TOP termékek

UFO ergonómikus forgószék mesh kárpitozással, állítható karfákkal

UFO ergonómikus forgószék mesh kárpitozással, állítható karfákkal
UFO ergonómikus forgószék mesh kárpitozással, állítható karfákkal
UFO ergonómikus forgószék mesh kárpitozással, állítható karfákkal
UFO ergonómikus forgószék mesh kárpitozással, állítható karfákkal
UFO ergonómikus forgószék mesh kárpitozással, állítható karfákkal
UFO ergonómikus forgószék mesh kárpitozással, állítható karfákkal
UFO ergonómikus forgószék mesh kárpitozással, állítható karfákkal
UFO ergonómikus forgószék mesh kárpitozással, állítható karfákkal

UFO ergonómikus forgószék mesh kárpitozással, állítható karfákkal

Az UFO ergonómikus forgószék aszinkron mechanikával, és állítható magasságú karfával készül. A sokoldalúan állítható szék mára már slágertermékké vált, köszönhetően kényelmes, ergonómikus kialakításának, és kedvező árának. Ebből a kedvelt irodaszékből mindig tartunk készleten, így akár 1-2 nap alatt is Önnél lehet.


A szállítási idő a széknél tájékoztató jellegű. Ez függ a raktárkészlettől, a szabad gyártási kapacitástól is. Ezért az árajánlatban erre mindig külön kitérünk. Épp az ilyen változó körülmények miatt a székre csak árajánlatot tud kérni. Így olyan személyre szabott, egyedi ajánlatot tudunk adni Önnek a forgószék szállításra, ami alapján már könnyen tud dönteni.

Bővebben
Jótállási idő :
1 év
Teherbírás :
110 kg
Teljes magasság :
105 - 118 cm
Teljes szélesség :
63 cm
Ülésmagasság :
46 - 54 cm
Ülésmélység :
50 cm
Ülésszélesség :
53 cm
Szállítási idő :
5 nap
További adatok

Részletek

Az UFO ergonómikus irodaszék főbb jellemzői: 

  • ergonómikus kialakítású irodaszék
  • dönthető ülő- és hátlap
  • nagyméretű ülőlap
  • szőnyegpadlóra való görgők
  • műanyag lábcsillag
  • több fokozatban állítható magasságú karfák puha támfelülettel
  • 100 kg-os teherbírás
  • összeszerelési útmutató rengeteg fázisképpel és részletes leírással
  • 12 hónap garancia A széket most 1 év garanciával szállítjuk. 

 

UFO ergonómikus irodaszék bemutatása

Bár kipróbálni most sajnos nem tudja az UFO forgószékünket, de a videóban legalább be tudjuk mutatni Önnek a tudását, és hogy mennyi mindent lehet állítani rajta annak érdekében, hogy Ön a munkavégzési szokásainak, és testalkatának megfelelően be tudja állítani a legkényelmesebb üléspozíciót.

 

Az UFO ergonómikus irodaszék gyors áttekintése

Ez a kedvelt ergonómikus irodaszék  (Kódnevén: 7201 Syn Ufo, röviden UFO szinkronmechanikás irodaszék) mind a tulajdonságai, mind a méretei miatt az ergonómia elvárásainak megfelelően kialakított irodaszék.

Így valódi megoldás nyújt Önnek, ha igazán kényelmes és megbízható széket keres. Mindent tud, amit egy korszerű, kényelmes és gerinckímélő széktől manapság elvárhat. De nézzük meg részletesen is.

