TOP termékek

Irodaszék Bemutatóterem Ha szeretné kipróbálni székválasztékunkat

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Jöjjön el irodaszék bemutatótermünkbe, és próbálja ki a megvásárolni kívánt irodaszékét. Szakértő kollégáim segítenek Önnek minden felmerülő kérdés megválaszolásában.

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

 

Vásárlás előtt szeretné kipróbálni, hogy a kiválasztott forgószék biztosan kényelmes? Kipróbálná, hogy egy ergonómikus forgószéken mi mindent lehet beállítani a kényelmes ülés érdekében? Vagy szeretné élőben kiválasztani a megfelelő szövetet irodai székéhez? Mi mindebben segítünk Önnek. Létrehoztunk egy bemutatótermet, ahol kollégáim többéves tapasztalatával segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb irodaszéket. 

Irodaszék bemutatóterem

Vásárlás előtt szeretné kipróbálni, hogy a kiválasztott forgószék biztosan kényelmes? Kipróbálná, hogy egy ergonómikus forgószéken mi mindent lehet beállítani a kényelmes ülés érdekében? Vagy szeretné élőben kiválasztani a megfelelő szövetet irodai székéhez? Mi mindebben segítünk Önnek. Létrehoztunk egy bemutatótermet, ahol kollégáim többéves tapasztalatával segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb irodaszéket. 

 

Jelenleg közel 100 féle irodai forgószéket, vezetői bőrfotelt, tárgyalószéket, ipari székeket mutatunk be, amik közöl természetesen bármelyiket kipróbálhatja.

Bemutatótermünk kínálata

Irodaszék választékunk folyamatosan bővül, változik, így ha egy konkrét széktipust keres, kérem előzetesen egyeztessen kollégáimmal, hogy biztosan van-e belőle a bemutatóteremben kiállítva.

 

Addig is nézzen körül Bemutatótermünkben:

 

6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
(volt Mezőgép, Agrikon telephely)
GPS: É46.8888899  K19.6990999

Irodaszék Bemutatóterem parkolási információk

Az irodaszék bemutatótermünk előtt a parkolás ingyenes, így kényelmesen körül tud nézni bemutatótermünkben. És mivel nem kell sietnie a parkolási idő miatt, végre lessz ideje kipróbálni minden forgószéket, vezetői bőrfotelt, hogy melyik a legkényelmesebb az Ön számára.

Részletes céginformációk

Kérem engedje meg, hogy egy kicsit részletesebben is bemutassam a cégemet. Mivel jól tudom, hogy főleg az internetes ajánlatkérésekkor, irodaszékes megrendelésekkor kiemelten fontos a bizalom, ezért szeretném, ha megismerne bennünket.

Részletes céginformációk >>

Néhány fotó az Irodaszék Bemutatótermünkben kipróbálható forgószékek, vezetői bőrfotelek, tárgyalószékek, ipari székek és egészségügyi székek kínálatából

Irodaszék és Forgószék bemutatóterem Vezetői fotelek, bőrfotelek - Irodaszék és forgószék Bemutatóterem Étkezőszékek, laborszékek - Irodaszék és forgószék Bemutatóterem

Irodabútor Bemutatóterem

 

Vezetői fotelek, bőrfotelek Étkezőszékek, ügyfélszékek
Operatív forgószékek - Irodaszék és forgószék Bemutatóterem Forgószékek, tárgyalószékek - Irodaszék és forgószék Bemutatóterem  Ügyfélszékek - Irodaszék és forgószék Bemutatóterem

Operatív forgószékek

 

Forgószékek, tárgyalószékek Ügyfélszékek
 Karfás tárgyalószékek - Irodaszék és forgószék Bemutatóterem  Egészségügyi székek - Irodaszék és forgószék Bemutatóterem Irodaszék és forgószék Bemutatóterem - Ipari forgószékek
Karfás tárgyalószékek Egészségügyi székek Ipari forgószékek

 

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes Ügyfélszolgálatunkat

 

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 399 4282 telefonszámon. Vagy használhatja munkanapokon 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

 

 

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek