Szűrés

Ár
40 182 Ft - 213 462 Ft
Jótállási idő
Teherbírás
Rakásolhatóság

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Szántalpas tárgyalószékek

A tárgyalószékeknél egy közkedvelt megoldás a szánkótalp vagy lengőváz. Kényelmes, mert használat közben a vázszerkezet kialakításából adódóan kicsit "hintázik". Ugyanakkor ez a hátránya is, mert a terhelhetősége maximum 110 kg. Kínálatunkban többféle szántalpas, favázas és fémvázas tárgyalószéket, ügyfélszéket is talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át szántalpas vendégszék kínálatunkat, és válassza ki a lenti munkahelyi székek közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott szék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti a a szántalpas széket.

Tovább
Country ST szántalpas, kárpitozott tárgyalószék
50 749 Ft (39 960 Ft + ÁFA)

A Szekaruhaz.hu napi tippje

Több darab szántalpas vendészéket, ügyfélszéket vásárolna? Vagy különleges elvárása van szállítással kapcsolatban? Akkor kérjen a kiválasztott tárgyalószékre, ügyfélszékre személyre szabott, kedvezményes árajánlatot. 

Kollégáink gyorsan, max. 1 munkanapon belül megküldik a részletes árajánlatunkat.

Érdekel, egyedi árajánlatot kérek >>

Tovább