ÁFA)

Az ISO Full Crom krómozott acél fémvázas tárgyalószék sokfále feladatra alkalmas. Használhatóságát tovább növeli a választható kárpitozás, a csúszásgátló talpak, és a rakásolható kivitelben. Klasszikus megjelenésű vendégszék.

Az ISO Full Crom szék a sokféle szövetes kivitel mellett rendelhető textilbőrös kivitelben is, így ebben az esetben akár ipari, de egészségügyi környezetben is jól használható a könnyű tisztíthatóság miatt.

Tovább
19 545 Ft (15 390 Ft + ÁFA)

A Visit Full Néro fekete fémvázas tárgyalószék egy egyszerű, karfás tárgyalószék mindennapos használatra. A fekete porszórt acélváz a hozzá csatlakozó műanyag karfa kényelmes ülést biztosít. A Visit Full tárgyalószék sokféle kárpittal, de akár színes textilbőrrel is rendelhető.

A Visit Full Néro tárgyalószék textilbőrös kivitel esetén könnyen tisztítható, így akár egészségügyi, vagy szennyeződő, porolódó munkahelyeken is gazdaságos megoldás lehet. A Visit Full Nero szék rakásolható, így használaton kívül kis helyen tárolható.

Tovább
21 095 Ft (16 610 Ft + ÁFA)

Az ISO Full Maxi Crom kómozott fémvázas tárgyalószék a fémvázból kialakított karfával készül. A vendégszék használhatóságát növeli a választható kárpitozás, és rakásolható kivitelben.

Az ISO Full Maxi Crom szék karfás változata a sokféle szövetes kivitel mellett rendelhető textilbőrös kivitelben is, így ebben az esetben akár ipari, de egészségügyi környezetben is jól használható a könnyű tisztíthatóság miatt.

Tovább
26 746 Ft (21 060 Ft + ÁFA)

A Taurus TN Maxi + TA írólapos tárgyalószék egy hagyományos megjelenésű vendégsszék, vendégszék karfás kialakítással. A fekete fémváz tartja a lehajtható írólapot is. Az írólap minden esetben a jobboldali karfára van szerelve. Balos változatban sajnos nem elérhető.

A Taurus TN Maxi karfás, írólapos  tárgyalószék készülhet sokféle kárpittal, valamint akár textilbőrös kivitelben is.

Tovább
27 305 Ft (21 500 Ft + ÁFA)

Krómozott fémvázas szék kárpitozott falemez palásttal. Elsősorban közösségi terek, menzák, üzemi étkezők székeinek ajánljuk. A megnövelt, 2 éves garancia a bizonyíték a székek strapabíró kivitelére. A szövetkárpit alatt található palást nagyszilárdságú rétegelt lemezből készült, idompréseléssel. 

Az Elena M Soft   munkaszék rendelhető textilbőr kárpitozással is, így akár szennyezett, poros munkakörülmények között is jól használható, mivel könnyen tisztítható.

Tovább
34 125 Ft (26 870 Ft + ÁFA)

A modern formájú 1158 TLC falemezes szék szövetes betétekkel,  krómozott fémvázzal készül. Az üléskomfortot növeli a szivacsos, kárpitozott ülőlap- és szivacsos háttámla betétek.

A 1158 TLC széket elsősorban közösségi terek, menzák, üzemi étkezők székeinek ajánljuk, mivel a szövet helyett textilbőrrel is kérhető. A megnövelt, 2 éves garancia a bizonyíték a székek strapabíró kivitelére. A palást nagyszilárdságú rétegelt lemezből készült, idompréseléssel.  

Tovább
49 276 Ft (38 800 Ft + ÁFA)

A 2070 TN Friend egy modern megjelenésű, kényelmes tárgyalószék ergonómikus kialakítású ülő- és hátlappal, valamint fekete ívelt kónuszos fémvázzal. A kényelmes használatot műanyag borítású karfa segíti.

