Személyesen, telefonon vagy emailben is kereshet bennünket - ahogy Önnek kényelmesebb...

Szeretné kipróbálni a webáruházunkbanban bemutatott irodaszékeket, forgószéket? Mi természetesen erre is lehetőséget knálunk Önnek. A több mint 20 éves működésünk során sikeresen kialakítottunk egy közel 200 n"-es bemutatótermet, ahol a legsikeresebb, leginkább kedvelt irodaszékeket, vezetői bőrfoteleket személyesen is ki tudja próbálni. Mert egy fotó, jó marketingszöveg nem minden esetben fedi a valóságot. Így - mint a puding próbájában az evés, a forgószékeknél ez az üléspróba.

 

Azaz látogasson el bemutatótermünkbe, próbálja ki a kiválasztott irodaszéket, és ha mindenben megfelelő, és kényelmes, csak akkor rendelje meg! Így biztos lehet benne, hogy jól döntött, és a kiválasztott irodaszék sokáig kényelmes ülőbútorként szolgálja Önt. A bemutatótermünk Kecskeméten, a Déli Ipari Parkban található, így autópályán könnyen megközelíthető. 

 

A hozzánk való könnyű eljutáshoz használja az alábbi térképet a legoptimálisabb útvonal kiválasztásához.

 

Amennyiben a kiválasztott irodaszéket szeretné kipróbálni, vagy a gyártási, szállítási határidőkről egyeztetne, kérem keresse Székáruház Ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 399 42 82 telefonszámon.

 

Bemutatótermünkben több mint 20 év tapasztalattal, közel 100 kipróbálható forgószékkel, irodaszékkel, ipari székkel várjuk megkeresésését.

 

Szeretné kipróbálni a  kiválasztott irodaszéket megrendelés előtt? Mi erre is kínálunk Önnek lehetőséget. Kecskeméti bemutatótermünkben már közel 100 féle irodaszéket is ki tud próbálni. A bemutatott forgószékek, tárgyalószékek és főnöki fotelek választéka folyamatosan bővül, így ha egy konkrét széktipust szeretne kipróbálni, kérjük előzetesen egyeztessen erről ügyfélszolgálatunkkal.

 

TÉ 96 Irodaszék és Irodabútor Bemutatóterem:  6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.

Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 8.00 - 15.00 között
Telefon: +36 76 529 586
Mobil: +36 30 399 42 82

 

Székáruház: irodaszékek, forgószékek, vezetői fotelek, ipariszékak nagy választékban webáruházunkban

 

Tóth Gábor cégvezető
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

Azonnali információkérés irodaszékekkel pacsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel pacsolatban, kérjük küldje el ügyfélszolgálatunknak. Ezt legegyszerűbben az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudja megtenni. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Email cím, ahova a választ küldhetjük:*
Hogyan hívhatjuk?*
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel:
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:
Irodaszék kiválasztásával kapcsolatban
Adott széket keresek, de nem találom
Szövetválasztással kapcsolatban
Szállítási idővel és lehetőségekkel kapcsolatban
Mennyiségi kedvezményekkel kapcsolatos kérdés
Számlázással, fizetéssel kapcsolatos kérdés
Használattal, garanciával kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése:
Képet szeretne küldeni? Töltse fel most:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes Ügyfélszolgálatunkat

 

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 399 4282 telefonszámon.

 

 

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek

argep.hu arradar.hu olcsobbat.hu shopmania.hu net-plaza.hu