TOP termékek

Műanyag palástú ügyfélszékek

A műanyag palástú ügyfélszékek rendkívül sokoldalúan használhatóak. A könnyű tisztíthatóságuk és modern megjelenésük miatt ideálisak irodák, előterek, vagy akár poros munkahelyek, vagy egészségügyi intézmények székigényének az ellátására is. A műanyag palástú ügyfélszékek néhány gyakori felhasználási hely:
- irodai várók, előterek - irodai étkezők - öltözők - étkezdék - laborok - rendelők - várótermek

Tovább
-11%

A Shell egy moodern vonalú tárgyalószék krómacél lábazattal, csúszásgátló talpakkal és egybeöntött műanyag kagylóüléssel. A szék többféle színű kagylóüléssel is rendelhető. Ajánljuk még étkezőkbe, öltözőkbe, egészségügyi intézményekbe, kórházakba, és minden olyan helyre ahol fontos a könnyű tisztíthatóság.

Tovább
19 380 Ft (15 260 Ft + ÁFA)
17 316 Ft (13 635 Ft + ÁFA)
Kezdete: 2021.06.01 A készlet erejéig!

A VICENZA PN egy hagyományos megjelenéső tárgyalószék, munkaszék fekete festett fa lábazattal, csúszásgátló talpakkal és egybeöntött műanyag kagylóüléssel. A szék többféle színű kagylóüléssel is rendelhető. Ajánljuk még étkezőkbe, öltözőkbe, ipari környezetbe, vagy egészségügyi intézményekbe, kórházakba, és minden olyan helyre ahol fontos a könnyű tisztíthatóság.

A székből színenként minimum 10 db-os megrendelési igény esetén tudunk ajánlatot adni.

Tovább
12 484 Ft (9 830 Ft + ÁFA)

Az Ellie Wood szék modern megjelenésű, de könnyen tisztán tartható szék natur bükk falábakkal. A műanyag palást színe fehér.

Tovább
12 522 Ft (9 860 Ft + ÁFA)

A VICENZA PC krómozott fémvázas szék szék egy hagyományos megjelenéső tárgyalószék, munkaszék, krómacél lábazattal, csúszásgátló talpakkal és egybeöntött műanyag kagylóüléssel. A szék többféle színű kagylóüléssel is rendelhető. Ajánljuk még étkezőkbe, öltözőkbe, ipari környezetbe, vagy egészségügyi intézményekbe, kórházakba, és minden olyan helyre ahol fontos a könnyű tisztíthatóság.

A VICENZA PC fémszékből színenként minimum 10 db-os megrendelési igény esetén tudunk ajánlatot adni.

Tovább
15 037 Ft (11 840 Ft + ÁFA)

Az Iso Colorplast Nero vendégszék hagyományos megjelenésű, fémvázas tárgyalószék, könnyen tisztítható műanyag ülő- és hátlappal. A feketére festett, pórszórt acél lábazattal és csúszásgátló talpakkal szerelt szék kiváló megoldás minden olyan helyen, ahol a könnyű tisztíthatóság alapkövetelmény. Rakásolható kivitelű.

Az Iso Colorplast Nero vendégszék jellemző felhasználási területek: rendezvények, üzemek, laborok, étkezők, egészségügy

Tovább
17 488 Ft (13 770 Ft + ÁFA)

Taurus PC Layer egy  modern megjelenésű, de könnyen tisztán tartható széket keres ipari, labóratóriumi vagy egészségügyi környezetbe? Vagy az üzem előterébe keres várakozó széket? Akkor jó megoldás lehet a Taurus PC Layer fémvázas szék műanyag ülőlappal és lyukacsos műanyag hátlappal készülő vendégszék.

A Taurus PC Layer vendégszék műanyag színek közül pedig választhat bordó, csontszín, sötétkék vagy sötétszürke kivitelt is.

Tovább
18 034 Ft (14 200 Ft + ÁFA)

Az ISO Colorplast Crom tárgyalószék hagyományos megjelenésű, krómozott fémvázas szék. A sokoldalú használatát a könnyen tisztítható műanyag ülő- és hátlap biztosítja. A krómozott acél lábazattal és csúszásgátló talpakkal szerelt szék kiváló megoldás minden olyan helyen, ahol a könnyű tisztíthatóság alapkövetelmény. Rakásolható kivitelű szék.

Az ISO Colorplast Crom tárgyalószék jellemző felhasználási területei: rendezvények, üzemek, laborok, étkezők, egészségügy

Tovább
20 752 Ft (16 340 Ft + ÁFA)

A Mono Colorplast fémvázas szék egy modern vonalú tárgyalószék krómacél lábazattal, csúszásgátló talpakkal és egybeöntött műanyag kagylóüléssel. A szék többféle színű kagylóüléssel is rendelhető. A stabil kivetéből, és a színes, könnyen tisztítható székpalást miatt ajánljuk még étkezőkbe, öltözőkbe, egészségügyi intézményekbe, kórházakba, és minden olyan helyre ahol fontos a könnyű tisztíthatóság.

Tovább
21 260 Ft (16 740 Ft + ÁFA)

Modern megjelenésű, de könnyen tisztán tartható széket keres ipari, labóratóriumi vagy egészségügyi környezetbe? Ami ráadásul rakásolható is? Vagy az üzem előterébe keres várakozó széket? Akkor jó megoldás lehet A Lucca Nero szék. Modern megjelenésű vendégszék, lyukacsos műanyag ülő- és hátlappal. A könnyű tisztíthatósága miatt ajánljuk üzemi, irodai étkezőkbe is.

A Lucca Nero szék műanyag színeiből pedig választhat is: fekete, bordó, szürke, kék, sötétszürke vagy homokszínű kivitelben.

Tovább
25 552 Ft (20 120 Ft + ÁFA)

Az ISO Maxi Colorplast Crom vendégszék hagyományos megjelenésű. A tárgyalószék műanyag ülő- és hátlappal, valamint  fémvázas, karfás kialakítással készül. A szék könnyű tisztíthatóságát a műanyag ülő- és hátlap biztosítja. A krómozott acél lábazattal és csúszásgátló talpakkal szerelt szék kiváló megoldás minden olyan helyen, ahol a könnyű tisztíthatóság alapkövetelmény. Rakásolható kivitelű szék.

Az Iso Maxi Colorplast Crom vendégszék jellemző felhasználási területei: rendezvények, üzemek, laborok, étkezők, egészségügy

Tovább
26 924 Ft (21 200 Ft + ÁFA)