Tovább
49 784 Ft (39 200 Ft + ÁFA)

Country 4L  hajlított, krómozott acél csőváz nem csak elegáns megjelenést, de nagy teherbírást is biztosít a széknek. Az acélváz nem csak az ülőlapot, hanem a háttámlát is masszívan tartja. A székhez nagy kárpitválaszték tartozik, így bármely környezetbe könnyen illeszthető.

A tárgyalószék rakásolható, így használaton kívül akár kis helyen is tárolható.

Tovább
50 749 Ft (39 960 Ft + ÁFA)

Country ST hajlított, krómozott acél csőváz nem csak elegáns megjelenést, de nagy teherbírást is biztosít a széknek. Az acélváz nem csak az ülőlapot, hanem a háttámlát is masszívan tartja. A székhez nagy kárpitválaszték tartozik, így bármely környezetbe könnyen illeszthető.

A tárgyalószék rakásolható, így használaton kívül akár kis helyen is tárolható.

Tovább
50 749 Ft (39 960 Ft + ÁFA)

A Delta Visitor vendégszék egy modern megjelenésű ügyfélszék. Feketetére festett, erős fémvázzal, fekete szövettel kárpitozott ülőlappal és hálós háttámlával készül. A hegesztett fémváz erősített kivitelét a 3 év garancia is igazolja. Az ülőlap többrétegű szivacsozása, valamint a az ülés burkolatán található légáteresztő nyílások hosszabb ideig is kényelmes ülést biztosítanak.

Tovább
52 984 Ft (41 720 Ft + ÁFA)

A 2181/S  Magix egy elegáns, tárgyalószék krómozott fémvázzal, karfás kivitelben. A kényelmes használatról a magasított háttámla gondoskodik. Tárgyalókba, előterekbe, rendezvénytermekbe is jó választás ez a kényelmes tárgyalószék. A sokcélú felhasználást növeli a nagy szövetválaszték, valamint a rendelhető textilbőrös kivitel is.

A tárgyalószék karfája alapesetben fekete műanyag, de igény esetén kárpitozható is. A szék 3 db-ig rakásolható, így használaton kívül is viszonylag jól tárolható.

Tovább
53 594 Ft (42 200 Ft + ÁFA)

Country ALTO-ST hajlított, krómozott acél csőváz nem csak elegáns megjelenést, de nagy teherbírást is biztosít a széknek. Az acélváz nem csak az ülőlapot, hanem a magas háttámlát is masszívan tartja. A székhez nagy kárpitválaszték tartozik, így bármely környezetbe könnyen illeszthető.

A tárgyalószék rakásolható, így használaton kívül akár kis helyen is tárolható.

Tovább
54 178 Ft (42 660 Ft + ÁFA)

A Marcell X/T/S modern megjelenésű vendégszék összecsukható erős fémvázzal, és lehajtható írólappal. A szék modern megjelenését a fekete szövettel kárpitozott ülőlap, és hálós háttámla biztosítja. A fémváz erősített kivitelét a 3 év garancia is igazolja. Igény esetén az ülőlap átkárpitozható a színválaszték szerint. A hálós háttámla minden esetben fekete.

Tovább
55 207 Ft (43 470 Ft + ÁFA)

Az Elisa BR egy elegáns megjelenésű, hajlított favázas, karfás vendégszék rakásolható kivitelben, kárpitozott ülő és hátfelületekkel. Kis méretek klasszikus megjelenés. Így nemcsoda, ha a legtöbb tárgyalóba, vendégfogadóba sikert arat! A többféle pác és a bőséges szövetválaszték segít Önnek abban, hogy a szék harmonizáljon környezetével. Az Elisa BR szék faváza többféle pácolással kérhető. Ezeket a termékkép alatt megtalálja.

Tovább
74 917 Ft (58 990 Ft + ÁFA)

A Boston 4L hajlított, krómozott acél csőváz nem csak elegáns megjelenést, de nagy teherbírást is biztosít a tárgyalószéknek. Az acélváz nem csak az ülőlapot, hanem a háttámlát is masszívan tartja. A székhez nagy kárpitválaszték tartozik, így bármely környezetbe könnyen illeszthető.

Tovább
81 915 Ft (64 500 Ft + ÁFA)