Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Szállítási költségek

Tóth Gábor Székáruház ügyvezető

Megbízható, kényelmes irodai székeket kínálunk Önnek több mint 20 éves tapasztalattal és SzékSzerviz garanciával

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

Bizonyára kíváncsi rá, hogy a megrendelni kívánt irodaszéket, tárgyalószéket milyen szállítási költséggel tudjuk szállítani. Mielőtt erre válaszolnék, ehhez kapcsolódóan szeretném bemutatni Önnek, hogy a webáruházunkban szereplő irodaszék, forgószék vagy vezetői szék többféle mérettel és csomagolási móddal kerülnek szállításra. Így nem mindegyik széket tudjuk GLS futárral küldeni. A nagyméretű foteleket, várópadokat másik, erre szakosodott futárcéggel tudjuk küldeni. De több darab esetén az összsúly szerint ennek is változó a költsége. Vagy választhatja azt a megoldást, hogy mi szállítsuk ki Önnek a székeket összeszerelt, azonnal használható állapotban.

Szállítási költség

A székek szállítási módja - és így a költsége is szinte minden megrendeléskor változik. Ha 1-2 széket rendel, azt ki tudjuk küldeni futárral is, de nagyobb darabszámú megrendelésnél leeht hogy jobban jár, ha mi szállítjuk ki Önnek. Éppen ezért egységes és fix szállítási költséget nem is igazán tudunk megadni Önnek. Ha elküldi nekünk az ajánlatkérését, akkor erre természetesen a szállítási költségre is fix árat is tudunk adni. De addig is tájékoztatásul néhány irányár.

Forgószékek dobozolt, összeszerelt állapotban
1.567 Ft + 27 % ÁFA, bruttó 1.990 Ft-tól

Nagyobb bőrfotelek, padok, tárgyalószékek
6.000 Ft + 27 % ÁFA, bruttó 7.620 Ft-tól

Szállítás saját teherautónkkal
60 Ft + 27 % ÁFA, bruttó 76 Ft/km
ez a Kecskemét - Szállítási cím - Kecskemét távolság alapján értendő

Egyeztetett időpontban történő kiszállítás

Amennyiben Önnek fontos, hogy egy szék egy megadott időpontig biztosan kiszállításra kerüljön (költözés, nyitás), vagy csak információra lenne szüksége a kiválasztott forgószékkel szállítási módjával illetve várható költségével kapcsolatban, kérjük egyeztessen Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámon.

 

A kiválasztott irodaszékek szállítási költségével kapcsolatban minden esetben, telefonon, illetve az ajánlatkéréskor megadott email címre minden esetben visszajelzünk Önnek.

 

Irodaszék szállítási módok

A megrendelt forgószékek, irodai székek tipusától, mennyiségétől függően többféle szállítási lehetősége közül is tud választani. Ráadásul egyes szállítási módok esetén igénybe tudja venni a szék összeszerelő szolgáltatásunkat is, azaz az irodaszéket összeszerelten, használatra kész állapotban is átveheti. Az egyes szállítási lehetőségekről pedig bővebben is tájékozódhat

Irodaszék szállítási lehetőségek >>

 

Kedves Látogatónk! Kérdése van a székek kiválasztásával kapcsolatban? Vagy már tudja milyen irodai székre lenne szüksége, de nem találja a nagy kínálatunkban? Vagy a webáruházunkban található irodaszékek, tárgyalószékek szállításával, fizetési módjával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne informálódni?

Bármi is legyen a kérdése, üzenetküldő űrlapunk segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszeren.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja hétfőtől - csütörtökig 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámot.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes ÜgyfélszolgálatunkatSzékáruház Ügyfélszolgálat

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek