TOP termékek

Szántalpas tárgyalószékek

A tárgyalószékeknél egy közkedvelt vázszerkezeti forma a szánkótalp vagy lengőváz. Kényelmes, mert használat közben a vázszerkezet kialakításából adódóan kicsit "hintázik". Ugyanakkor ez a hátránya is, mert a terhelhetősége maximum 110 kg.

Kínálatunkban többféle szántalpas, favázas és fémvázas tárgyalószéket, ügyfélszéket is talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át vendégszék kínálatunkat, és válassza ki a lenti munkahelyi székek közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott szék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti a a szántalpas széket.

 

Kérdése van szántalpas tárgyalószékekkel, ügyfélszékekkel kapcsolatban?

A szövetválasztékról szeretne bővebb információt kérni? Vagy a várhat szállítási időről érdeklődne? Keressen bennünket elérhetőségeinken, munkanapokon 8.00 - 15.00 között a +3630 399 4282  telefonszámon, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre.

Tovább

Country ST hajlított, krómozott acél csőváz nem csak elegáns megjelenést, de nagy teherbírást is biztosít a széknek. Az acélváz nem csak az ülőlapot, hanem a háttámlát is masszívan tartja. A székhez nagy kárpitválaszték tartozik, így bármely környezetbe könnyen illeszthető.

A tárgyalószék rakásolható, így használaton kívül akár kis helyen is tárolható.

Tovább
50 749 Ft (39 960 Ft + ÁFA)

A 2181/S  Magix egy elegáns, tárgyalószék krómozott fémvázzal, karfás kivitelben. A kényelmes használatról a magasított háttámla gondoskodik. Tárgyalókba, előterekbe, rendezvénytermekbe is jó választás ez a kényelmes tárgyalószék. A sokcélú felhasználást növeli a nagy szövetválaszték, valamint a rendelhető textilbőrös kivitel is.

A tárgyalószék karfája alapesetben fekete műanyag, de igény esetén kárpitozható is. A szék 3 db-ig rakásolható, így használaton kívül is viszonylag jól tárolható.

Tovább
53 594 Ft (42 200 Ft + ÁFA)

Country ALTO-ST hajlított, krómozott acél csőváz nem csak elegáns megjelenést, de nagy teherbírást is biztosít a széknek. Az acélváz nem csak az ülőlapot, hanem a magas háttámlát is masszívan tartja. A székhez nagy kárpitválaszték tartozik, így bármely környezetbe könnyen illeszthető.

A tárgyalószék rakásolható, így használaton kívül akár kis helyen is tárolható.

Tovább
54 178 Ft (42 660 Ft + ÁFA)

Elegáns vezetői tárgyalófotelt keres irodába? Akkor jó választás lehet az Sirio/S vezetői fotel textilbőrrel, vagy valódi bőrrel. A kényelmes ülést a krómozott fémvázas, szántalpas kialakítás biztosítja. A padló védelméről, és a vendégfotel fix helyzetéről pedig a csúszásgátló talpak gondoskodnak.

Tovább
55 880 Ft (44 000 Ft + ÁFA)

A Boss-V szék egy exkluzív vezetői vendégszék. A vezetői, felsővezetői fotel egyedi megjelenését és kényelmes használatát biztosítja a magasított háttámla, valamint a kárpitozott, fém karfa. Az elegáns, reprezentatív megjelenést tovább növeli a háttámla teljes felületét borító fa burkolat.

A fa burkolat többféle pácolással kérhető (natur, cseresznye, wenge) így elegáns környezetben is megállja a helyét. A székhez ugyanilyen stílusú vezetői forgófotel is rendelhető, így a vezetői irodák komplett székigényére is megoldást nyújt ez a székcsalád.

Tovább
74 193 Ft (58 420 Ft + ÁFA)

A Boston/S  hajlított, krómozott acél csőváz nem csak elegáns megjelenést, de nagy teherbírást is biztosít a tárgyalószéknek. Az acélváz nem csak az ülőlapot, hanem a háttámlát is masszívan tartja. A székhez nagy kárpitválaszték tartozik, így bármely környezetbe könnyen illeszthető.

Tovább
81 915 Ft (64 500 Ft + ÁFA)

Elegáns tárgyalószéket keres vezetői irodába? Akkor jó választás lehet az Executive Visitor vezetői fotel. A kényelmes ülést a szántalpas kialakítás, valamint a nagyon sokféle szövet vagy  textilbőr kárpitozás biztosítja. A padló védelméről, és a vendégfotel fix helyzetéről pedig a csúszásgátló talpak gondoskodnak.

 

Tovább
113 335 Ft (89 240 Ft + ÁFA)

Elegáns vezetői tárgyalófotelt keres irodába? Akkor jó választás lehet az Chicago/S vezetői fotel valódi bőrrel. A kényelmes ülést a krómozott fémvázas, szántalpas kialakítás biztosítja. Bizonyítja ezt a Chicago/S szántalpas fotelre vonatkozó 3 év garancia is. A padló védelméről, és a vendégfotel fix helyzetéről pedig a csúszásgátló talpak gondoskodnak.

Tovább

Curioso Visitor  króm vázzal és karfával ellátott vendégfotel. A karfa azonos kárpit rátéttel ellátva. Igényes megoldás minden tárgyalóba, és vezetői irodába. Króm elemei modern megjelenést biztosítanak ennek a fotelnek. A webáruházban szereplő alapár fekete bőrre vonatkozik, de felár ellenében rendelhető színes bőrrel is.

Tovább
213 462 Ft (168 080 Ft + ÁFA)