TOP termékek

Falemezes ipari vendégszékek választék

Az ipari környezetben a vendégszékek teherbírása mellet fontos szempot lehet a könnyű és gyors tisztíthatóság. Erre kiválóan megfelelnek a lakkozott felülettel készülő, lemezelt, fémvázas vendégszékek, ügyfélszékek.

Tovább
-3%

A Lepus LC krómozott fémvázas étkezőszék egy kisméretű, fémvázas lemezelt szék. Kialakításából adódóan jól használható étkezőkbe, közösségi terekbe, vagy akár egészségügyi környezetben is. Alapesetben bükk és fehér színben áll rendelkezésre.

Tovább
12 217 Ft (9 620 Ft + ÁFA)
11 900 Ft (9 370 Ft + ÁFA)
Kezdete: 2021.05.01 A készlet erejéig!

Fekete fémvázas vendégszék lemezelt ülő- és hátlappal. A natur lakkozott felület könnyen tisztítható, így erősen poros környezetben is használható. Így használható ipari létesítményekben, üzemekben, laborokban, de használhatja üzemi étkezőkben is használható. rakásolható, rakatolható kivitelben készül.

A szék igény esetén felárasan rendelhető pácolt ülő- és hátlappal is. 

Tovább
17 831 Ft (14 040 Ft + ÁFA)

Az ISO Maxi Wood Nero hagyományos megjelenésű, fémvázas tárgyalószék karfás kialakítással készül. A szék könnyen tisztítható lemezelt fa ülő- és hátlappal készül. A fekete acél lábazattal és csúszásgátló talpakkal szerelt szék kiváló megoldás minden olyan helyen, ahol a könnyű tisztíthatóság alapkövetelmény. Rakásolható kivitelű szék.

Az ISO Maxi Wood Nero vendégszék jellemző felhasználási területei: rendezvények, üzemek, laborok, étkezők, egészségügy

Tovább
18 009 Ft (14 180 Ft + ÁFA)

A 1120 LN lemezelt tárgyalószék fekete festett acélvázzal, falemez ülő- és hátlappal, natur lakkozott felülettel készül. A natur lakkozott felület könnyen tisztítható, így erősen poros környezetben is jól használható. Így használható ipari létesítményekben, üzemekben, laborokban, de használhatja üzemi étkezőkben is használható.

Tovább
20 447 Ft (16 100 Ft + ÁFA)

Iso Wood Crom lemezelt árgyalószék, natúr lakkozott fa ülő- és hátlappal, króm acél lábazattal és csúszásgátló talpakkal. A könnyen tisztítható, lakkozott felület alkalmassá teszi ipari környezetben, poros, olajos munkahelyeken. Rakásolható kialakítással készülő tárgyalószék.

Az Iso Wood Crom szék használató az egészségügyben, vagy konyhákban, étkezőkben is, a könnyű tisztíthatóság miatt.

Tovább
21 095 Ft (16 610 Ft + ÁFA)

A 1120 LC tárgyalószék krómozott fémvázzal és falemez ülő- és hátlappal, natur lakkozott felülettel készül. A natur lakkozott felület könnyen tisztítható, így erősen poros környezetben is jól használható. Így használható ipari létesítményekben, üzemekben, laborokban, de használhatja üzemi étkezőkben is használható.

Tovább
24 003 Ft (18 900 Ft + ÁFA)

A 1121 LN H XXL lemezelt tárgyalószék erősített fémvázzal készül, így egy átlagos széknél tartósabb kivitelű. Az ülő -és a hátlap hajlított rétegelt lemezzel készült, lakkozott felülettel. Az erősített vázszerkezet miatt erős igénybevétel esetén ajánljuk: kollégiumokban, iskolákban, ipari létesítményekben, üzemekben, laborokban, de használható üzemi étkezőkben is.

Az erősített ipari szék ezzel a lemezelt, lakkozott felülettel könnyen tisztítható, így a poros, szennyezett munkakörnyezetben is megállja a helyét.

Tovább
26 289 Ft (20 700 Ft + ÁFA)

A 1158 LN falemezes szék fekete színű fémvázzal, és bükk falemez palásttal készül. Elsősorban közösségi terek, menzák, üzemi étkezők székeinek ajánljuk. A megnövelt, 2 éves garancia a bizonyíték a székek strapabíró kivitelére. A palást nagyszilárdságú rétegelt lemezből készült, idompréseléssel és natur, lakkozott felülettel.

Tovább
36 322 Ft (28 600 Ft + ÁFA)

Elena C krómozott fémlábazatú, unicorp bükk rétegelt palástal készült rakatolható és sorolható szék. A székek sorolását az ülőlap alatti fém elemek összeakasztásával érhetjük el.

Igény esetén lehetőség van az Elena C szék palástjának pácolására is. Erről kérem érdeklődjön elérhetőségeinken.

Tovább
37 548 Ft (29 565 Ft + ÁFA)

Elena A krómozott fémvázas szék unicorp bükk falemez palásttal. Elsősorban közösségi terek, menzák, üzemi étkezők székeinek ajánljuk. A megnövelt, 2 éves garancia a bizonyíték a székek strapabíró kivitelére. A palást nagyszilárdságú rétegelt lemezből készült, idompréseléssel. A palást natur, lakkozott felülettel készül.

Igény esetén lehetőség van az Elena A székhez egyéb pácszínek használatára is.

Tovább
37 554 Ft (29 570 Ft + ÁFA)

Elena M krómozott fémvázas szék unicorp bükk falemez palásttal. Elsősorban közösségi terek, menzák, üzemi étkezők székeinek ajánljuk. A megnövelt, 2 éves garancia a bizonyíték a székek strapabíró kivitelére. A palást nagyszilárdságú rétegelt lemezből készült, idompréseléssel. A palást natur, lakkozott felülettel készül. 

Igény esetén lehetőség van az Elena M szék palástjának pácolására is. Erről kérem érdeklődjön elérhetőségeinken.

Tovább
37 554 Ft (29 570 Ft + ÁFA)

1158 LC krómozott fémlábazatú, unicorp bükk rétegelt palástal készült rakatolható és sorolható szék. A székek sorolását az ülőlap alatti fém elemek összeakasztásával érhetjük el.

Igény esetén lehetőség van az Elena C szék palástjának pácolására is. Erről kérem érdeklődjön elérhetőségeinken.

Tovább
37 973 Ft (29 900 Ft + ÁFA)