UFO ergonomikus irodaszék jellemző tulajdonságai

- nagy ülőfelület anatómiai kialakítással, így hosszútávon is kényelmes az ülés

- állítható magasságú és dőlésű masszív háttámla gerinctámasszal

- magasságban fokozatmentesen állítható üléspozíció a kényelemért

- minden elem fokozatmentes állítási lehetősége az optimális üléshelyzetért

- masszív, erős anyagok használat a tartós, hosszú idejű működésért

- kopásálló, nem szöszölődő, izzadásmentes kárpitozás a jó közérzetért

- magasságban állítható karfák puha támfelülettel

- vonzó ár, hogy akár több munkahely szék-csere igényének is megfeleljen

Az UFO ergonómikus forgószék elemei

Az alábbiakban részletesebben, az apró részletekre is kiterjedően mutatjuk be ezt a fantasztikus irodaszéket. Most Ön is megismerheti, hogy megtudja, ez a szék a legjobb választás, ha igazán kényelmes irodaszéket keres irodai munkájához. Vegyük tehát sorjában, miben is nyújt többet ez a szék az átlagos irodaszékekhez képest:

UFO ergonomikus forgószék háttámla kialakítása UFO egonómikus forgószék hátlap UFO ergonómikus irodaszék állítható karfapár

UFO irodaszék háttámla

A magas háttámla kialakítása követi az emberi gerinc vonalát. Így természetesen deréktámasszal rendelkezik. A háttámla magassága állítható, így a deréktámaszt pontosan abban a magasságban rögzítheti, ahogy éppen kényelmes Önnek.

 

Az íves kialakítás pedig segít abban, hogy a támla kövesse a gerinc vonalát. A háttámla H alakú, kagylós kialakítása követi az emberi test anatómiáját, így megtartja a csípőt az oldal irányú elmozdulások ellen is. A háttámlának természetesen a dőlésszöge is állítható, így Ön munkavégzési szokásainak megfelelően tudja azt beállítani.

UFO irodaszék ülőlap

A nagyméretű, széles és mély ülőlap a nagyobb testalkattal rendelkezők számára is kényelmessé és jól használhatóvá teszi ezt a széket. Az ülőlap kialakítása is követi az emberi test formáját, így hosszabb idejű munkavégzéskor is kényelmes ülést biztosít.

 

Természetesen az ülőlap dőlésszöge is állítható, és bármely pozícióban rögzíthető. Hogy ez miért fontos? Mert ezzel is segíti Önt a szék abban, hogy ne fáradjon el munkavégzés közben. Az ülőlap több pozícióban, előre és hátra is billenthető, így két általános munkavégzési ülés helyzetben is kényelmesen használható. Nézzük meg, pontosan hogyan.

UFO irodaszék karfák

A hosszútávú és kényelmes munkavégzéshez elengedhetetlenek a karfák. De mivel testalkatunk, magasságunk nem egyforma, így célszerű, ha állítható magasságú a karfa. Így mindig beállíthatjuk az aktuális testhelyzethez tartozó kényelmes munkamagasságot. Az UFO ergonomikus irodaszék karfa magassága 6 pozícióban is rögzíthető.

 

És hogy a karfa a használat közben még kényelmesebb legyen, a felülete az olcsó "kopogós" műanyag helyett egy habosított rugalmas anyaggal készült. Így ha kezét vagy könyökét hosszabb ideig pihenteti a karfán, az akkor sem fog megfájdulni, vagy elzsibbadni.

UFO ergonómikus irodaszék strapabíró vasalata UFO ergonómikus irodaszék mesh kárpitozása Egészséges ülőmunka a gyógytornász szemével

UFO irodaszék vasalat

Az UFO szék sokféle állítási lehetőségének, valamint hosszú életének titka a megfelelően kialakított, masszív vasalat. A hagyományos irodaszékektől eltérően a székben egy erősített vasalat tartja az ülőlapot, illetve a háttámlát.

Ez a masszív vasalat meglátszik a szék súlyában is, hiszen az igazi, tömör acél súlya azért jelentős. Ez a vasalat a három mozgató karral biztosítja az ülőlap előre- és hátrabillentését, a háttámla dönthetőségét, valamint a szék magasságának állítását is. És ez a vasalat teszi lehetővé azt is, hogy az ülőlapot és a háttámlát bármely, Önnek kényelmes pozícióban, fixen lerögzíthesse.

