Személyesen, telefonon vagy emailben is kereshet bennünket - ahogy Önnek kényelmesebb...

Szeretné kipróbálni a webáruházunkbanban bemutatott irodaszékeket, forgószéket? Mi természetesen erre is lehetőséget knálunk Önnek. A több mint 20 éves működésünk során sikeresen kialakítottunk egy közel 200 n"-es bemutatótermet, ahol a legsikeresebb, leginkább kedvelt irodaszékeket, vezetői bőrfoteleket személyesen is ki tudja próbálni. Mert egy fotó, jó marketingszöveg nem minden esetben fedi a valóságot. Így - mint a puding próbájában az evés, a forgószékeknél ez az üléspróba.

 

Azaz látogasson el bemutatótermünkbe, próbálja ki a kiválasztott irodaszéket, és ha mindenben megfelelő, és kényelmes, csak akkor rendelje meg! Így biztos lehet benne, hogy jól döntött, és a kiválasztott irodaszék sokáig kényelmes ülőbútorként szolgálja Önt. A bemutatótermünk Kecskeméten, a Déli Ipari Parkban található, így autópályán könnyen megközelíthető. 

 

A hozzánk való könnyű eljutáshoz használja az alábbi térképet a legoptimálisabb útvonal kiválasztásához.

 

Amennyiben a kiválasztott irodaszéket szeretné kipróbálni, vagy a gyártási, szállítási határidőkről egyeztetne, kérem keresse Székáruház Ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 399 42 82 telefonszámon.

 

Bemutatótermünkben több mint 20 év tapasztalattal, közel 100 kipróbálható forgószékkel, irodaszékkel, ipari székkel várjuk megkeresésését.

 

Szeretné kipróbálni a  kiválasztott irodaszéket megrendelés előtt? Mi erre is kínálunk Önnek lehetőséget. Kecskeméti bemutatótermünkben már közel 100 féle irodaszéket is ki tud próbálni. A bemutatott forgószékek, tárgyalószékek és főnöki fotelek választéka folyamatosan bővül, így ha egy konkrét széktipust szeretne kipróbálni, kérjük előzetesen egyeztessen erről ügyfélszolgálatunkkal.

 

TÉ 96 Irodaszék és Irodabútor Bemutatóterem:  6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.

Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 8.00 - 15.00 között
Telefon: +36 76 529 586
Mobil: +36 30 399 42 82

 

Székáruház: irodaszékek, forgószékek, vezetői fotelek, ipariszékak nagy választékban webáruházunkban

 

Tóth Gábor cégvezető
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

argep.hu arradar.hu olcsobbat.hu shopmania.hu net-plaza.hu