TOP termékek

Falemezes ügyfélszékek

A lakkozott fa ülő- és hátlappal készülő falemezes ügyfélszékek rendkívül sokoldalúan használhatóak. A könnyű tisztíthatóságuk és masszív kialakításuk miatt ideálisak irodák, előterek, vagy akár poros munkahelyek, vagy egészségügyi intézmények székigényének az ellátására is. A falemezes ügyfélszékek néhány gyakori felhasználási helye:
- irodai várók, előterek - irodai étkezők - öltözők - étkezdék - laborok - rendelők - várótermek

Tovább

Fekete fémvázas vendégszék lemezelt ülő- és hátlappal. A natur lakkozott felület könnyen tisztítható, így erősen poros környezetben is használható. Így használható ipari létesítményekben, üzemekben, laborokban, de használhatja üzemi étkezőkben is használható. rakásolható, rakatolható kivitelben készül.

A szék igény esetén felárasan rendelhető pácolt ülő- és hátlappal is. 

Tovább
17 831 Ft (14 040 Ft + ÁFA)

Az ISO Maxi Wood Nero hagyományos megjelenésű, fémvázas tárgyalószék karfás kialakítással készül. A szék könnyen tisztítható lemezelt fa ülő- és hátlappal készül. A fekete acél lábazattal és csúszásgátló talpakkal szerelt szék kiváló megoldás minden olyan helyen, ahol a könnyű tisztíthatóság alapkövetelmény. Rakásolható kivitelű szék.

Az ISO Maxi Wood Nero vendégszék jellemző felhasználási területei: rendezvények, üzemek, laborok, étkezők, egészségügy

Tovább
18 009 Ft (14 180 Ft + ÁFA)

Iso Wood Crom lemezelt árgyalószék, natúr lakkozott fa ülő- és hátlappal, króm acél lábazattal és csúszásgátló talpakkal. A könnyen tisztítható, lakkozott felület alkalmassá teszi ipari környezetben, poros, olajos munkahelyeken. Rakásolható kialakítással készülő tárgyalószék.

Az Iso Wood Crom szék használató az egészségügyben, vagy konyhákban, étkezőkben is, a könnyű tisztíthatóság miatt.

Tovább
21 095 Ft (16 610 Ft + ÁFA)

A 1121 LN H XXL lemezelt tárgyalószék erősített fémvázzal készül, így egy átlagos széknél tartósabb kivitelű. Az ülő -és a hátlap hajlított rétegelt lemezzel készült, lakkozott felülettel. Az erősített vázszerkezet miatt erős igénybevétel esetén ajánljuk: kollégiumokban, iskolákban, ipari létesítményekben, üzemekben, laborokban, de használható üzemi étkezőkben is.

Az erősített ipari szék ezzel a lemezelt, lakkozott felülettel könnyen tisztítható, így a poros, szennyezett munkakörnyezetben is megállja a helyét.

Tovább
26 289 Ft (20 700 Ft + ÁFA)

ISO Wood Néro Konferencia szék fekete fémvázzal, karfás kialakítással és lehajtható írólappal készül. A natur lakkozott felület könnyen tisztítható, így erősen poros környezetben is használható. Ha ipari létesítményekben, üzemekben, laborokban szeretne kialakítani rendezvényekhez is alkalmas előadótermet, erre jó megoldás lehet a lehajtható írólapos székváltozat.

Az ISO Wood Nero Konferencia szék igény esetén felárasan rendelhető pácolt ülő- és hátlappal is. 

Tovább
31 204 Ft (24 570 Ft + ÁFA)

Elena A krómozott fémvázas szék unicorp bükk falemez palásttal. Elsősorban közösségi terek, menzák, üzemi étkezők székeinek ajánljuk. A megnövelt, 2 éves garancia a bizonyíték a székek strapabíró kivitelére. A palást nagyszilárdságú rétegelt lemezből készült, idompréseléssel. A palást natur, lakkozott felülettel készül.

Igény esetén lehetőség van az Elena A székhez egyéb pácszínek használatára is.

Tovább
37 554 Ft (29 570 Ft + ÁFA)

Elena M krómozott fémvázas szék unicorp bükk falemez palásttal. Elsősorban közösségi terek, menzák, üzemi étkezők székeinek ajánljuk. A megnövelt, 2 éves garancia a bizonyíték a székek strapabíró kivitelére. A palást nagyszilárdságú rétegelt lemezből készült, idompréseléssel. A palást natur, lakkozott felülettel készül. 

Igény esetén lehetőség van az Elena M szék palástjának pácolására is. Erről kérem érdeklődjön elérhetőségeinken.

Tovább
37 554 Ft (29 570 Ft + ÁFA)