UFO irodaszék kárpitok

Az UFO irodaszék jelenleg háromféle kárpittal rendelhető: fekete, szürke és kék színekben. Ez a színválaszték biztosítja, hogy a legtöbb irodai környezethez harmonikusan illeszkedjenek a székek, és így az ergonómiai elvárások mellett az esztétikai követelményeknek is megfeleljenek.

A szék felülete MESH hálós kárpit anyaggal készül. Ez a speciális anyag már az autóiparban is bizonyított. A különleges felületen ugyanis apró, rombusz alakú "lyukak" találhatóak. Így a kárpit teljes felülete nem érintkezik a testtel, így elkerülhető, hogy beleizzadjon. Mint látja, ez a szék tökéletesen megfelelő, ha megfizethető árú, de strapabíró és lényelmes irodaszéket keres. A szék gondtalan használatát szolgálja a 12 hónapos garanciánk is.

Az UFO ergonómikus irodaszék 3 féle kárpitozással készül. Ezek a színek harmonizálnak az irodák általános színvilágával, így bármely környezetbe jól beilleszthetőek. A jelenleg rendelhető színek: Fekete, Szürke, Királykék

Irodaszék - gerincgyógyász szemmel

Egészséges irodaszék a gerincgyógyász szemével: UFO avagy 7201 Syn ergonómikus irodaszék értékelése a használatóság szempontjából.

A szakvélemény elolvasásához kérjük kattintson a szakvélemény képre


Székáruház Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszékkel, a szállítással vagy a fizetési móddal kapcsolatban? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.

 

Irodaszék gyorsinfo

Ha további gyors információra lenn szüksége a székekkel, árakkal kapcsolatban, az lábbi közvetlen linkeken gyorsan tájékozódhat

Az irodaszékek kiválasztásával kapcsolatos kérdések >>

 

Az irodai székek szállításával kapcsolatos kérdések >>

Használattal kapcsolatos kérdések >>

 

Videós forgószék bemutatók >>

Szövet és anyagminták >>

 

Letölthető székes katalógusok, árlisták >>
SzékSzerviz Garancia >> Irodaszékes blog >>

 

A szék Paraméterei

Székmechanika típusa
Székmechanika
asszinkron mechanika
Kárpit
mesh kárpitozás
Lábcsillag
műanyag
Karfa
állítható magasságú
Wsfind Kategória
1335
Cikkszám
ANT-UFO-ERGONOMIKUS-FORGOSZEK

Videó bemutató

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Szeretné a kedvelt UFO ergonómikus irodaszéket használat közben is megismerni? Akkor nézze meg a videós irodaszék bemutatóinkat.

Tóth Gábor
SzékÁruház ügyvezető
irodaszék szakértő
25 év tapasztalattal

 

Jól tudom, hogy, he széket keres, bizonyára jópár székes weboldalt, webáruházat felkeresett. Itt bizonyára talált egy kevés információt pár székről, egy másik weboldalon esetleg a szállítási időről, a harmadikon meg esetleg az irodaszékek szövetválasztékról. Én azonban szeretném Önnek teljes részletességgel bemutatni egy-egy irodaszéket. Megmutatni mit tud, mire alkalmas, és hogyan lehet használni, és hogy miért lesz jó megoldás Önnek.

Ez azonban egy webáruház esetében kicsit nehézkes. Ezért egyfelől javaslom Önnek, hogy ha tud, látogasson el az Irodaszék Bemutatótermünkbe, ahol közel 100 féle széket személyesen is kipróbálhat. De mi van akkor, ha Ön nem tud eljönni a székes üzletünkbe? Nos, mi erre is kitaláltunk egy jó megoldást. Készítettünk Önnek egy videót, amin ezt a kedvelt forgószéket mutatjuk be Önnek.

 

UFO ergonómikus irodaszék bemutatása

UFO Ergonómikus irodaszék részletes bemutatása >>

 

SzékÁruház Ügyfélszolgálat

Kérdése van az UFO ergonómikus irodaszékkel kapcsolatban? Vagy a forgószékről szeretne még további információt kérni? Kérem keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.

Kiegészítő termékek