TOP termékek

Falemezes ipariszék választékunk

Ipariszékeknél a tartósság mellett fontos szempont a székek tisztíthatósága is, hiszen a poros, olajos munkakörnyezetben a székek gyorsan koszolódnak. A falemezes ipariszékeknél a tisztíthatóság nem lehet gond, hiszen a natur, lakkozott ülő- és háttámla könnyen tisztítható.

Kérdése van a falemezes ipariszékekkel kapcsolatban?

A szövetválasztékról szeretne bővebb információt kérni? Vagy a várhat szállítási időről érdeklődne? Keressen bennünket elérhetőségeinke!

Telefon: +3630 399 4282          Email: info@te96bt.hu

Tovább

Factory Lift ipari forgószék, fa ülő- és hátfelülettel, gázlifttel, háttámla magasság és távolság állítását lehetővé tevő mechanikával, 5-ágú lábcsillaggal és görgőkkel. Az ülő- és hátlap natur, lakkozott felületű.

Az ülőlap és a hátlap a lakkrétegnek köszönhetően könnyen tisztítható, így poros környezetbe is megfelelő. A Factory Lift ipariszék így jól használható varrodákba, laborokba, üzemekbe, raktárakba, üzletekbe. 

Tovább
31 547 Ft (24 840 Ft + ÁFA)

Techniq Lift ipari forgószék, fa ülő- és hátfelülettel, gázlifttel, háttámla magasság és távolság állítását lehetővé tevő mechanikával, 5-ágú lábcsillaggal és görgőkkel. Kerek ülő- és hátlappal.

A Techniq Lift szék kialakításából adódóan használható ipari, üzemi, vagy akár laboratóriumi székként is. A széket alkatrészenként csomagolva, dobozolva szállítjuk. Egyszerű összeszerelést igényel.

Tovább
33 439 Ft (26 330 Ft + ÁFA)

A 1030 NOR WOOD lemezelt ipariszék sokoldalúan használható. A kényelmes használatot a gázliftes magasságállítás, és mélységben és magasságban állítható háttámla biztosítja. Elsősorban üzemi széknek, laborszéknek ajánljuk. De jó megoldást nyújt akár varrodák, összeszerelő üzemek, műhelyek számára is.

Tovább
35 687 Ft (28 100 Ft + ÁFA)